User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
125 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 2.el Piyasa Yüksek Muhabbeti

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pirasa bos konusuyorsun arkadasım. sırf yorum yazmak ıcın muhalefet olmak ıcın yazıyorsun. herseyın bı ederı var bır degerı var burdakı anlatılmak ıstenen mevzu 2. arac fıyatları allahuekber daglarında. bız bunu konusuyoruz bunu tartısıyoruz. herhalde 10 bın tl'sı olan adam gıdıpte e46 veya 36 kasa bmw hayalı kurmuyor veya bu paralara alalım muhabbetı de yok. adamlar sahıne dogana 11-15 bın arası para yazıyo sence hakedıyormu bu parayı? 99 model e200 mercolar 2 sene once en babası 30 bındı sımdı bakıyorsun 40 bın 45 bın bu nedır sımdı hakedıyormu bu fıyatları. bmwler desen oyle e36-e46 haketmedıgı fıyatları yazmıslar. hondaları yazmıyorum zaten herkes bılıyor fıyatların ne oldugunu. ben megan aracımı komsuma sattım dızel sportway modelı aracı verdıgım 23 bıne. hemen hemen 2 sene olcak sımdı ıstıyor 33 bın hadı gel buyur burdan yak. adama dıyorum yaw bu fıyat ne boyle satamazsın bu paralara ne dese begenırsın sankım yılların galerıcısı sıvesı ıle araba 29 gordu ben vermedım sahıbındende boyalısına hasar kayıtlısına bu paraları ıstıyorlar. bu adam benım komsum ya yıllardır bırbırımızı tanıyoruz ınsaatcı olmus sana sımdı otoeksper uzmanı ıste pıyasa boyle ınsanlarla doldu tastı mıllet bu yuzden duzgun araba alamıyor.
    araba artık olmus bır ıhtıyac her evde olması lazım yaslısı var coluk cocugu var hastası var bayram seyranda bı akraba zıyaretıne aılecek mınıbusle gıtmenın zorlugunu bılırmısın sen. mılletın burda demek ıstedıgı ınsanlar artık fahıs fıyat yazıyor araclar hıc hak etmedıgı fıyatlarda. ınsanımız nıye duzgun arabalara bınmesın kı kardesım hakkı neyse o olsun herkes parası kadar arabaya bınıyor zaten. yoksa kımse meraklı degıl 3 kurusa 5 kofte yemege.
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1 yazan yazsın bosverin ciddi satici peşin parayi gördümu illa fiyatinda verir.ben de 97 doğan slx vardı tek parça değişeni haricinde orjinal çiçek gibi arabaydi bayram öncesi 11 verdiler vermedim 12 istedim hep dün unuttuğum bi ödeme çıktı ortaya 6000 tl kadar sırf çekim yazilmasin diye gittim 8500 e sattim arabayi
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlamadım elimde 22 civari bu bütce var araba arıyorum bulamadım karsıma cıkan araclar hep 95 2000 arası araclar var kafayı yicek durumdayım

3 Sene önce uno aldım 7 liraya 96 model yürür aksam,kaporta set ne varsa koydum arabaya aylık bakıma götürürüm yagı suyu ıvır zıvır tahmini 3.5 lira masraf etmişimdir,ama ben bunu ilana koydummu adam anlamıo iyisini ucuza almak istiyor kusura bakma arkadas vermem 1-2 sene daha biner gider sıfır alırı

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Millet arabanın bakimina değil fiyatına bakiyor.

Bu ay 2 araba sattım. Ikisindede masraf gırla adamlar uygun diye aldılar.

Maksat ucuz olsunda gerisinin koy g.tune gitsin.

Bakimlari full bir aracim var suan 2 ay oldu satamiyorum hala

Keske bakimlari yapmasaydimda fiyatta indirseydim diyorum simdi

Satilmasi keyfi benimki acelem olmadığı içinde bekliyoruz

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katılıyorum yiğit abi , leş araba bizim insanımıza daha çok yarıyor. hırsla ümitle telefonlar susmayacak diye getirdiğimiz orjinal araba daha yavaş satılıyor.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kardeşim c1 benzinli otomatik 17 ye almistik 2 sene önce

En dusuk ilan 23.800 du 22.500 den açtım.

Aracda 3500 masraf vardı ama aciliyeti yok o masrafin

Adam baktirmadan 20 ye aldı gitti ilan açılması satilmasi arasi 32 saat var

Rekorum oldu

Adam ne aradi sonra ne sordu filan

Sanirim galerici idi 21 de o satti.

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. el piyasası niye eleştiriliyor hala anlamış değilim herkes istediği fiyatı vermekte özgürken. tamam paran var araba alamıyorsun çünkü fakirsin gidip paranın yettiği arabayı alacaksın, niye 30 binlik arabaya aslında o araba 20bin diyorsun ? biri 30bin verdi ise 70milyonda başka biriside 30bin verir hatta 32-33 verir. ben kendimi bildim bileli 2. el piyasası yüksek bi 2009da mı ne ötv indirimi yapıldı o zaman 2. el ucuzdu ondada sıfır araba için açıktan satış bile yapıldı herkes sıfır aldı. şimdi adam 1 ay çalışsa 2bin lirayı iyi bir işte kazanıyor araba ilanda 1 ay dursa ne olur 3 ay dursa ne olur galeri mi bu zaten kullanıyor piyasa çok güzel diyorum vesselam, hatta vtilar 50bin olsun, s2000ler 150bin parası olan binsin zengin fakir belli olsun be. sovyet ülkesimi burası herkes aynı arabaya binecek aynı karıyı alacak
    Konuyu bir yerde yanlış anlıyorsun.
    30 liralık arabaya 20 lira değeri demiyoruz.
    Bundan 3-4 sene öncesinde değeri 20 lira olan araç yaşlanmasına ve km yükselmesine rağmen ne oldu da 30 lira oldu? Bunu konuşuyoruz.

Şimdi benim 25 lira param var çok tutulan ek kasa, ae101, golf 4 gibi araçlara param yetiyor ama vermiyorum çünkü değeri o değil yani paramız yetmiyor diye boka atmıyoruz arkadaşım.

En iyisi şuan için diğer arkadaşlarında söylediği gibi Lance, almera vb. Araçlara yönelmek Japonya o da japon sorunsuzsa o da sorunsuz

ercan26esk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 kasım ayında 101 bin km bir vw golf 4 aldım 19.250 mal oldu. şu an 175 bin km geldi kaza bela yok piyasası yavaş yavaş yükseldi bir ara 20-21 lerde sonra 22-23 şu an aynı km araçlar 24-25 sahibinden.com da kendi çapımda ufak tefek değişiklik yaptım aracıma kimisi sade sever kimisi farklı görünmeyi yakın zamanda aracımı satmayı düşünüyorum 15 yaşında bir vw golf aracın bana göre max değeri 18-19 dur fazlada verilmez malun piyasa allak bullak şimdi ben bu arabayı aldığım fiyata mı vermem gerekiyor yoksa piyasa ne ise o fiyatta mı bir rakam yazmam gerekiyor ?????

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maliye bakanının acıklaması: yeni düzenleme yaptık, fakat vergi yükselişi veya artışı söz konusu değil. sadece flu olan seyleri netleştirdik.

kısacası ötv indirimi hayal. sadece arabaların fiyatları çok şişti, o kadar.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 100 bin tl üstü araç sahiplerinin 250-300 tl indirim yapmasına inanılmaz ayar oluyorum , sonra gidip galerilere 10 bin 15 bin altına bozduruyorlar satamayınca, resmen ilan podyum olmuş
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 100 bin tl üstü araç sahiplerinin 250-300 tl indirim yapmasına inanılmaz ayar oluyorum , sonra gidip galerilere 10 bin 15 bin altına bozduruyorlar satamayınca, resmen ilan podyum olmuş
    ben de atarlı giderli ilanlara tilt oluyorum bu ara
    aramayın kalp kırarız yok sunu yaparız bunu yaparız
    araba mı alıyoruz mevzuya mı gidiyoruz belli degil
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ercan26esk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2007 kasım ayında 101 bin km bir vw golf 4 aldım 19.250 mal oldu. şu an 175 bin km geldi kaza bela yok piyasası yavaş yavaş yükseldi bir ara 20-21 lerde sonra 22-23 şu an aynı km araçlar 24-25 sahibinden.com da kendi çapımda ufak tefek değişiklik yaptım aracıma kimisi sade sever kimisi farklı görünmeyi yakın zamanda aracımı satmayı düşünüyorum 15 yaşında bir vw golf aracın bana göre max değeri 18-19 dur fazlada verilmez malun piyasa allak bullak şimdi ben bu arabayı aldığım fiyata mı vermem gerekiyor yoksa piyasa ne ise o fiyatta mı bir rakam yazmam gerekiyor ?????
    Piyasayı düşürme yaw

Bu millet neyi hak ediyorsa rakamı oyle yaz gitsin

ercan26esk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasayı düşürme yaw

Bu millet neyi hak ediyorsa rakamı oyle yaz gitsin
    sanırım öyle yapacaz ....

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babacım, sıfır km araç fiyatları böyle yükselip durdukça ikinci el de yükselecek tabi ki. İkinci el fiyatlarının normale dönmesi için sıfır kmlerin fiyatı düşmesi lazım. Geçenlerde daha 1.5 motorlu bmw 418e millet şöyle iyi böyle güzel bu paraya 4 serisi (180bin lira ha) çok uygun diye konuşuyordu, almak istiyorlardı. Almayın 0km araç. Almayın. Önce 2009daki gibi ötv indirimi gelir, sonra fiyatları çekmeye çalışırlar. Çünkü bu ülke vergiden dönüyor, illa inecek. Halkımız da keko gibi 150bin+ 1.6 1.5 araçlara yapıştıkça bu kervan böyle gidecek. Ne ekersen onu biçersin. Hakettiğin şekilde yönetilirsin. Civic 50bin lira da olur bu gidişle, 1.4 passat 100 küsür lira olup millet 6 ay sıra bekledikçe.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0km 1.5 bmw 180bine yok satacaksa, adam e92 320d'ye kaç para isteyecekti? 30 bin lira mı? O da 80 90 lira istiyor tabi. E o zaman e46 330cuların günahı ne? Tabi 50bin isteyecek. E e30cuların da 25 istemesi çok normal. Sıfır type-r 55bin euroyken ep3 type-r 20 bin lira mı olacak? Tabi 60bin 70bin olacak. Bak, 0km mazda 6, 2 lt motoruyla 110lira, ikinci el 2010 modeli 45 lira. Niye? 90 lira olsa ötekiler gibi adam 20 daha kredi çeker sıfırını alır, olmaz olamaz yani o fiyatlar. Mercedes cla fluence motoruyla 120 liraya peynir ekmek gibi giderken adam e200k'ya ne isteyecek arkadaşım? 15 bin mi istesin?
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otv + otvden kdv + her sene mtv + dünyanın en pahalı benzini
    yaylalar yaylalar
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ercan26esk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emin ol 23bin yazan bi golf4 e baktım. Düşmanım olsa ve 20ye düşse önermem. ÖYle bi arabaydı. İnsanların ar damarı çatlamış. Kötürüm arabalara yüksek yüksek fiyat yazıyorlar...
    Instagram: mutusgarage

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir ara s2k ilanlarinda bir galeriden yuksek fiyatta 5-6ilan vardi.
    o zamanlar yuksek dedigimiz, piyasayi yukseltmeye calisiyorlar diye dusundugumuz ilanlar, guncel piyasada ucuz denecek hale geldi neredeyse...

arac sahibi arabasini satmadan once sahibinden.coma giriyor, bakiyor en ucuz araba x tl...oooo diyor bu dökuk araba x tl ise ben x+bla bla isterim !
    boyle boyle piyasa yukseliyor. arac satislarinin eskisi kadar hizli oldugunu dusunmuyorum.hizli satis varsa, guncel fais piuasanin altina satilan araclardir...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazen ben de dusunuyorum...ayni araca sahip birkac arkadasimla sozlesip, ederi 3 lira olan arabalarimizi 5 liradan ilana koysak... nasilsa satma amacimiz yok, maksat piyasa yukseltmek
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)