Bir insan neden 100 lira icin adini lekelerki,gerci bu gozler neler gordu neler duyduGerekirse arabama mazot almam hergun yuruyerek gider gelirim ama borcumu oderim.Yazik cidden
Bir insan neden 100 lira icin adini lekelerki,gerci bu gozler neler gordu neler duyduGerekirse arabama mazot almam hergun yuruyerek gider gelirim ama borcumu oderim.Yazik cidden
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Şimdi yazılıp çizilenler yalan , ekran görüntüleri montaj , bizler de yancıları mı olduk ?
Senin şahsına hakaret eden oldu mu ?
- Gruba attıklarını anlatmak şahsına hakaret değil şahsının özetidir.
Kim kime ne uğruna yancı olacak burada ? Grupta herkes günde 100 mesaj yazıyorsa tahir 5 yazıyor , tahire yancılık yapıyoruz biz öyle mi ?
Gruptan kim yazdıysa senin yaptıklarını yazdı, yapma böyle yanlış yapıyorsun yazdı. Bir özür dilemek yanlış yaptım demek bu kadar zor değil.
Sana doğru yol gösteriyoruz, yancı diyorsun; laflarını seçersen sevinirim Sadık.
Yüzünü bile görmediğim Tahir arkadaşımız için neden sana iftira atalım bişeyler yapalım ?
-Fırat
2 tarafın da açıklamalarına bakınca..
Borçlu olanın yaptığı açıklamaların kabul edilir tarafı yok, hiçbiri geçerli bahane olarak görülmüyor.. Borcun varken borç ödemek yerine arabaya ( arıza gidermek dahi olsa ) para harcamak değişik bir zihniyet, karakter..
Borç namustur. Önce borç ödenir, sonra keyfi harcamalar yapılır..
Sadık kardeşim ben seni Türkçü Turancı olarak biliyordum.Yanılmışım.. Bizde borç namustur. Gerekirse boğazımızdan keser yine de kimseye borçlu kalmayız. Sen ayıp etmişsin yazık.. Bak işte her ne sebepten olursa olsun insanların beyninde 100 liralık adamsın şuanda.
Artık ocakta değilsin yavru kurt
10 tl bile insanların düşüncelerini değiştirebiliyorken şu hayatta haksızlık yapmamak lazım. Tahir senin adına sevindim dostum.
Yahu yazmıym yazmıym diyorum da..konuya gırıp ıkıdebir şu mesajı okuyup kahkaha atıyorum..bakın forumun enlerıne gırer bu mesaj..ciddiyimyazan kardeşimi tanımıyorum ama Allah c.c senden razı olsun,gece saat 2 olmuş yine okudum kahkaha attım..
Bu arada sadık sadana gecmıs olsun,aranızdaki para mevzusu benı ılgılendirmez..bana yanlıs yapılmadığı sürece ben gecmıs olsunumu derim..bu arada magdur olan tahir kardeşimedegecmiş olsun..fani dünya durmayın üstünde derim konuya dönerim...
Mesaja gelelim...ne demek lan mertle sen odaya girip masturbasyon yaptınız ??? Ulan kopuyom amk afshshshshshshshsbu nasıl bı kafadır olum sizdeki ? Neyin fantazisi lan bu ? Eş değiştiriyomusunuz bari sağ sol el falan ?? Hahahahahah
![]()
![]()
Burda millet benim yazılara kopar bende şu techturkey'in 20-23 yaş arası olan kardeşlerimin muhabbetine yarılıyorum..ulan ne pislik heriflersiniz lan siz,bşde evde dal daşşak dolanmıslarmı muhabbetmı etmişler orasını tam anlamadım ama neyse ona da guldum boş gecmedim...ulan bide sakin sakin yazmış..vay amk ajahajahahajsjs![]()
Çok devrik bir cümle olmuş o bence yazan arkadaş burak mertle makara yapıyomuş sadık denen arkadaş astar yapıyomuş ulan ya hahaha![]()
o nasıl bir fren izi ya; Allah'tan kimsenin canına zarar gelmemiş. Şehir içinde bu kadar hıza gazşamaya apaçiliğe ne gerek var_? Biri gelse sana girse Merco; Subi ; Bmw... vesaire inip adama girişmez misin_?
Yazık yazık hayat bu kadar ucuz değil; illa başına yaralanmalı ölümlü bir kaza gelince mi akıllanacak bu millet!!!
80 metre fren izi; kemer takılı değil araba 206. Allah anana babana sabır versin; biraz onları düşün! Akılları hep sendedir yapma !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)