melih denen sülük twitterdan açıklama yapmış. yine bu olayda bile, utanmadan muhalafet partilerine laf sokmayı da ihmal etmemiş.
Printable View
melih denen sülük twitterdan açıklama yapmış. yine bu olayda bile, utanmadan muhalafet partilerine laf sokmayı da ihmal etmemiş.
Şaşırmadım. Bu ibnelerin her gün Kavga ettiğini görüyorum. Yazık oldu gencecik kardeşime. Allah belasını versin vuranın da sebep olanın da
Normalde aracımı park etsem suç ve arabamı çekicekler, ama para verince suç suç olmaktan çıkıyor memleketin iyice içine ettiler.
ankaranın en büyük mafyası i.... melih gökçektir,ayrıca bu adam çok akıllı ve kurnaz,dar gelirli insanları gıda ve kömür paketleriyle tavladı,bazı kesimide yollarla,bazılarınıda parklarla,ankara bu adam için altın yumurtlayan kaz gibi,,ankarayı büyük dilimler ve küçük dilimler halinde parsel parsel satıyor,,
olayın geçtiği bölgede ailemizin oteli var, kendi otelimizin önüne bile 2 araç alabiliyor bizim görevliler bazen benim araca para verip parkediyorlar... belediye 2010 senesinde, kendine yakın inşaat firmalarına bu otoparkları peşkeş çekti, bölgeler o kadar geniş ki, yüzlerce 'parkçı' işe aldılar... kimdir peki o parkçılar? ne kadar işsiz güçsüz tinerci cello bello tipler görüyorsak çevremizde, işte onlar ya da onların türevleri... bir de onların bağlı olduğu mafyacıklar var piyasada, daha çok olay olur bu gidişle, adam saatte 10 müşteri gelen dükkanının önüne araba parkettiremiyor, peki nasıl yükleyecekler o malzemeleri?
Arkadaşlar bende ankarada görev yapmaktayım bende bu otoparkçılarla az sorun yaşamadım, adam ulusun göbeğinde 5 dk durup çıkacak olmama rağmen gelip bende haraç gibi para istedi, 5 dk durdum diyorum çıkacaksın niye bana cevap vermiyosun diyor ulan 5 dk durdum geldiğimide gördün çıkışımıda görüyorsun neyin parasını istiyosun sen dedim tartışmaya giriyorlar hemen 3-4 otoparkcı geldi toplandılar kimliği göstermesem adamlar ulusun göbeğinde adam dövecekler. Otoparkçılara ne anahtar bırakın ne de 15 dk durduğunuzda ücret ödeyin ne de tartışmaya girin, sorun çıkartıyorlarsa arayın 155'i gelsin. Ha bu olayda videoyu izlediyseniz o kadar kalabalığın içinde adam çekmiş silahı vurmuş kimse bilemez o kadar kargaşanın içinde kimin ne hareket yapacağını, kiminiz diyor poliste vursaydı, kimisi diyor polis bıraksaydı linç etseydi bu olayda suçlu polis değil iyice bi düşünün kimin suçlu olduğunu bunlara kim veriyor otopark işletmesini ?. Herkes görevini yapıyor onu orda bırakınca yine polisi suçlu olacaktı yine polis suçlanacaktı, çekip vursaydı niye vurdun yakalamadın denilecekti açın kanunu okuyun polis silahı nerde ne şekilde kullanır bakın. Lütfen genelleme yapmayın saygılar.
Valla daha bugün iki kişiyle kavga ettim ne kadar kibar iyi niyetli olursan o kadar üstüne geliyor hayvanlar artık iyice yaşanmaz oldu ya sonumuz ne olacak bilmiyorum, her geçen gün insanlar daha cahil daha tahammülsüz oluyor ya da böyle olanlar bizim yaşadığımız bölgelere geliyor daha çok denk geliyoruz bilmiyorum ama gözle görülür bir değişim var insanlarımızın davranışlarında
her yer maganda doldu, cumartesi günü, eşimi hastaneye götürdüm, yenimahalle devlet hastanesindeki azarlayarak konuşan hastabakıcıya düzgün konuş deyip odasından kapıyı vurarak çıktım, arkamdan geldi attı yumruğu, kulağımın arkasına geldi, şansım yaver gitmeseydi ben de belki bu haberlerden birindeki .. yaşındaki .. .. olacaktım, 3 gün sonra unutulacaktı...
(darp raporu aldım şikayetçi oldum, bimere de yazdım, ama adalete olan güvenimiz o kadar sarsılmış ki, bir halt olmayacak yine diye düşünüyorum)
http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/h...7?hid=29509577
bu da başka bir mevzu işte. cidden yaşanmaz oldu memleket.
toplanacaksin sessiz sedasiz 200 kisi 300 kisi butun bu otopark mevzusu donen yerlere dalip alayini gömeceksin rutin olarak haftada bir fln ansizin gireceksin bi daha kimse g*tunun korkusuna calisiyomu artistlik yapiyomu bakalm işe bak ya gupe gündüz onca kalabaligin içinde altin kaplama silahiyla ates ediyo adam bazen amerikadaki olaylara hak veriyorm bi masumun cani yanacagina masum cani yakacak olani affetmiyolar adalet rant ve ***** partinin ***** kisilerin koleleri olmuşuz allah rahmet eylesin kardesimize o şerefsize devlet değil inşallah allah acilarin en büyügünü yasatir..
Nalet olasılar heryerde okuduğum okulun bahçesi bile öğle saatine kadar bahçenin yarısı öğleden sonra tamamı şeklinde kiralı hergün değil her saat kavga ediyolar.4 tane torbacıyı verdiler kafalarına göre takılıyolar çil yavrusu gibiler birşey olsa numunenin orayı bilen Ankaralılar vardır bi ıslıkla 50 otoparkçı oluyor.Hepsi keş hepsi pislik köpeği silahı sopası ne ararsan var biri birşey dese saldırıyorlar. Kesinlikle iyiliği kötülüğü tartışılır ama işe başlayan düzgün bi abiyle tanıştık normal bir bireydi o çok şükür adam kendi anlatıyordu 10 arabanın 3-4 üne fiş keser belediyeye veririz kalanını cebimize atarız diye tamamen mafyacılık oynuyolar. Okula geliyorum babamla birşey olunca okul velisi öğrencisi var arabaya park parası istiyolar okulun bahçesinde. Büyük ihtimalle rüzgarlıdaki otopark olayı biticekmiş ama bunların sonu gelmez.
Vefat eden gencecik kardeşimize Allah rahmet eylesin
turan güneşte bizim de dükkan orayı da parsellemişlerdi zaten.. neyin 10 yıllık kirası ki daha? Daha mafya kılıklılar gelecek demek parkçı olarak.. Vermiyorum ben, vermezsem nolur diyorum.. plakana işlenir satarken çıkar karşına diyolar.. İyi yaz o zaman çıksın plakaya diyorum.. Ama bi tırstım valla artık :S
yazık gencecık cocuk Allah rahmet eylesın. arkadaslar bu otopark muhabbetı yakında turkıyenın butun buyuk ıllerıne yayılacak. beledıye baskanları sehrın en ıslek caddelerını mafyalara pazarlamaya devam edıyor. Allah bın belasını versın bunların.
bızım ızmıtte ızpark var yaw bu kadarmı yuzsuz olur bunlar. yarım saat bedava olmasına ragmen yok vereceksın vermeyeceksın zorla harac alır gıbı alıyorlar. ben hıc muhattap bıle olmuyorum yaz plakaya dıyorum para vermeden cıkıyorum. neymıs trafık cezası olarak gelırmıs gelsın kardesım dedım sıze para verecegıme vergı daıresıne ceza yatırırım.
Ölen arkadasa Allah rahmet eylesin . Otoparkçı da o i.ne melih gotcekin adamı ise kısa süre içinde içeriden çıkar belki girmez bile .
Mesleğini bilmiyorum ama "kimliği göstermesek" dediğine göre sanırım polissin.
Polisleri sevmem (2010 da polis olmak için mülakata girmiş birisi olarak yazıyorum) çünkü son zamanlarda öyle saçma sapan müdahaleler yaptılar ki haklıyken haksız duruma düştüler birçok olayda.
Öncelikle sorgulanması gereken polislerin bulunma amacı nedir ?
Polis ne iş yapar ki diğer kolluk kuvvetleri de dahil halka tesir edebilecek olan tehtit ve tehlikeleri önlemektir.
Var olan bir saldırıyı sonlandırmak, kişilerin can ve mal güvenliğini sağlamak vs vs diye uzar. Polis olmasa ne olurdu ?
Eski çağlardaki gibi güçlü olan zayıf olanı ezer kendi adaletini empoze ederdi.
Polisin o adamı vurması gerektiğini düşünüyorum ve hala da bunu savunuyorum.
Açın mevzuatı okuyun demişsin, açtım okudum.
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.3.2559.pdf bu linkteki pdf 2559 Sayılı POLİS VAZİFE VE SALȂHİYET KANUNU dur.
16. Maddeni "d" bendi aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir. Sanırım kanun maddesi gayet açık.
d) (Ek: 27/3/2015-6638/4 md.) Kendisine veya başkalarına, işyerlerine, konutlara, kamu binalarına, okullara,
yurtlara, ibadethanelere, araçlara ve kişilerin tek tek veya toplu halde bulunduğu açık veya kapalı alanlara molotof, patlayıcı,
yanıcı, yakıcı, boğucu, yaralayıcı ve benzeri silahlarla saldıran veya saldırıya teşebbüs edenlere karşı, saldırıyı etkisiz kılmak
amacıyla ve etkisiz kılacak ölçüde,
silah kullanmaya yetkilidir.
Sana katıldığım tek nokta polisin o adamı vurması halinde başına geleceklerden korkmasıdır.
Muhtemelen bilmem kimin bilmem nesidir diye düşünmüş ve haritadan yer beğenmemek için o şekilde bir müdahale de bulunmamıştır.
Polisi bu hale düşürenler utansın, aynı şekilde ülkeyi de.
Şunu da göz ardı etmemek lazım bunu hep birlikte yaptık, şimdi oturup övünebiliriz yaptığımıza.
Ha yeter mi ? Yetmez ama evet!!!
Allah rahmet eylesin pisi pisine ölüm budur işte :(
İstanbul'un gözünü seveyim bu konuda. Kaldığın saat belli ödediğin rakam belli. 15 Dk kalıp çıkacaksan para talep eden yok hatta geç kalıp yarım saate gelsen adamların yine gıkı çıkmıyor.
Teşvikiye caddesinde park ettim geçen hafta cumartesi ispark görevlisi goril kıvamında olmakla birlikte aynı ebatta kibardı. 0-1 saat 8 liraydı adama 10 lira verdim devam ettim
Allah rahmet eylesin,gencecik biri daha ayrıldı aramızdan pisi pisine..
Evden çıkarken herkese Hakkını HElal et demek lazım bu devirde..
Allah rahmet eylesin... nedense işinde gücünde kendi halinde adamların başına böyle işler geliyor arkadaş.
keşke kendi aralarında o sokak da benim bu sokak da benim diye didişip birbirlerini yedikleri haberler duysak
gel burda esencılıs hanzolarını gör. her seferinde yok arkadasım yaz plakaya diyorum olmaz öle burası oyle degil almam lazım diyo piskin piskin. neyi alcan vermiyorm diyip birdaha yaz arkadasımla devam ediyorum biraz zıtlasmadan ve kesik bakısları birbirimize atmadan rahat edemiyoruz.
üstüne birde tripleri var gecen arakdasla park ettik oda benle aynı sistem araba calısmıs gitmek üzereyken durdurdu :D
eleman: xxlira
arkadaş: nakitim yok vermeyecem yaz dedi,
bu esnada eleman: arabaya vereyecen madem niye beni pesinden getiriyosun diyor
pesine arkadasın arabadan inip hayırdır kardes isin ne, senin benmi dedim gel pesimden sana diye baslayıp diger 2 isparcakcının gelip almsaıyla son buldu