User Tag List

Sayfa 4/18 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
328 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yeni 418i bmw

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazda sıfır km 2.0lt %95 ötvli 6 satıyor 125 liraya. 170 bine 3 silindirli 1.5 motorlu araç almak için biraz sorunlar olması lazım bence. Kusura bakmayın.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca yapmadığı kalmamış diye koyduğun audi TT stage 1 araba benim aracımda aşağı yukarı o speclerdeydi

Koyduğun 335d videoları da hep yazılımlı araçlar , adam altına 360 hp bilmem kaç tork yazmış , yani iddalaşmak yerine 2dk nı ayırıp keşke baksan abi ne koyduğuna.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında 2.18i coupe çok daha iyi fiyata geliyor yeni motorla 108 bin yazmışlar olsun olsun en dolusu 120 bin civarı olur bence mantıklı
    Bunun 4 kapilisi olmaz mi acaba??

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendinizi boşuna yormayın bu araçları çoğu kişi paşa paşa alıp binecek hatta burada olduğu gibi kötüleyen çamur atanlarda dahil ve iki üç sene sonra da öve öve bitiremeyecekler çünkü bizler türküz başkaları yapar biz konuşuruz.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun 4 kapilisi olmaz mi acaba??
    yakınlarda gözüken 1 sedan var heralde ondan sonrada

2 gran coupe gelirde heralde en aşagı 12 seneden önce gelmez.cla ya falan rakip olarak.
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he bi de 335 d in 100-200 üne 9-10 saniye yazmışsın abi , gerçekten tartışma burada bitmiştir benim için. Dünyanın en hızlı arabası 335 d tamam

stok e92 m3 12 saniyede 200e çıkarken 335d 9 saniyede çıkıyor tabi..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    148 bin gibi bir fiyata gelirse ben bile düşünebilirim azıcık pazarlıkla 4 serisine binmek varsın gitmesin o asabi duruşu yeter hem geçen e92 cabrio nun 120 bine birine satıldığını duyunca bu yok satar.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakınlarda gözüken 1 sedan var heralde ondan sonrada

2 gran coupe gelirde heralde en aşagı 12 seneden önce gelmez.cla ya falan rakip olarak.
    1 sedan dediğin zaten 2 grandcoupe diye gelecek olan araç sanırım Berkan , 1-2 diye 2 farklı araba gelmeyecek yani.
    Ama ufukta görünmüyor pek spy fotolar var ortalıkta ama.. Bence güzel rakip olacak CLA ile sedana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca yapmadığı kalmamış diye koyduğun audi TT stage 1 araba benim aracımda aşağı yukarı o speclerdeydi

Koyduğun 335d videoları da hep yazılımlı araçlar , adam altına 360 hp bilmem kaç tork yazmış , yani iddalaşmak yerine 2dk nı ayırıp keşke baksan abi ne koyduğuna.

Neyse Hako kardeş boşver diktiret gitsin kardeşimle polemiğe girdiğime değmez sende haklı olabilirsin belkide altımdaki yoğun torque hissi uçuyorum hissettirdi bilemem

gönül isterdi o audideki adamla muhabet et tam gazmıydın lan doğru söyle demek olurdu

öyle yada böyle her iki araçta çok tatlı diyecek yok, ben şimdi evlendim barklandım anasını sattim hanım yıllardır çocuk yapamadı çocuk olacak diye doktorlara harcadığım parayla 320d yerine 335d sahibi olurdum yemin olsun.

sizleri çok kıskanıyorum ya nasıl 100kmde 10-15lt yakan benzinli araçlara halen biniyorsunuz şu devirde birde yüklüyorsunuz açıkçası tabiki zevk,tutku meselesi bu adama memleketde adamlar start stopsuz araçlarını bile manuel söndürür olmuş

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Grancoupe ye 1,6 dizel otomatik gelir miki

Şaka bir yana ben yukarıdaki arkadaşa da katılıyorum. Geldiğinde çok ciddi satış yapar. İndirim dahil 150-155 liraya az bir donanım ekleyip alır herkes.

Hatta 165-170 civarı superman konfigürasyon ( dış estoril iç kırmızı deri) satarlar. Kuyruk yaparlar.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    1.5 arabaya 170 bin.. Valla ne diyim peynir ekmek gibi satar ama bence pahalı hepsi artık

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    M paket. Mercek sunroof. 4.18i fiyat bellimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende çift vatandaşım diye bir ara baya derin şekilde haklarımı, vergileri vs değerlendirmiştim.

net ve açık dile diyebilirimki herşey vergi değil belli başlı bazı modellerde bayiilerde cıvatabiliyor fiyatları çok yükseltebiliyor.

zamanında 73 bin euroluk arabayı yurtdışından getirsem,nakliye ödesem,vergilerin hepsini ödesem,tüm prosedürleri yapsam bile yani tamamen yurtiçi haklı MA plaka olmayan hale bile getirsem fiyatı 58bin euroydu ordan düşünün adamların ettiği karları.

maalesef memleketde bu kadar talep oldukça adamlar 1.2 motor 7 seriside getirir 2025de, onuda 400bin tl der hedeflerini tuttururlar, öten çok ama alanda çok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse Hako kardeş boşver diktiret gitsin kardeşimle polemiğe girdiğime değmez sende haklı olabilirsin belkide altımdaki yoğun torque hissi uçuyorum hissettirdi bilemem

gönül isterdi o audideki adamla muhabet et tam gazmıydın lan doğru söyle demek olurdu

öyle yada böyle her iki araçta çok tatlı diyecek yok, ben şimdi evlendim barklandım anasını sattim hanım yıllardır çocuk yapamadı çocuk olacak diye doktorlara harcadığım parayla 320d yerine 335d sahibi olurdum yemin olsun.

sizleri çok kıskanıyorum ya nasıl 100kmde 10-15lt yakan benzinli araçlara halen biniyorsunuz şu devirde birde yüklüyorsunuz açıkçası tabiki zevk,tutku meselesi bu adama memleketde adamlar start stopsuz araçlarını bile manuel söndürür olmuş
    Hahah abi abi allah daha iyilerini nasip etsin inşallah, çoluk çocuk sağlık daha önemli , araba alınır bir şekilde

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye paketi: katlanır ayna - bixenon - otomatik klima - geri görüş - spor direksiyon. premıum ; hafızalı ısıtmalı elektrikli ön koltuk + sunroof extra: hifi sound = 168k indirim ne olucak bilmiyoruz dedi 140 adet araç gözükuyor yukarıdaki donanıma metalik renk + sportlıne donanım gelince 180k bence araçların durumlarına göre indirimi belirleyecekler

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı furkane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye paketi: katlanır ayna - bixenon - otomatik klima - geri görüş - spor direksiyon. premıum ; hafızalı ısıtmalı elektrikli ön koltuk + sunroof extra: hifi sound = 168k indirim ne olucak bilmiyoruz dedi 140 adet araç gözükuyor yukarıdaki donanıma metalik renk + sportlıne donanım gelince 180k bence araçların durumlarına göre indirimi belirleyecekler
    %6 -7 civarı yapsa line araba 167-168. M paket olan 175 civarına gelir.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    %6 -7 civarı yapsa line araba 167-168. M paket olan 175 civarına gelir.
    2 dk lıkta olsa 4 serisine binme ümidi güzeldi
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    symbol olmus 52bin900 clio 1.5dci gtline olmuş 65 binlira. 4'de bırakın 170 180 olsun
    1881 - 193

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    symbol olmus 52bin900 clio 1.5dci gtline olmuş 65 binlira. 4'de bırakın 170 180 olsun
    hepsi pahalı anam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)