İntercooler'cı arkadaş hakkında

Thread: İntercooler'cı arkadaş hakkında

1. Mehmetmert's Avatar

Mehmetmert said:
    Bir insan neden 100 lira icin adini lekelerki,gerci bu gozler neler gordu neler duydu Gerekirse arabama mazot almam hergun yuruyerek gider gelirim ama borcumu oderim.Yazik cidden

2. rebeloghy's Avatar

rebeloghy said:
    Şimdi yazılıp çizilenler yalan , ekran görüntüleri montaj , bizler de yancıları mı olduk ?

Senin şahsına hakaret eden oldu mu ?
    - Gruba attıklarını anlatmak şahsına hakaret değil şahsının özetidir.

Kim kime ne uğruna yancı olacak burada ? Grupta herkes günde 100 mesaj yazıyorsa tahir 5 yazıyor , tahire yancılık yapıyoruz biz öyle mi ?

Gruptan kim yazdıysa senin yaptıklarını yazdı, yapma böyle yanlış yapıyorsun yazdı. Bir özür dilemek yanlış yaptım demek bu kadar zor değil.

Sana doğru yol gösteriyoruz, yancı diyorsun; laflarını seçersen sevinirim Sadık.

Yüzünü bile görmediğim Tahir arkadaşımız için neden sana iftira atalım bişeyler yapalım ?
    -Fırat

3. Evrenoz's Avatar

Evrenoz said:
    2 tarafın da açıklamalarına bakınca..
    Borçlu olanın yaptığı açıklamaların kabul edilir tarafı yok, hiçbiri geçerli bahane olarak görülmüyor.. Borcun varken borç ödemek yerine arabaya ( arıza gidermek dahi olsa ) para harcamak değişik bir zihniyet, karakter..

Borç namustur. Önce borç ödenir, sonra keyfi harcamalar yapılır..

4. fthdrn's Avatar

fthdrn said:
    Sadık kardeşim ben seni Türkçü Turancı olarak biliyordum.Yanılmışım.. Bizde borç namustur. Gerekirse boğazımızdan keser yine de kimseye borçlu kalmayız. Sen ayıp etmişsin yazık.. Bak işte her ne sebepten olursa olsun insanların beyninde 100 liralık adamsın şuanda.

5. uluckaban's Avatar

uluckaban said:
    Quote Originally Posted by fthdrn View Post
    Sadık kardeşim ben seni Türkçü Turancı olarak biliyordum.Yanılmışım.. Bizde borç namustur. Gerekirse boğazımızdan keser yine de kimseye borçlu kalmayız. Sen ayıp etmişsin yazık.. Bak işte her ne sebepten olursa olsun insanların beyninde 100 liralık adamsın şuanda.
    Sadık türkçü ve turancılıktan diskalifiye edildin..

6. Onurkk06 said:
    Artık ocakta değilsin yavru kurt

7. fthdrn's Avatar

fthdrn said:
    Quote Originally Posted by uluckaban View Post
    Sadık türkçü ve turancılıktan diskalifiye edildin..
    Kardes az ötede oyna tamam ? Bilmediğin mevzular var. Aklın sıra komik olduğunu mu zannediyorsun ?

8. iynn-RS's Avatar

iynn-RS said:
    Para verip oyle bi cooler takilmazdi zaten

9. Fırtına_siR's Avatar

Fırtına_siR said:
    geçmiş olsun Allah Beterinden Saklasın kardeşim.

10. Burak K.'s Avatar

Burak K. said:
    Quote Originally Posted by rebeloghy View Post
    Şimdi yazılıp çizilenler yalan , ekran görüntüleri montaj , bizler de yancıları mı olduk ?

Senin şahsına hakaret eden oldu mu ?
    - Gruba attıklarını anlatmak şahsına hakaret değil şahsının özetidir.

Kim kime ne uğruna yancı olacak burada ? Grupta herkes günde 100 mesaj yazıyorsa tahir 5 yazıyor , tahire yancılık yapıyoruz biz öyle mi ?

Gruptan kim yazdıysa senin yaptıklarını yazdı, yapma böyle yanlış yapıyorsun yazdı. Bir özür dilemek yanlış yaptım demek bu kadar zor değil.

Sana doğru yol gösteriyoruz, yancı diyorsun; laflarını seçersen sevinirim Sadık.

Yüzünü bile görmediğim Tahir arkadaşımız için neden sana iftira atalım bişeyler yapalım ?
    + Olarak kimsenin aldığı para verdiği para bizi ilgilendirmez Tahir isterse hibe eder isterse 100 TL için adam döver kimsenin yancılığını yapmadığımız gibi haksızlık karşısında da susmayız.
    Quote Originally Posted by ygtkrmdnz View Post
    ya kabarırsa

11. tahirunal's Avatar

tahirunal said:
    Sadık bugün borcunu ödemiştir sorun çözüldü

12. mert0640's Avatar

mert0640 said:
    Ayni odada iki erkek asiliyonuzmu la siz
    Detaycı Adam
    0537 623 54 52
    www.detaiyciadam.com

13. Nativist's Avatar

Nativist said:
    10 tl bile insanların düşüncelerini değiştirebiliyorken şu hayatta haksızlık yapmamak lazım. Tahir senin adına sevindim dostum.

14. hakotech's Avatar

hakotech said:
    Quote Originally Posted by burakgunay View Post
    Allah var hhakkını yemeyeyim izmire bu gruptaki insanları görmeye geldiğimde evini açtın 2letmeden, sabah uyandığımizda evde dalga dassak yaptik mertle sen odanda masturbasyon yapiyodun, öbür gün de Utku da kaldık zaten. Kafan çok, değişik Allaha emanet ol. Ben kimsenin malına pert olsun vs diyemem haddime değil, ama saçma ve bilinçsiz araba kullanıp modifiye ediyosun. Hayal dünyan karışık.
    Yahu yazmıym yazmıym diyorum da..konuya gırıp ıkıdebir şu mesajı okuyup kahkaha atıyorum..bakın forumun enlerıne gırer bu mesaj..ciddiyim yazan kardeşimi tanımıyorum ama Allah c.c senden razı olsun,gece saat 2 olmuş yine okudum kahkaha attım..

Bu arada sadık sadana gecmıs olsun,aranızdaki para mevzusu benı ılgılendirmez..bana yanlıs yapılmadığı sürece ben gecmıs olsunumu derim..bu arada magdur olan tahir kardeşimedegecmiş olsun..fani dünya durmayın üstünde derim konuya dönerim...

Mesaja gelelim...ne demek lan mertle sen odaya girip masturbasyon yaptınız ??? Ulan kopuyom amk afshshshshshshshs bu nasıl bı kafadır olum sizdeki ? Neyin fantazisi lan bu ? Eş değiştiriyomusunuz bari sağ sol el falan ?? Hahahahahah

Burda millet benim yazılara kopar bende şu techturkey'in 20-23 yaş arası olan kardeşlerimin muhabbetine yarılıyorum..ulan ne pislik heriflersiniz lan siz,bşde evde dal daşşak dolanmıslarmı muhabbetmı etmişler orasını tam anlamadım ama neyse ona da guldum boş gecmedim...ulan bide sakin sakin yazmış..vay amk ajahajahahajsjs

15. snan1910's Avatar

snan1910 said:
    Quote Originally Posted by mert0640 View Post
    Ayni odada iki erkek asiliyonuzmu la siz
    Nasıl bir yere değinmişsin mert ahahauhss

16. Gökhan Bilgin said:
    Çok devrik bir cümle olmuş o bence yazan arkadaş burak mertle makara yapıyomuş sadık denen arkadaş astar yapıyomuş ulan ya hahaha

17. ZaZy's Avatar

ZaZy said:
    o nasıl bir fren izi ya; Allah'tan kimsenin canına zarar gelmemiş. Şehir içinde bu kadar hıza gazşamaya apaçiliğe ne gerek var_? Biri gelse sana girse Merco; Subi ; Bmw... vesaire inip adama girişmez misin_?
    Yazık yazık hayat bu kadar ucuz değil; illa başına yaralanmalı ölümlü bir kaza gelince mi akıllanacak bu millet!!!

18. burakgunay's Avatar

burakgunay said:
    Hahha hakotech abi senle postlarimiza gulmelerimiz karşılıklı, geçen de böyle bi muhabbet olmuştu biz mertle tassak yapiyoduk evde sabah muhabbet falan yani, yoksa öyle bi durum Öyle bi ortam yok çok şükür o ney laa
    Quote Originally Posted by KOSEREN View Post
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

19. ZaZy's Avatar

ZaZy said:
    80 metre fren izi; kemer takılı değil araba 206. Allah anana babana sabır versin; biraz onları düşün! Akılları hep sendedir yapma !