Mazda sıfır km 2.0lt %95 ötvli 6 satıyor 125 liraya. 170 bine 3 silindirli 1.5 motorlu araç almak için biraz sorunlar olması lazım bence. Kusura bakmayın.
Mazda sıfır km 2.0lt %95 ötvli 6 satıyor 125 liraya. 170 bine 3 silindirli 1.5 motorlu araç almak için biraz sorunlar olması lazım bence. Kusura bakmayın.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
ayrıca yapmadığı kalmamış diye koyduğun audi TT stage 1 araba benim aracımda aşağı yukarı o speclerdeydi![]()
Koyduğun 335d videoları da hep yazılımlı araçlar , adam altına 360 hp bilmem kaç tork yazmış , yani iddalaşmak yerine 2dk nı ayırıp keşke baksan abi ne koyduğuna.
Kendinizi boşuna yormayın bu araçları çoğu kişi paşa paşa alıp binecek hatta burada olduğu gibi kötüleyen çamur atanlarda dahil ve iki üç sene sonra da öve öve bitiremeyecekler çünkü bizler türküz başkaları yapar biz konuşuruz.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
he bi de 335 d in 100-200 üne 9-10 saniye yazmışsın abi , gerçekten tartışma burada bitmiştir benim için. Dünyanın en hızlı arabası 335 d tamam![]()
stok e92 m3 12 saniyede 200e çıkarken 335d 9 saniyede çıkıyor tabi..
Neyse Hako kardeş boşver diktiret gitsinkardeşimle polemiğe girdiğime değmez sende haklı olabilirsin belkide altımdaki yoğun torque hissi uçuyorum hissettirdi bilemem
gönül isterdi o audideki adamla muhabet et tam gazmıydın lan doğru söyle demek olurdu
öyle yada böyle her iki araçta çok tatlı diyecek yok, ben şimdi evlendim barklandım anasını sattim hanım yıllardır çocuk yapamadı çocuk olacak diye doktorlara harcadığım parayla 320d yerine 335d sahibi olurdum yemin olsun.
sizleri çok kıskanıyorum ya nasıl 100kmde 10-15lt yakan benzinli araçlara halen biniyorsunuz şu devirde birde yüklüyorsunuz açıkçası tabiki zevk,tutku meselesi bu adama memleketde adamlar start stopsuz araçlarını bile manuel söndürür olmuş![]()
6 Grancoupe ye 1,6 dizel otomatik gelir miki
Şaka bir yana ben yukarıdaki arkadaşa da katılıyorum. Geldiğinde çok ciddi satış yapar. İndirim dahil 150-155 liraya az bir donanım ekleyip alır herkes.
Hatta 165-170 civarı superman konfigürasyon ( dış estoril iç kırmızı deri) satarlar. Kuyruk yaparlar.
bende çift vatandaşım diye bir ara baya derin şekilde haklarımı, vergileri vs değerlendirmiştim.
net ve açık dile diyebilirimki herşey vergi değil belli başlı bazı modellerde bayiilerde cıvatabiliyor fiyatları çok yükseltebiliyor.
zamanında 73 bin euroluk arabayı yurtdışından getirsem,nakliye ödesem,vergilerin hepsini ödesem,tüm prosedürleri yapsam bile yani tamamen yurtiçi haklı MA plaka olmayan hale bile getirsem fiyatı 58bin euroydu ordan düşünün adamların ettiği karları.
maalesef memleketde bu kadar talep oldukça adamlar 1.2 motor 7 seriside getirir 2025de, onuda 400bin tl der hedeflerini tuttururlar, öten çok ama alanda çok![]()
Türkiye paketi: katlanır ayna - bixenon - otomatik klima - geri görüş - spor direksiyon. premıum ; hafızalı ısıtmalı elektrikli ön koltuk + sunroof extra: hifi sound = 168k indirim ne olucak bilmiyoruz dedi 140 adet araç gözükuyor yukarıdaki donanıma metalik renk + sportlıne donanım gelince 180k bence araçların durumlarına göre indirimi belirleyecekler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)