User Tag List

Sayfa 13/18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
328 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Yeni 418i bmw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarbay abim kafasını yaşamak istiyorum bende...
    benim kafamı'mı yaşamak istiyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çıldırmalar mı
    çıldırır çıldırır

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesele 1600 kg arabaya 136 hp 3 silindir atmak değil. Mesele fiyatı. Şöyle 110-120 lira olsa pazara gitmeye sağa sola kullanmaya alınır Şekli de güzel. 160-170 dedin mi işin rengi orada Değişiyor.

Ha benim cebimden mi çıkacak çıkmayacak. Alanlar hayrını Görsün. Önce bi bu bedeller ödensin, kullanılmaya başlansın ondan sonra bakalım. Benim gördüğün şu konu içinde hiç kimse bu arabaya 170 lira vermez. ( veremez değil vermez)

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben vereceğim işte. Hem 170 değilki, 170 olanda sunroof deri koltuk vs olabiliyor. Liste fiyatı boş 148k tl, oda pazarlık payı olmaksızın. Zaten ite yazılım firması 170 hp vermiş sadece yazılımla, stage 2 için 200 +. Bana ben alana kadar 170 hp de yeter. Zaten gündelik CC kullanıyorum oda o hp, oda 1650 kg
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    M paket yanlışlıkla 170 olursa peynir ekmekten fazla satar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit m paketin kendi dışarda ön arka yan marşbiyeller boyalı dahil 3500 tl. Dışarda kendim yaparım daha iyi. Kendileri taktımı zaten 15.000 tl istiyorlar.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M paket yanlışlıkla 170 olursa peynir ekmekten fazla satar
    M + Premium paket 170 TL liste fiyatı, iskontoyla 165 e fln alınır rahat diye tahmin ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğit m paketin kendi dışarda ön arka yan marşbiyeller boyalı dahil 3500 tl. Dışarda kendim yaparım daha iyi. Kendileri taktımı zaten 15.000 tl istiyorlar.
    Ben aynı fikirde değilim, tayvan malı kitler hiç de orjinal gibi durmuyor , biraz dikkatli veya ilgili biri baktığında çakma olduğunu anında anlar.

Bir de M paket tampondan ibaret değil ki ? Koltuk jant , döşemeler direksiyon logolar bir dünya fark var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama yeni 5 (makyajlı) ve sanırım 4 lerin tamamı artık iç olarak zaten M geliyor. Biz kit uygulamasıda yapıyoruz gelen 520i ve 520 d lerin tüm hepsinin direksyonlar vs kendinden M artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belki aco işi olacak kabul ama açıkçası bendeki 320D'de aslında comfort paket yani en bazı ve yan sanayi M kit taktım, 525D deki kod 351 olan 19 jantlar var birde ses sistemi var.

açıkçası ben çok ama çok memnunum 1000 kere daha olsa yine yaparım, araba her anlamda doyuruyor ve benim karakterimce bu kadar ciddi bir araba olan bir araçta performans şart ve 320d 'de yeterince var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama yeni 5 (makyajlı) ve sanırım 4 lerin tamamı artık iç olarak zaten M geliyor. Biz kit uygulamasıda yapıyoruz gelen 520i ve 520 d lerin tüm hepsinin direksyonlar vs kendinden M artık.
    öyle gelen çok araba var ama standartta öyle bir şey yok , yine ekstra aksesuar yani. 4 de şu an o tarz bir şey söz konusu değildir.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Standart olarak içi m gelmiyor o da ekstra bir opsiyon , benim f30 3.20ied estoril renk m paket 8.700km de araçla ilgilenen varsa konuşabiliriz bende 4.18i düşünüyorum satıp.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceyhun tabiki opsyonel ama Şaun İzmir de Özgörkeyden düzenli araç geliyor bize tamamının içi m paket (dışı bizde hallediliyor zaten). Yani Borusan sanırım birçoğunu artık içi m olarak getirtiyor. Sonuçta kimse sipariş araç almıyor artık, çoğu satışa hazır arabayı alıp geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi M paket iç dış farklı satılmıyor. Mümkün değil yani gördüğün araçlar M direksiyonludur sadece.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Levent burdaki videoda sen mühendisin ama pistonun tdc de olmadığı noktaları göremiyorum diyorsan sana bir şey demiyorum

diğer dalga geçen, alay eden intihar etti diyen arkadaşlara zaten yorumum yok adamlar mühendis olduğunu zaten iddia etmemiş insanlar canları saolsun çok bilen çok ama sen mühendis olduğunu iddia ediyorsun

37sn ortası, 40ın başı, 41in ortası vs vs vs bana allah aşkına tdc 'de 1 pistonun olmadığı anı göremediğini söylüyorsan cidden okula yeniden dön derim kardeşim.

TDC pistonun en tepede patlama sıralamasındaki adımda olur ve 4 silindirli motorda her daim bir piston en tepededir ve patlama adımındaddır.

burada sayısız noktada tüm pistonların aşağıda ve üstün tamamen boşta kaldığı nokta çok ama çok rahat görülüyor özetle bu animasyonu kendini değil benim söylediğimi haklı çıkartmış oluyorsun eğer gerçektende mühendis gözlerle bakabiliyorsan.

zaten soruda emme,sıkıştırma,patlama,egsozlamayı gösterdi, burada sadece pistonların nasıl çalıştığını görüyoruz adımları değil ?
    Zaten okuldayım daha diplomayı almadım

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    170 bin bayılacam, BMW 4 grand coupe alacam, yanıma 20-25 yaşında civic 1.6 si yaklaşacak ben korkacam ve onun kadarda yakacak muhtemelen öyle araba kalsın ya
    Abi problem herkesi sizin görüşünüzde sanmanız...5.25'de kullansanız sizinle dalga geçecek çok Civic,Gtı yada benzeri çıkar emin olun..Bu mantıkla araba kullanılmaz,keyif alınmaz..
    43 yaşındasınız saygılar sunarımda siz her yanınıza yanaşan Civic'li çocuğu düşünürseniz ohoo

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elalem Almanya'da kumaş koltuklu S kada Mercedes alır. Biz de hala 418i olur mu olmaz mı? Olur olur bal gibi de olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceyhun tabiki opsyonel ama Şaun İzmir de Özgörkeyden düzenli araç geliyor bize tamamının içi m paket (dışı bizde hallediliyor zaten). Yani Borusan sanırım birçoğunu artık içi m olarak getirtiyor. Sonuçta kimse sipariş araç almıyor artık, çoğu satışa hazır arabayı alıp geliyor.
    Ici m gelen arac yok abi alcantara hexagon doseme m harici modelde gelmiyor, ic aluminyum dosemeler, ayak dayama, direksiyon derisi m lerde farkli, antrasit tavan m olmazsa yok, anahtari da m in mavi seritli

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Engelli birisi 4,18i yi kaça gelir peki

Diğer konu bana bunu aklıma getirdi...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)