Mesele 1600 kg arabaya 136 hp 3 silindir atmak değil. Mesele fiyatı. Şöyle 110-120 lira olsa pazara gitmeye sağa sola kullanmaya alınır Şekli de güzel. 160-170 dedin mi işin rengi orada Değişiyor.
Ha benim cebimden mi çıkacak çıkmayacak. Alanlar hayrını Görsün. Önce bi bu bedeller ödensin, kullanılmaya başlansın ondan sonra bakalım. Benim gördüğün şu konu içinde hiç kimse bu arabaya 170 lira vermez. ( veremez değil vermez)
Ben vereceğim işte. Hem 170 değilki, 170 olanda sunroof deri koltuk vs olabiliyor. Liste fiyatı boş 148k tl, oda pazarlık payı olmaksızın. Zaten ite yazılım firması 170 hp vermiş sadece yazılımla, stage 2 için 200 +. Bana ben alana kadar 170 hp de yeter. Zaten gündelik CC kullanıyorum oda o hp, oda 1650 kg
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yiğit m paketin kendi dışarda ön arka yan marşbiyeller boyalı dahil 3500 tl. Dışarda kendim yaparım daha iyi. Kendileri taktımı zaten 15.000 tl istiyorlar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ama yeni 5 (makyajlı) ve sanırım 4 lerin tamamı artık iç olarak zaten M geliyor. Biz kit uygulamasıda yapıyoruz gelen 520i ve 520 d lerin tüm hepsinin direksyonlar vs kendinden M artık.
belki aco işi olacak kabul ama açıkçası bendeki 320D'de aslında comfort paket yani en bazı ve yan sanayi M kit taktım, 525D deki kod 351 olan 19 jantlar var birde ses sistemi var.
açıkçası ben çok ama çok memnunum 1000 kere daha olsa yine yaparım, araba her anlamda doyuruyor ve benim karakterimce bu kadar ciddi bir araba olan bir araçta performans şart ve 320d 'de yeterince var.
Standart olarak içi m gelmiyor o da ekstra bir opsiyon , benim f30 3.20ied estoril renk m paket 8.700km de araçla ilgilenen varsa konuşabiliriz bende 4.18i düşünüyorum satıp.
Ceyhun tabiki opsyonel ama Şaun İzmir de Özgörkeyden düzenli araç geliyor bize tamamının içi m paket (dışı bizde hallediliyor zaten). Yani Borusan sanırım birçoğunu artık içi m olarak getirtiyor. Sonuçta kimse sipariş araç almıyor artık, çoğu satışa hazır arabayı alıp geliyor.
Abi problem herkesi sizin görüşünüzde sanmanız...5.25'de kullansanız sizinle dalga geçecek çok Civic,Gtı yada benzeri çıkar emin olun..Bu mantıkla araba kullanılmaz,keyif alınmaz..
43 yaşındasınız saygılar sunarımda siz her yanınıza yanaşan Civic'li çocuğu düşünürseniz ohoo![]()
Elalem Almanya'da kumaş koltuklu S kada Mercedes alır. Biz de hala 418i olur mu olmaz mı? Olur olur bal gibi de olur.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)