Onlardaki gümrük mevzuatı bildiğim kadarı ile hiç bir ülkede yok gibi birşey adadaki doğal dengeyi korumak için aynen portakal bile sokmuyorlar he illada girecekse uçağa binmeden önce mutlaka beyan edilmesi gerekliymiş yada ülkeye girişte en azından daha insaflı davranıyorlar Belgeselde öyle gösteriyordu![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Muğla - Istanbul dönüşünü kara kara düşünüyorumSanıyorum ki kalabalık parti bugün iş başı yaptığı için çoktan döndü fakat yarın akşam üstü çıksam sanıyorum ki normal saate 1-2 saat rötar ekleneceğini umuyorum. Şayet dönüş yolunda olan varsa lütfen burayı güncellesin
Bugun cikcam birazdan yola hem burdan hem whtsaptan yazarim gorkem sana ama bugun trfik olcagini dusunmuyorum pek acikcasi.
- K -
________
Dr.Ecu
Az önce Safranboludan İstanbula geldim. 3 saatte indim yol çil çil aktı maşallah, sıkıntısız..
Gorkem hem sana soyluyorum hem genel olark herkese yola cikacak olanlar ciksin manisadan sonra bildigin kipru trfgi gibi ilerliyo yol . Izmir cikis 14.20 daha kapaklidayim akhisar merkeze bile gelemedim
- K -
________
Dr.Ecu
Afyon Özdilek AVM nin orda alt geçit gibi birşey yapılıyor, orda yol tek şeride indiği için trafik sıkışıyor oradan geçecek olanların bilgisi olsun
Alanya tarafından geldim yarım saat önce aman dikkat edin abilerim millet şuursuz gidiyo yol kalabalık .
Kırmızı ışıkta sağ şeritte bekliyoduk . Kırmızı yanmasına rağmen yanımdan durmayarak silme bi otobüscü pic gecti . Akdeniz seyahtin arabası 07 ylr 99 plakası sehirler arası otobüsü son model bi otobüs. İlerde yakalayıp duruttum yanına gidip in lan aşagı dedim kendimi kaybettim adam resmen canımızla oynuyo öyle bi dünya yok . İndiremedim otobüsten 2 de muavin vardi yanında yavşağın arkadada trafik birikince mecbur bıraktım . Adam akıllı dövücektim . Ailem nasıl korktu arabanın içinde yanımızdan sıfır en az 110 la geçince . Allahım hepimizi korusun dikkat edelim .
Saat 20:00 avcılardan çıktım boluya kadar ankara yönü gayet boş ama istanbul yönü izmitten sonrası çok yoğunluk var istanbul girişi felaket gözüküyordu gidenlere Allah kolaylık versin
Sabah yola çıkıcam muğla - istanbul. Acaba akşama doğru çıksam İstanbulu gece geçsem daha rahat olur mu ? Var mıdır tecrübesi olan ?
Dün 17:45 uçağı ile Bodumdan döndüm. Bavulu alıp alandan çıktığımda saat 20:30'du![]()
Düşünün ne kadar rötar yediğimi ve normal işlemlerin ne kadar vakit aldığını. Yarın'a falan kalmayın sakın, kalıyorsanız da bence Pazartesi falan dönün. Sabihadan Atşehire 1 saatten fazla sürdü akşam gelişimiz.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Babamlar bodrumdan yola çıkacaklar birazdan, yol durumu hakkında varmı bilgisi olan![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
Dun 11 saatte izmirden geldim oglen cikip.
Arkadasim aksam 10da cikip sabah 5 te geldi..
Yollar kalabalikti bugun daha da beterdir...
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)