User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
61 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İntercooler'cı arkadaş hakkında

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İntercooler'cı arkadaş hakkında

Ahh be Sadık, biraz daha yavaş olsaymışın vurmazmışsın.

Tofaş olmadık yerde U dönüşü yaparken Sadık arkadaşımız araca duramayıp vuruyor. Kemer takılı olmadığı için direksiyona sert bi şekilde gögsünü çarpıyor. Ama şükür kendisinde fazla bişey yok. Az önce telefonda aradım gayet güzel konuşuyor. Geçmiş olsun...

Hayır o kadar sticker niye
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah b'olum, işi bilmeyen adam mısın da kemer takmıyorsun... Yine de bir şey olmadığına sevindim.

Aracını da kafana takarsın sen şimdi; takma, eskisinden daha güzel yaparsın sen. Geçmiş olsun dostum. ( :
    K.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hastanedeyim turbo 106 sikip duruyor cikamiyorum disari ah ah .. tamda ayardan donmustuk , vurmam diyordum 80 metre kaymis araba onumdenters u yapti karis seride gecicrktim araba gelince gecemedim . Tekrar saga kirdim durdum vurdum sahinci seke seke evin duvarina vurdu duvar kirildi. Hava bosalma sesi geliyordu tup sandik indigimiz gibi kosmaya basladiksanski lastikmis o ses . Cocuklar falanda vardi. Karsi tarafin sigoratasi vs yoktu parasini ver kurtulalim dedim yaa polise gerek yok dedi. Polisi cagirdim ebliyetsizlik vs derken baya bi crza kesti . Neyse kemer takmadim bundan sonra markete gideyim takarim kaburgam oyle agriyor ki kusucam kusamiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah b'olum, işi bilmeyen adam mısın da kemer takmıyorsun... Yine de bir şey olmadığına sevindim.

Aracını da kafana takarsın sen şimdi; takma, eskisinden daha güzel yaparsın sen. Geçmiş olsun dostum. ( :
    Ah be dostu. Sorma cevrr yolunda 5 i bitirip bitirip biraktim .. babami aradim hemen geldi adamin evinin duvari gitti ona uzuldum , tanidik cikti brnim arabayi kucakladilar onune koyduk aks salincak tasiciyi vs gitmis .

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun Sadık. intercooler içinde uzulme daha buyukleri senin olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun Sadık. intercooler içinde uzulme daha buyukleri senin olsun
    Sag ol dostum .. soldan vurdum far tampon kaput gitti . İc saglam.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    off korktum ilk geçmiş olsun korkutun dikkatli et üzülme araba her zaman olur yapılır intercooler korumuş vallah
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun en büyük kazan bu olsun.Kazadan sonra gülebilmek kolay bir şey olmasa gerek helal olsun inşallah hep gülersin forumda gördüğüm en sıradışı insanlardan birisin

Herkese iyi bayramlar.

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin parmağı tetikte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun en büyük kazan bu olsun.Kazadan sonra gülebilmek kolay bir şey olmasa gerek helal olsun inşallah hep gülersin forumda gördüğüm en sıradışı insanlardan birisin

Herkese iyi bayramlar.
    İnince ortalik sakinlesince adama gidip dedim gecmis olsun abicim biseyin var mi diye , kazadir olur keske olmasaydi , kimlerdensin diye.. napalim uzuldum araba gitti ..

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İc hayat kurtarmış heralde Geçmiş olsun Sadık kardeş. Herkese iyi bayramlar.

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok geçmiş olsun
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

tahirunal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadık bayram günü ağzımı açmıyayım diyordum da konuyu görünce yazmak istedim.
    O gün sana telefonda ne dediğimi hatırlıyosundur o coolerın parası bi yerinden çıkıcak diye. Bak gördüğün üzere Allah iyi demiyormuş.

Konuyu özetle bilmeyen arkadaşlar için, bu sadık şahsını adam sandım.
    Kışın intercoolerı verdim para işi de dert değil olduğu zaman verirsin işin görülsün diyerek altında darbesi olan, evomdan çıkan eski intercoolerdı. 200liraya anlaştık tamam kanka sağolasın olduğu zaman vericem edicem dedi.

Aradan aylar geçtikten sonra 30 Mayıs Cumartesi günü ilk 100 lirasını gönderdi.
    Kalan parayı olduğu zaman vericem dedi yine tamam dedim nasıl istersen. Bu arada whatsappta grubumuz vardı sadıkta dahil olmak üzere,diğer arkadaşlar şimdi okudukları zaman onlar da yazar zaten sadığın nasıl bi insan olduğunu. O arkadaşların mevzu noldu çözüldü mü,sadık parayı gönderdi mi tarzındaki sorularıda sadıgın hoşuna gitmemiş

Aradan zaman geçti, "naptın para işini halledebildin mi?" Diye sorduğum zaman mesajlarımı görüp görüp hiç bir şekilde cevap vermemeye başladı. Sabırla kaç aydır sesimi çıkartmadım, en sonunda kendini haklı çıkartmaya çalışması bardağı taşıran son damla oldu. Üstüne üstün puştta nasıl bu kadar geniş bir hayal dünyası varsa yok oraya gelirsem sıkarım vururum,patlatırım falan diyo
    Sadıkcıgım dediğim gibi açtım bekliyorum, 100 lira için işi gücü bırakıp Fethiyenede gelemem ama elbet bi gün karşılaşırız. Karşılaşacagız da.
    Haram zıkkım olsun diyorum, o parayı sana vericeğime diyanete bağışlarım diyor. Ulan hayırsız noldu parayı ne zaman verebilirsin diye sormam mı battı? Seni adam yerine koyup insanlık yapanda kabahat.
    Canına değil de malına gelmesine sevindim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eçmiş olsun, o fren izi kimin? Olayda olduysa pek masum değil gibi o arkadaş......
    Okumadan imzalamam.....

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tahir'in söylediklerine ek olarak bazı şeyleri belirtmem gerekiyor.

Tahir ile şahsen tanışıklığımız yoktur, whatsappda 10 kişilik bir grubumuz var. Bu gruba üye arkadaşlar da görünce gelirler yanlışı eksiği varsa belirtirler.

Yüz yüze oturup konuşma fırsatımız olmadan daha çok güzel bir grup olup yeri geldi ailevi meselemizi paylaştık, yeri geldi birbirimize yardıma koştuk. Gün içinde kimin başına ne gelse orda konuşur olduk. Böyle güzel insanların olduğu bir grupta Sadık önemli bir ayıp etti ve kendisi de biliyor artık o grupta değil kimseye de yazmadı ne oldu arkadaş böyle diye ?

Tahir tüm iyi niyeti ile arkadaş bilip yardımcı olmuş Sadığa. Aylar sonrasına kadar ben bile bilmiyordum intercooler'ı Tahir'den aldığını. Tüm iyi niyete karşılık olayı biraz da çığrından çıkaran nokta şudur ki :

Sadık Tahir'den intercooler'ı uygun bir rakama anlaşıp alıyor, ödemesi tahirin belirttiği şekilde uzuyor gidiyor. Derken Sadık o intercooler'ı 500 liraya satılığa çıkarıyor.

Polyannacılık oynayıp satınca parayı tahire verecekti falan denebilir de geçiniz bunları, Sadık Tahire bir özür borçludur bizce.

Size böylesine iyi niyetle yaklaşan birine ters yapıp da sonrasında o parayı sen helal etmesen de olur sana vermem diyanete veririm diyen dini de tersten anlamış bir kardeşimizsin..

İyiliğe kötülük edip de sen haram olsun de ben diyanete bağışlarım ne demektir ?
    - Kişinin hakkını ye, ki sana arkadaşlık yapan bir iyi niyete karşılık, sonra sen haram et ben bağışlarım o parayı diye taşak geçip tehdit et ?

Kimse bu konuya bunları yazmanız yanlış falan filan muhabbetine girmesin, hak ye sonra da tehdit et ; dönüp dolaşıp ayağa dolanır. 2 kere 2= 4.

Canında bir problem olmayışına elbet sevindik kimse istemez canın yansın ancak yanlış yoldasın, bir kusura bakma arkadaş ben yanlış yaptım dersin. Yeniden arkadaşlık kurulmasa da düşman gibi kalmazsın..
    -Fırat

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tahir'in haklı olduğuna hepimiz şahidiz hiç kimse kalkıpta karşı tarafı da dinlemek gerekir demesin grupta hiç kimse 100 TL için kendini bu duruma düşürmez. Mevzu paradan daha çok Tahire yapılan haksızlıktır. Sadığın tahirden özür dilemesi ve en kısa sürede söz verdiği gibi borcunu ödemesi gerekiyor bence.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Tahir . Para gelip geçicidir dostluk baki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gün geçmiyor ki forumumuzdaki üyelerin arasında bu tarz para muhabbetleri dönmesin demek ki siteden de olsa işin içine para girince bu tarz şeylere hazırlıklı olmak gerekiyormuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun sadık efendi bir daha abuk subuk basmazsın umarım , denilenler dogruysa ki dogru olduguna eminim borcunu ödemen iyi olur gibime geliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)