Ankara Manisa arası bilgisi olan var mı
Bayramda arabayla gitmek çılgınlık gerçekten. Gitmesi ayrı dert dönüşü tam bir çile![]()
Yarın 21:00 uçağı Bodruma gidiyorum. Merkez çok kalabalık olacağı için hayatta inmem Bodrum merkeze
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yarin sabahtan ankaradan istanbula gelicem. gecede ayvaliga gecicem. istanbula giris cikis nasil olur ki?
Akademik bir kanal bulmak lazım patron o iş içinyada bi detailing center açsak
Aslında benim yaptığım işi adamlar Avustralyada farklı bir boyutta yapıyorlar linkde
![]()
Sadece detailing değil genel servis vs işlerinide organize ediyorlar. Eski Beşiktaşlı Ersan Gülüm'den öğrendim bende bu adamları. Luxury tabiki conceptsen tatile giderken alana bırakıyorlar seni dönüşte tam servis edilmiş detailing yapılmış arabanla alıyorlar falan
At Final Finish we offer a wide range of automotive services, from car maintenance and body repairs and expert automotive detailing to meet exhibition standards. We are industry leaders in a wide range of paint protection systems, and our detailing team are authorised by some of the finest automotive protection products in the world.
Final Finish Car Care,Detailing and paint protection in Brunswick,Victoria Melbourne
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bugün akşam sizce tekirdaq tarafına doğru bir şey olurmu, ters tarafa gidicem umarım kötü olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)