Ankaraya kadar rahat geldik
Trafik düşünüp çıkmayanlar için kötü karar olmus
Ankaraya kadar rahat geldik
Trafik düşünüp çıkmayanlar için kötü karar olmus
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Gece 02:30 da Beylikdüzü nden çıktım yol çok rahattı. İzmir'e geldim Bursa otoban sonrası ve Akhisar'da biraz yoğunluk oldu. Herkese iyi tatiller![]()
Güncel olsun 12:30 itibariyle Şu an sultanbeyli gişelerdeyim.burda otoban duruyor.Yola cıkıcak herkese hayırlı yolculuklar şimdiden.
Arife günü nasıl olur acaba yollar? Ankara'dan Antalya'ya gideceğim, en iyisi sabah 3 4 gibi çıkayım![]()
Sabah 8 30 da kartal dan çıktım 9 20 de avcilardaydim. 11 de silivriye geçtim . 12 de oradan çıkıp 13.30 da kartaldaydim. Yol şaşırtıcı boş çalıştığım istasyon ve cevredekiler de aynı. Ya millet arefe yi bekliyor yada istanbul boşaldı![]()
Şuan ibb trafik uygulamasının kamerasından baktım trafik kurtköyden başlamış ve ataşehir gişelere kadar uzamış durumda
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Dün kartal ‘dan Bilecik için yola çıktım 2 saatte kurtköy’e gidebildim, akşam saat 7’de memleketteydim.
Gece 01.30'da Trabzondan çıktım, şuan saat 13.00 İzmit'i geçtim herekeye doğru gidiyorum![]()
- Bize Her Yer TRABZON
İmkanı olan geçen cumadan kapatıp gitti tatiline. Ben her zaman 1-2 gün rötarlı dönüş yapmayı tercih ediyorum trafiğe denk gelmemek için. Geçen sene mecburi olarak tatilin son günü dönüş yapmıştım Sivas'dan Osmancıktan sonra izmite kadar trafikle uğraşmıştım.
Güncel olsun.Dün sabah 7 de Kastamonu Hanönünden çıktım. 12 de bolu tüneline geldim yemek alışveris falan derken. sapanca da burger king olan köprü restoranın orada yaklaşık ayrı ayrı 20 30 araç zincirleme kazalar vardı.30 40 dk yavaşlattı.sonrasında izmit otogara kadar durmadık. izmitten sonra başlıyordu trafik.Eski yoldan şekerpınar kavsağından ist park yoluna çıkarak şile yolunu kullanarak çamlıca yaptım 16 da evdeydim.
Dün ayvalık bursa 6 saat sürdü
Dün AYT-SAW uçağı 19:10'dan 21:00 e rötar yedim. Evden çıkmadan mesaj geldiği için alanda beklemedik.
22:30 Sabihaya indik baya tırstım TEM patlar diye ama sanırım yaşadığım rötar trafikten kurtardı beni. Sabiha - Şişli 40 dk sürdü sadece
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bence yine iyi geçmişin abi ben 5 te girdim bursa trafiğine akşam 11 de izmitte eve yeni geldim. Yemin ederim bayramda trafiğe çıkıcaklar için akıl salığı testi yapılmalı sinir krizleri geçirdim adam yürümüyor sağı boş sol şeritte geziyor selektör atıyorum kıpır damıyor bile hele dün gece orhan gazide mercedesli biri ne desem az olağın hızı ile sol şeride çıkmaya kalktı selektör atmaya başlayınca ben hızlı geliyordum solda sert fren yaptı öldürüyordu beni önü bomboştu utanmadan elkol yapıyordu ailem olmasaydı arabada kesin cinayet işlerdim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)