User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
111 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ankara'da Otopark Kavgası

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirde 12 saate kadar 6.5 lira 12 saati geçsede pek takmıorlar çalışanlarda efendi düzgün insanlar zaten belediye kendi işletiyor galiba.
    15 dk muhabbeti yok çünkü zaten yer bulmak çok zor. Burda sokak aralarındaki mafyalardan iyidir belediye. Keşke heryeri belediye işletse. 8-10 liradan aşağı otopark yok. Zihniyetle alakalı herhalde istedikten sonra gayet güzel oluyor.
    Everyday I ** çapuling...

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankaradaki arkadaşların otopark konusunda allah yardımcısı olsun
    Ölen arkadaşın pisi pisine ölümüne allahtan rahmet dilerim
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

temmuz06
    Misafir
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankaradaki arkadaşların otopark konusunda allah yardımcısı olsun
    Ölen arkadaşın pisi pisine ölümüne allahtan rahmet dilerim
    Bazen diyorlar ya idam kötüdür, bu ölen kardeşimizi görüyorlarmı? lafını s...tiklerim.

Bizde geçen sene 3 cadde'de iki vale hırş ettik bi kardeşimize saldırdıkları için bayada uzun bi mevzuydu ankaralılar hatırlar, lemanının orda oldu subay olduğumuz için cevredekilerde polislerde karışmadı iyi hırsımızı aldık!

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gel burda esencılıs hanzolarını gör. her seferinde yok arkadasım yaz plakaya diyorum olmaz öle burası oyle degil almam lazım diyo piskin piskin. neyi alcan vermiyorm diyip birdaha yaz arkadasımla devam ediyorum biraz zıtlasmadan ve kesik bakısları birbirimize atmadan rahat edemiyoruz.

üstüne birde tripleri var gecen arakdasla park ettik oda benle aynı sistem araba calısmıs gitmek üzereyken durdurdu
    eleman: xxlira
    arkadaş: nakitim yok vermeyecem yaz dedi,
    bu esnada eleman: arabaya vereyecen madem niye beni pesinden getiriyosun diyor
    pesine arkadasın arabadan inip hayırdır kardes isin ne, senin benmi dedim gel pesimden sana diye baslayıp diger 2 isparcakcının gelip almsaıyla son buldu
    Orası Istanbul değil

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esnaf toplandı şuan Belediye binasına doğru yürüyor. Cadde 3 gün kepenk kapatacak
    Form > Function

ahmet_xy
    Misafir
    en vahim olanı da; bu parselci, rantçı, şehrin a.. koyan bu adama c.başkanı, başbakan dahil hesap sorabilecek kimsenin olmaması. "hoop melih yetti artık yediğin naneler, napıyosun sen kardeşim gel hele bi" diye kimse hesap soramıyor.

şehmuz
    Misafir
    bizim polisler korkak korkakları polis yapmışlar aslında polis olacak tipler dışarda işsiz dolanıyo,,bu sivil polisler adam ilk silahını çektiginde yanından uzaklaşarak o adamı o anda vurabilirlerdi bu kadar basit,,bu olay abd de olsaydı o adamı elek yaparlardı elek ,,korkak polislerin gücü anca eylemlerdeki masum insanlara yeter,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisin korkmadan atabildiği tek şey plastik mermi + biber gazı + toma sının suyu daha ötesi yok yani

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Birkaç yerde okudum; esnafı öldüren şerefsiz, ii melihin oğlunun arkadaşıymış. Ceza evinden birkaç gün önce çıkmış, şerefsize hemen otopark vermişler.

Nasıl rant dönüyorsa artık bu şerefsizin silahı bile altın, fotoğraflarda gözüküyor. Tekrar ceza evine girse ne değişecek, yine orda paşalar gibi yaşayacak. Taş çatlasın 5-6 sene sonra yine tahliye olacak.

21 sene oldu artık git be adam. Zenginliğine zenginlik kattın, her yerde malın mülkün fabrikaların var. Daha doymadın mı amk ? Daha kimlere peşkeş çekeceksin ? Daha ne kadar çalacaksın ? Daha ne kadar zengin olacaksın ?

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birkaç yerde okudum; esnafı öldüren şerefsiz, ii melihin oğlunun arkadaşıymış. Ceza evinden birkaç gün önce çıkmış, şerefsize hemen otopark vermişler.

Nasıl rant dönüyorsa artık bu şerefsizin silahı bile altın, fotoğraflarda gözüküyor. Tekrar ceza evine girse ne değişecek, yine orda paşalar gibi yaşayacak. Taş çatlasın 5-6 sene sonra yine tahliye olacak.

21 sene oldu artık git be adam. Zenginliğine zenginlik kattın, her yerde malın mülkün fabrikaların var. Daha doymadın mı amk ? Daha kimlere peşkeş çekeceksin ? Daha ne kadar çalacaksın ? Daha ne kadar zengin olacaksın ?
    bu melih ve ağababasının gözleri malla mülkle doymaz. onların gözünü ancak bir avuç toprak doyurur. işimiz azraile kaldı. bu cahil halktan bir cacık olmayacağı aşikar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu melih ve ağababasının gözleri malla mülkle doymaz. onların gözünü ancak bir avuç toprak doyurur. işimiz azraile kaldı. bu cahil halktan bir cacık olmayacağı aşikar.
    Abi ben 27 yaşındayım, gökçekten öncesini pek bilmem ama bu gökçeğin 21 senede göz boyamaktan ve halkı kandırmaktan başka yaptığı düzgün bir hizmet göremedim. Hatta kendi ağzıyla da söyledi zaten ben hizmete en çok oyu aldığım yerden başlayacağım diye. Bilmiyorum oralara hizmet yaptı mı. Bence bu adam siyaseti bıraktığı gün bir dk bile durmaz Türkiye'de kaçıp gider yurt dışında yaşar.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o.ç çocuğu o kadar para kazanmışki silah bile altından
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

şehmuz
    Misafir
    altın kaplama yada altına benzer bi reng

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesleğini bilmiyorum ama "kimliği göstermesek" dediğine göre sanırım polissin.

Polisleri sevmem (2010 da polis olmak için mülakata girmiş birisi olarak yazıyorum) çünkü son zamanlarda öyle saçma sapan müdahaleler yaptılar ki haklıyken haksız duruma düştüler birçok olayda.

Öncelikle sorgulanması gereken polislerin bulunma amacı nedir ?

Polis ne iş yapar ki diğer kolluk kuvvetleri de dahil halka tesir edebilecek olan tehtit ve tehlikeleri önlemektir.

Var olan bir saldırıyı sonlandırmak, kişilerin can ve mal güvenliğini sağlamak vs vs diye uzar. Polis olmasa ne olurdu ?

Eski çağlardaki gibi güçlü olan zayıf olanı ezer kendi adaletini empoze ederdi.

Polisin o adamı vurması gerektiğini düşünüyorum ve hala da bunu savunuyorum.

Açın mevzuatı okuyun demişsin, açtım okudum.

http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.3.2559.pdf bu linkteki pdf 2559 Sayılı POLİS VAZİFE VE SALȂHİYET KANUNU dur.

16. Maddeni "d" bendi aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir. Sanırım kanun maddesi gayet açık.

d) (Ek: 27/3/2015-6638/4 md.) Kendisine veya başkalarına, işyerlerine, konutlara, kamu binalarına, okullara,
    yurtlara, ibadethanelere, araçlara ve kişilerin tek tek veya toplu halde bulunduğu açık veya kapalı alanlara molotof, patlayıcı,
    yanıcı, yakıcı, boğucu, yaralayıcı ve benzeri silahlarla saldıran veya saldırıya teşebbüs edenlere karşı, saldırıyı etkisiz kılmak
    amacıyla ve etkisiz kılacak ölçüde,
    silah kullanmaya yetkilidir.

Sana katıldığım tek nokta polisin o adamı vurması halinde başına geleceklerden korkmasıdır.

Muhtemelen bilmem kimin bilmem nesidir diye düşünmüş ve haritadan yer beğenmemek için o şekilde bir müdahale de bulunmamıştır.

Polisi bu hale düşürenler utansın, aynı şekilde ülkeyi de.

Şunu da göz ardı etmemek lazım bunu hep birlikte yaptık, şimdi oturup övünebiliriz yaptığımıza.

Ha yeter mi ? Yetmez ama evet!!!
    Hayayin boyunca kac kere gordun polisin cekip karsidakini vurdugunu, cok amerikan polisi videosu izlemissin sen. Kanunda yaziyor silahi kullanma durumlari peki silahla adam vurmadan onceki yapilmasi gereken asamalari biliyor musun bana meslegimi ogretiyorsun ?
    1. Karsidaki sahis sesli olarak ikaz edilir "Dur polis, birak silahini"
    2. Sahis hala teslim olmuyorsa uygun ortami olusturup havaya 1 el ates acilir yeniden durmasi gerektigi sesli olarak ikaz edilir.( ki video da gordugum kadariyla etrafta binalar var.)
    3. Sahis hala teslim olmuyorsa bel altina veya koluna gelecek sekilde ve sahisi oldurmeden etkisiz hale getirecek sekilde 1 el ates acilir. ( 2 demiyorum bak 1)

Ve sen hala polisin vurmasi gerektigini dusunuyorsun,2010 yilinda polisligi kazanmis olsaydin o kadar kalabaligin icinde bunlari uygulamanin imkansiz oldugunu bilir boyle bos konusmazdin. Polis gorunce tekrar bi sor silahinizi hangi sartlarda nasil kullanabilirsiniz diye. Ve genelleme yapmaktanda vazgecin her meslegin icinde iyiside kotusu de var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dünkü olayda eğer ben polisin yerinde olsaydım en kötü silahın dipçiğiyle o şerefsizin kafasına vururdum. Bak vurabilirdim ya da belki demiyorum polis kardeş kesin vururdum. Tamam polissin kanunlar var saçma sapan eyvallah, halk seni sevmiyor eyvallah ama vicdanın da mı yok lan. Orda sebepsiz yere şerefsizin biri genç ve suçsuz birini öldürecek ben polis olarak bi *** yapmayacam aman kardeş dur kardeş yapma kardeş diyecem ha. Hey yavrum hey.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayayin boyunca kac kere gordun polisin cekip karsidakini vurdugunu, cok amerikan polisi videosu izlemissin sen. Kanunda yaziyor silahi kullanma durumlari peki silahla adam vurmadan onceki yapilmasi gereken asamalari biliyor musun bana meslegimi ogretiyorsun ?
    2. Sahis hala teslim olmuyorsa uygun ortami olusturup havaya 1 el ates acilir yeniden durmasi gerektigi sesli olarak ikaz edilir.( ki video da gordugum kadariyla etrafta binalar var.)
    3. Sahis hala teslim olmuyorsa bel altina veya koluna gelecek sekilde ve sahisi oldurmeden etkisiz hale getirecek sekilde 1 el ates acilir. ( 2 demiyorum bak 1)

Ve sen hala polisin vurmasi gerektigini dusunuyorsun,2010 yilinda polisligi kazanmis olsaydin o kadar kalabaligin icinde bunlari uygulamanin imkansiz oldugunu bilir boyle bos konusmazdin. Polis gorunce tekrar bi sor silahinizi hangi sartlarda nasil kullanabilirsiniz diye. Ve genelleme yapmaktanda vazgecin her meslegin icinde iyiside kotusu de var.
    Yorumum şahsınız adına değil ancak herşey bahsettiğiniz gibi olsa Mehmet Ayvalıtaş, Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan, Berkin Elvan, Burak Can Karamanoğlu, Mehmet İstif, Elif Çermik gezi eylemlerinde ölmezdi...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nerede bu mesleğin içinde iyileri göstersenize? Kusura bakma mesleğinize saygım var ancak en çok mesleğini kötüye kullananlar polisler , yazık ben aldıkları maaşı bile haketmediklerini düşünüyorum şahsi düşüncem böyledir dünyayı biz yarattık triplerinden çıkmaları lazım ama bu kültür seviyesinde çok zor maalesef

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumum şahsınız adına değil ancak herşey bahsettiğiniz gibi olsa Mehmet Ayvalıtaş, Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan, Berkin Elvan, Burak Can Karamanoğlu, Mehmet İstif, Elif Çermik gezi eylemlerinde ölmezdi...
    Olayi gezi parkina dondurusek bu konu cok baska yerlere gider o yuzden alintina burda cevap vermicem sertac kardes yukarda da soyledim her meslegin icinde iyisi de var kotusu de, polislerin icinde cok yanlis insanlar da var.

şehmuz
    Misafir
    Alıntı RSX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

3. şık baya saçma ve komikmiş ,eli silahlı adama sen kanunun yazdıg masalları okuyana kadar adam 5 kişiyi öldürse nolacak polisligin bi anlamı kalacakmı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)