Ben olsam hepsini yesem o paranın Varlığı dert sadece borç verilir 10 bin![]()
Aylık hedeflenen kar ne bilmiyorum ama borsadan az çok anlayan biri varsa çevrenizde destek alarak başlayabilirsiniz.
Jant lastik, hifi sistem 2.el alinip satilarak kar edilebilir hatta kenara ceyiz bile dizilebilir.
Yok ben tek tuk ugrasicam deniliyorda sahin veya dogan kelepir alinir 2 ~3 bakim ile satilir iyide kar getirir keyfe keder alinip satildikca.
TR - B13
7-7500 civarına bir köfteci arabası alıyorsun karsan vs güzel bir mekan belirliyorsun kendıne oraya kuruluyorsun sucuk ekmek köfte ekmek tantuni vs vs yapıp satıyorsun.Baktın işler iyi nbelediye ile anlaş bulundugun alanı kırala vergini öde
Kardeşim eğer aklını kullanırsan 10 bin değil 5 bin le bile iş yapar para kazanır sermayeni büyütürsün.
Öncelikle kendi vasıflarını kontrol et.
En çok neyden anlar neyi gerçekten becerebilirsin?
Bunu bulduktan sonra o işi yapanların arasında ne kadar iyisin?
Sana kendimden örnek vericem.. 13 ay önce megane 2 aracımı sattım ve borçlarımı ödedim. Elimde 6500 tl para kaldı! 13 ay boyunca bu para ile araba alıp sattım şuan pejo 308 e biniyorum.. Benim şahsen buna yeteneğim var. seninde varsa yap kardeşim. Ama unutma araba alım satım da alırken kazanırsın! Çok temiz arabayı uygun fiyata bulup almak zordur. Satmak sa kolay kısmı.. Allah yar ve yardımcın olsun.
ERTUĞRUL ÇİÇEK - JAPAN - JAPANESE LOVERS
Abi diyorum aramızda 10 yaş fark var, aklıma yatan budur ancak o civarlarda ne alıp satmamı önerirsiniz, piyasası iyi olan hangisi acaba?
Teşekkürler.
Diğer arkadaşlar için bu para öylesine gelmiş bir para, yani okulumu etkilemeden yatırım yapmam gerekiyor. Şükürler olsun ki öğrenciye göre çok iyi derece sayılabilecek harçlığım var ticareti öğrenmek istiyorum açıkcası.
Kardeşim 96-98 arası 10 bin e aldığın çok dağınık olmayan klimalı polo lar , palio 1.6 lpg li olanlar ve 1.2 16v olanlar, lpg li sedan R19 lar , Twingo lar , 8 bin in altında bulabileceğin taksi çıkması olmayan düzgün doğan slx ler her daim para kazandırır. bunları biraz araştırıp gözünü açmayla kolayca 10 bin ve altın da alabilir ve para kazanabilirsin..
7 bılemedın 8 bın tlye guzel temız bı kartal al. kalan 2 bın tl ye ayakkabıcılar sıt. guzel ımıtasyon ayakkabılar var al. hem ınternetten satıs yap hemde kose bası yaya trafıgının oldugu yerlere arabanı cek bagajını ac satısını yap.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Bir şahıs şirketi kurup home office şekli ev gösterilebilir adres çok para tutumuyor, sonra sahibinden.com alışverış katagorisinde magaza ve kafanıza yatan ürünleri alıp get açıp koyacaksınız, ürünleri alırkende satıp yollarkende anlaşma yapacağınız kargo evinize adresinize kadar geliyor. Benim arkadaşım bu şekilde yapıyor her yerde magazası var ne bulursa satıyor ve gayet özgür bi çalışma ortamı var.
Telefon aksesuarlarıda olabilir gibi sanki selfie çubuğu,ekran jelatini,telefon kılıfı vb helede çinden ülkemizde satılan cihazların kimileri kılıf sıkıntısı çekiyor o modellerin kılıflarını getirebilirsiniz.
onunda sermayesi 20 binlira gayet rahat geciniyor aylık.
benim arkadaşım 1.5 2 bin civarı koltuk yıkama makinası aldı alman malı vakumlu küçük bişey araç koltuğu ve tavanı temizliyor (taban.tavan.koltuk 75 lira) harcadığı deterjan araç başı 1.2 lira var yok sadece facebbok üzerinden reklam yapıyor kelepir sayfalarında vs her gün en az 2 araç temizliyor çok karlı iş tavsiye ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)