Arkadaşlar tartışma bir yana kalsın ama burda rx8 in üstelik 76 lık düz boruyla kullanılan bir rx8 in sıcaklığını hiç hissetmeden görmeden duymadan yorum yapmışsınız, bu araba dehşet ısı üretiyor hatta stock halde yazın çok sıkıştırınca katalizör tam ön koltukların ortasından geçtiği için bacağını konsola yaslayan arkadaşımın bacağında birkaç saatliğine kızarık iz bırakmışlığı var,
ayrıca son susturucuya sıcaklık gitmez diyorusunuz ya buyrun bide şu fotoya bakın üstelik bu araç çift çıkış ve ortalama 2 saatlik kullanımdan sonra bu hale geldi,
metaller ısı maruzundan sonra renk değiştirir eyvallah ama bencede bu varex rx in ısınma limitine tam dayanıklı değil ,
[IMG]yank by nameless147, on Flickr[/IMG]
[QUOTE=ruudvan;8001508]0535 921 48seksen.sormanada gerek yok sitede azicik arastirma yapsan numaramida bulursun.he gun gelir telefonun bozulur .rehberden silinmis bulamadim seni fln dersin.bahane kabul etmiyorum.o tarz bi durumda burdan tanidik.birini.ariyosun ismimi veriyosun ve sana numarami veriyorlar.anlastik mi cilgin cocuk seni.gider yapicagin insanlari iyi secte zoruna gitmesin sonra.[
Bu yaşta klavye delikanlılığı yaptırdın ya bravo sana kaydettim ben görüşmek üzere..Çok biliyosun be hareli köylü 70e de gelsen böyle kalırsın sen.Dahada yazıp güldürme kendine insanları
ALLAH VAR GAM YOK..
Gecmis olsun polisaj pek ıse yaramıyacakktır bır sure ısıl ıslem gordukden sonra tekrar aynı hale donecektır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)