User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: Halk otobüsünde dehşet. (sivil polis şöförü darp etti)

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saldırmış dayağını yemiş oturmuş belıne sılah cuzdana kımlık koyunca gotun kalkmıcak.
    DR. OWL

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10.lincoln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.mynet.com/haber/yasam/hal...etti-1916491-1

Yine yurdum insanının canavarlaştığı bir olay.
    Oruçlu iken çok sinirli oluyorlar galiba, yoksa bu kadar kin, hırs ile adam

https://www.youtube.com/watch?v=NvR2CH1Ewfc
    Hocam bu ülkede anlamadığım tek olay , devlet çalışanı neden al il basmıyor ? Ben neden basıyorum farkları ne ?
    Devlete hizmet ediyor diye toplu taşımalara bedava binecek diye bir kaide olmamalı , çok cüzi bir icret basmalılar bence. Ne oldu ne dedi bilinmez ama öyle bir tavırla biniyorlar ki sanki lasvegasta kumarhaneye giriyor.
    Adil olunması gerekire eğer , toplu taşımalarda cüzi bir icret konuşmalı devlet çalışanları için

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saldırmış dayağını yemiş oturmuş belıne sılah cuzdana kımlık koyunca gotun kalkmıcak.
    İşte hepsi öyle kardeşim. Mecidiyeköy de oturuyorum karakolun sokağında , inan yeni ytietme tipler FBI sanıyorlar kendinilerini .. Oynayan çok mslf

temmuz06
    Misafir
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda bu konuda en çok tepki verenlerden biriyim, polis sonuna kadar haksız. karşındaki polis bile olsa vurunca elini çekmeyeceksin dedim.

Fakat polis asker vs bunlara saygı kişiden önce devletine saygı demektir. burda polis olan arkadaşlarımızda var uslubun çok hatalı. birde kaç polise bu şekilde sokakta konuşuyorsunki burda yazıyorsun buda ayrı mesele. neyse nacizane yazımda üstüne alma.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı temmuz06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda bu konuda en çok tepki verenlerden biriyim, polis sonuna kadar haksız. karşındaki polis bile olsa vurunca elini çekmeyeceksin dedim.

Fakat polis asker vs bunlara saygı kişiden önce devletine saygı demektir. burda polis olan arkadaşlarımızda var uslubun çok hatalı. birde kaç polise bu şekilde sokakta konuşuyorsunki burda yazıyorsun buda ayrı mesele. neyse nacizane yazımda üstüne alma.
    Siz iyi olabilirsiniz, mesleğinizde başarılıda olabilirsiniz. Sepetteki bir çürük elma tüm elmaları çürütür. Daha az önce eve gelirken yaşadığım olayı anlatayım. Bugün pazar, polis okulundakiler çarşıda üniformayla geziyor. Karşıdan karşıya geçerken karşımdan gelen polis adayı kasıla kasıla üstüme gelmeye başladı ve bende omuzu vurdum. Napıyosun felan görmüyormusun geldiğimi dedim diklendim çıt yok. Özrünü diledi gitti. Bu polislerle yaşadığım en basit olay.

Ayrıca devlet devletliğini yapsa polislerin hiçbiri bu şekil davranamaz. İyi olanlar istisnadır. Bu yüzden mesleğinizi savunmanıza hak veriyorum ama inanıyorum ki hiçbirşey değişmeyecek.

Konuşmasını dahi bilmeyen zır cahil, karakteri oturmamış, hiçbirşey görmemiş insanları seneler boyunca sırf cemaatten diye sınav sorularını verip geçirdiler. Devlet hala kendi içini temizleyemedi, temizleyemezde. Şimdi siz söyleyin saygıyı polislermi hakediyor yoksa iyi polisler mi?
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orda ki polise de burdakilere de yazılacak çok şey varda herkese hayırlı ramazanlar
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

temmuz06
    Misafir
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz iyi olabilirsiniz, mesleğinizde başarılıda olabilirsiniz. Sepetteki bir çürük elma tüm elmaları çürütür. Daha az önce eve gelirken yaşadığım olayı anlatayım. Bugün pazar, polis okulundakiler çarşıda üniformayla geziyor. Karşıdan karşıya geçerken karşımdan gelen polis adayı kasıla kasıla üstüme gelmeye başladı ve bende omuzu vurdum. Napıyosun felan görmüyormusun geldiğimi dedim diklendim çıt yok. Özrünü diledi gitti. Bu polislerle yaşadığım en basit olay.

Ayrıca devlet devletliğini yapsa polislerin hiçbiri bu şekil davranamaz. İyi olanlar istisnadır. Bu yüzden mesleğinizi savunmanıza hak veriyorum ama inanıyorum ki hiçbirşey değişmeyecek.

Konuşmasını dahi bilmeyen zır cahil, karakteri oturmamış, hiçbirşey görmemiş insanları seneler boyunca sırf cemaatten diye sınav sorularını verip geçirdiler. Devlet hala kendi içini temizleyemedi, temizleyemezde. Şimdi siz söyleyin saygıyı polislermi hakediyor yoksa iyi polisler mi?
    kardeşim girdiğin mevzular biraz derin bizi aşar o konuları burda konuşmak doğru olmaz. fakat devlet lafı gecince baştakileri partileri düşünme bir ülkede devlete saygı toprak ve bayrak içindir kişileri kapsamaz umarım şimdi anlamışsındır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkadaşımında mecidiyeköy'de çift katlı otobüsü var. Olaya şahit olmuş. Polis memurlarının kartını göstermesi halinde ücretsiz binme hakkı var ama bu çift katlı otobüslerde geçerli değil.

srkn.ylc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polisi mumya yamışlar ya
    Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
    'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu olayın her iki tarafında it... Öldürsünler birbirlerini kimseye zarar vermeden mikroptan kurtuluruz.
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turbo1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis 1 hafta önce otobüse binmiş, şoför ücretsiz kartını basmasını istemiş, polisin ücretsiz kartı üzerinde yokmuş , polis kimligini göstermiş , şoförde , polisi otobüse bindirmemiş.
    1 hafta sonra polis tekrar aynı otobüse denk gelmiş, ücretsiz kartını basmış , polis kimliğinide göstermiş , olay zaten burada başlamış, haa bu ara polisin silahını elinden almaya kalkişan olmuş, silahın tetiğine şoför basmış , anlatılanlar bu yönde. Polisi karalamak için videoyu kesip yayınlamıslar.
    Bir hafta önce Kartı eşinde dostunda olduğundan şoförde gereğini yaptığından zoruna gitti anlaşılan toplum olarak en büyük eksiğimiz üç beş kuruşu Kâr sanmak
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi ölçülerimizi paylaşalım... örnek: x.xx mt ve xx cm.

not: x cm. olanlarda üzülmesin her şey mi canım seks

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polisin hareketlerden belli artis..Silah cıkarıp vurmak nedir ya adam teroristmi sanki bende polis sevmeyenlerdenim

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duruma başka bir bakış açısıyla bakmak istedim.
    Benim gözümde 5 meslek grubu kutsaldır.
    -Öğretmenlik
    -Sağlıkçılık
    -Hakim,savcı ve avukatlık
    -Askerlik
    -Polislik.
    Bu meslekler icra edilirken,çok hassas ve dikkatli olunması gerekir.Çünkü,
    -Devleti temsil ediyorsunuz.İnsanlar ile devamlı temastasınız.
    -İnsanlar size mahremini,sırrını,karısını,anasını,kızını emanet ediyor.
    -Yasalarla tanımlanmış hak,yetki ve görevleriniz var.Ettiğiniz yemin var.
    Bu meslekler,para kazanmak, ya da 'aman iş bulamadım bari polis olayım,aman öğretmen olayım,elektroniğe puanım yetmedi tıbbı-harp okulunu yazayım' gibi durumları kaldırmaz.İdealist olmak,mesleğini hayat tarzı haline getirmek,insanları öncelik olarak görmek anlamına gelir.Farklı bir düşünce yapısı gerektirir.Sakin olmak,insanları dinlemek,doğruları bulmak ve halka anlatmak sizin hayatınızın tek önceliği olmalıdır.Bu meslekleri yapacak kişilerin,özellikle psikolojik durumları çok detaylı testlerden geçirilmeli bence.
    Dikkat ettiyseniz bu 5 meslek grubu,tarih boyunca siyasetin 'oyuncağı' haline getirilmeye çalışılmıştır.Çünkü bu meslek gruplarının saygınlığı,toplum gözünde çok yüksektir.Çok fazla yetki verilir,ama verilen yetkinin kat be katı kadar meslek mensuplarının canı yakılır.
    Otobüsteki mevzuya gelince,silah çekme nedir yahu? Diyelim küfür etti, dese ki polis 'dayı ayıp oluyo,yaşından başından utan' , o otobüsçü sus pus olur.Ya da atarsın suratına parayı,konuyu kökünden halledersin.
    Polise verilen silah,devlet malıdır,ve sadece toplumun emniyeti için kullanılır.Hava basmak için değil.
    Diyorum ya,bu meslekler idealist olmayı gerektirir.Geçinmek için yapılmaz.Para kazanmak için polis olan adam da işte böyle abuk subuk işler yapar.Mesleğin ve kurumun da içine eder.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)