Gta 5 i oynarken 1 saat sonra sıkılan bi tek ben miyim?
GTA gibi level atlamış bir oyun daha yoktur.
XBOX One grubumuza bekleriz
http://www.techturkey.com/forum/oyun...xbox-team.html
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yok öyle sadece bi karakterle oynamam diye bişey yok hepsinin ayrı görevleri Var sırasıyla geçiş yapıyorsun zaten oyuna siyahi Franklin ile basliyorsun sonra michael le görev yapıyorsun en son adamım olan traveor çıkıyor piyasaya 😀 sırasıyla görevleri yaparken karakterlere atliyorsun
Şu Vice City'i artık yeni bir senaryoyla yeniden yapsınlar. Özledik Miami'yi. Hayatımın oyunudur, halen tablette oynarım. Yok böyle bir keyif.
Real Cars, Real Roads.
Yeni oyunların çoğu saçma sapan. Freemium game denilen cinsten. Eskiden konu vardı oyunlarda, şimdi boş, sadece grafik. Gta gelişti, tomb raider gelişti, fallout v.s. bikaç oyun daha, kalanı saçmalık...
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Mafia 2 değilde mafia'nın birinci oyunu dönemine göre efsaneydi. Gta'dan çok daha güzeldi. Özellikle araçların sürüş dinamikleri filan çok güzeldi. Mafia 2 de sürüş dinamikleri olarak başarılıydı ama ilki her yönden çok başarılıydı.
fifa 98 mi ne tam hatırlamıyorumda iyi gülüyodum kalecinin ayağına kayınca direk kırmızı karttan takımda oyuncu bırakmamıştımgta vice le çığır atlamıştım yaa o lüks teknelerde partiler falan banka soygunları ovv hayrıca rc helikopter bölümüde en sevdiğim bölümdü
max payn 2 de efsaneydi ya uçarak ateş etmeler doyamıyodum
![]()
quake 3 bu oyunu hatırlayan varmı. efsane oyunlardan bırıdır ınternet kafede mılletın yuzune roket patlatırdım hey gıdı heyy
bırde mıdtown madness vardı multı player altın kapmaca oynardık
![]()
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)