User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: "Mühendis Arabası" Nedir?

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı meslekler var adam iş yapmaktan hiç bişeyine zaman ayıramıyor. O tarz mesleklerdeki kişiler araçlarına ilan açarken meslek belirterek ''bak kardeş ben bu aracı 0 aldım/2. el aldım şu kadar km yaptım (genelde çok az km yapmış olurlar) temiz kullandım. Arkadaşlarla 10kişi içine doluşup adasahillerinde turlamadık'' demeye çalışıyor. Mühendis adam genelde c.tesi pazar yattıgı için onunda aracı ne kadar temiz olur bilinmez...

İnşaatçıdan BMW diye bi ilan gördünüzmü hiç ? yok çnkü temizlik açısından bi garanti veremez adam
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hep inşaatçıdan mütayit kasa mercedes bekledim hiç denk gelmedi be,şöyle şantiye temalı falan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşaat mühendisliği okuyorum,sürekli şantiyelerdeyim.
    Araba almayacağım tek meslek grubu sağından solundanda olsa şantiye tozu yutmuş "şantiyeciler" o keşmekeş ve dönen büyük meblağlı paralardan sonra şantiyecinin arabayla ilişkisi değişiyor.
    bagajında çimentoda taşıyor, 10 işciyi oturtup yemekhaneyede götürüyor, dağ-bayır demeden sürekli bir yere yetişmesi gereken şantiyeci arabayı düşünmüyor bile. Arada 1-2 tanesi arabanın sadece içerisini tertemiz yapıyor,çamurlu ayakkabıyla binmiyor vs vs. ama kullanım tarzı hepsinin aynı hiç bir değişiklik yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhendisten olması tabıkı artıdır bnm gozumde. KEndımden ornek vermek gerekıcek olursak 6a yda bır yagımı kendım değiştiriim. Buutn bakımlarını kendım yaparım.

HEr sene antifirizini hıcbır korozyon etkısı gormeden değiştiirim. Hersene radyatorumu temızlerım kı fan açıpta fanımın omru kısalmasın dıye....

Hiç bir sey yokkken kucuk bır ısı dususu oldu kısın soguk havalarda. Gittim oem termostatı mı aldım değiştim. Hiç bir sorun yokken. Böyle bır dunya sey ))

Arabdan anlayan muhendisden almak ayrıcalıktır bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O asfaltı kazıyan 520 bana takas yolladı geçenlerde

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''mühendisten satılık'' ile ''amcadan teyzeden aldık'' aynı mantıktır, hatta ve hatta yediği lolipoplar, tersten oturduğu kucakların sayısı pi sayısındaki rakam kadar ama bakire ile aynı mantıktır bunlar.
    böyle olunca memurdan, öğretmenden, askerden, memurdan vb. gibi sıfatlarla satış yapılır alan kişi de şundan bundan aldım demeyi bir ayrıcalık gibi görür.

elbetteki çoğunluk alınteri ile para kazanıyor ve madem böyle bir mantık var şimdiye neden hiç ''işçiden satılık'' diye bir ilan görmedik?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mühendisi doktoru fark etmez başına ne olursa olsun XX'den sacmalık valla. banane senin mühendisinden inşaatından doktorundan hastandan. dün arkadasların yıkamaya bir insaat mühendisi diye tabir ettigmiz modelden araba geldi, sol paspastan cıkan kumla 30cmlik duvar örersin jantlar balatada/demir tozundan gözükmüyor kaynaşmıs artık, dışındaki kir arabaya yapısmıs yaglanmaktan falan bayanlar kadan pis dagınık bakanı yok hepsinde enaz 3-5 sise su cıkıyor, emekli desek örnek babam üsenmezse kirlenirse yıkanır en kötü ayda 1-2 onun harici garajda yatıyor 2012 model 27-28 bine yeni geldi daha
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)