pirasa bos konusuyorsun arkadasım. sırf yorum yazmak ıcın muhalefet olmak ıcın yazıyorsun. herseyın bı ederı var bır degerı var burdakı anlatılmak ıstenen mevzu 2. arac fıyatları allahuekber daglarında. bız bunu konusuyoruz bunu tartısıyoruz. herhalde 10 bın tl'sı olan adam gıdıpte e46 veya 36 kasa bmw hayalı kurmuyor veya bu paralara alalım muhabbetı de yok. adamlar sahıne dogana 11-15 bın arası para yazıyo sence hakedıyormu bu parayı? 99 model e200 mercolar 2 sene once en babası 30 bındı sımdı bakıyorsun 40 bın 45 bın bu nedır sımdı hakedıyormu bu fıyatları. bmwler desen oyle e36-e46 haketmedıgı fıyatları yazmıslar. hondaları yazmıyorum zaten herkes bılıyor fıyatların ne oldugunu. ben megan aracımı komsuma sattım dızel sportway modelı aracı verdıgım 23 bıne. hemen hemen 2 sene olcak sımdı ıstıyor 33 bın hadı gel buyur burdan yak. adama dıyorum yaw bu fıyat ne boyle satamazsın bu paralara ne dese begenırsın sankım yılların galerıcısı sıvesı ıle araba 29 gordu ben vermedım sahıbındende boyalısına hasar kayıtlısına bu paraları ıstıyorlar. bu adam benım komsum ya yıllardır bırbırımızı tanıyoruz ınsaatcı olmus sana sımdı otoeksper uzmanı ıste pıyasa boyle ınsanlarla doldu tastı mıllet bu yuzden duzgun araba alamıyor.
araba artık olmus bır ıhtıyac her evde olması lazım yaslısı var coluk cocugu var hastası var bayram seyranda bı akraba zıyaretıne aılecek mınıbusle gıtmenın zorlugunu bılırmısın sen. mılletın burda demek ıstedıgı ınsanlar artık fahıs fıyat yazıyor araclar hıc hak etmedıgı fıyatlarda. ınsanımız nıye duzgun arabalara bınmesın kı kardesım hakkı neyse o olsun herkes parası kadar arabaya bınıyor zaten. yoksa kımse meraklı degıl 3 kurusa 5 kofte yemege.