mangal yakmak isteyen çatalcaya arnavutköye gitsin aptal aptal sahilde bokunu çıkartıyolar
Printable View
mangal yakmak isteyen çatalcaya arnavutköye gitsin aptal aptal sahilde bokunu çıkartıyolar
sahilde mangal atlet olayı gerçekten abartı böyle tepki vermekte haklısınız ama ben işim geregi genelde doğu illerindeyim ve bu bisiklet yolu mevzusunuda bilmiyorum Ankara da hiç görmedim hani olurda yolum İstanbul a düşerse ve bilmeden bisiklet yolunda yürüyorsam ve bu sebepten dolayı o kasıtlı olarak çarpıyorum diyen arkadaşlarla karşılaşırsam vede bana yada aileme çarparsanız göreceginiz en sert tepkiyi alırsınız nede demek çarpmak ya ...
Abicim, kocaman sahil yolunda yürüyüş yolunu bırakıp bisiklet yolundan yürürsem çarparımı yanlış anlıyorsunuz siz " ufaktan dokundururum " Orası bisiklet yolu adı üzerinde, yürüyüş yolu değil. Sana ayrılan yerden yürümelisin, bisiklet yolundan yürümemelisin. Bu biraz anlayış olayı, sen gidip bomboş yerde yürümeyip bisiklet yolunda yürürsen eğer kusura bakma ama tepki alırsın.. Çocuklara yada bir kadına çarpıcak kadar düşmedim henüz.. Herkes kendine ayrılan yerden giderse böyle tartışmalara gerek yok.
konu artık kapanabilir. o sahil bu sahil fark etmez böyle yaartıklar olduktan sonra kimse fakir edebiyatı yapmasın.
belediyenin yerinde olsam temizlemem. haftaya geldiğinde oturacak yer bulamayınca anlar.
sıçtığı tuvalate sifon cekmeyen burayı hiç temizlemez orası da ayrı bi dava gerçi.
Allah belanızı versin ya şu görüntüye bak. Olur mu abi onlar fakir o yüzden gelip biz zenginlerin suratına da sıçabilir, ne yapsın adam mı istemiş fakir doğmayı ?
Sırf bu pisliği görmemek için hafta sonları sahile inmez oldum lanet olsun çadır kuruyorlar lan çadır 3 gün yatıyolar içinde sülalecek pislik herifler güzelim yeşilköy bi yandan bunlarla diğer yandan hırtlarla iyice nüfüz ettiler leş gibi oldu leş.
buyrun... laga luga edenleri görelim..
http://www.hizliresimyukle.com/image.../08/20/as1.jpg
abi niye öyle diyiyorsunuz ki, bu adamlar nerede mangal yapacak ?
Sahilde mangal yapmıyacakta başka yerde mi yapacak diye bir kaç sayfa öncelerde söylenenler vardı.
İşte size en güzel, en net cevabı.. Çöpünü alıp atamayacak kadar aciz insanlar var, kimse insanlıktan temizlikten bahsetmesin..
Mangal yerlerine piknik alanlarına yönelecekler yeterli alanlar bulunmadığı için tamam parklar bahçeler her yeşillik insanımız için mangal yeri piknik alanı ama insan olmayı öğrenene kadar yaktırmasınlar. Yüzlerce binlerce zabıta diksinler başlarına insan olana kadar insan olmayı öğrenene kadar çöpünü alıp çöp kutusuna atmayı öğrenene kadar yaktırmasınlar. Çoğunluğu müslümanların oluşturduğu ülkede islamın bize emrettiği temizliği yoktan sayıyoruz ama sorsak en büyük müslüman biziz.
birkaç gün önce yeni yengemin evine gittim ardiyeye konulmayacak eşyalar ortalıktaydı anladım ki bunu egitimle şirkette müdür olmakla fakir yada cahil olmakla alakası yokmuş.egitimli olsanda ayı olabiliyormuşsun , aileden gelen şey bu.5 yaşına kadar evde ailenden ne görüyorsan ilerde onu yansıtıyorsun , 5 yaşında burnunda sümük olan çocuğuna mendille silmeyi ögretmezsen o adamda 35 inde sahilin ağzına sıçar böyle
Yillardir yesilkoy florya sahilde yururum bisiklete binerim vs.ama bu mangal olaylarindan sonra kimse uzerine alinmasin ama hayvanat bahcesine dondu sahil.kokudan gecilmiyor,kavga gurultu ne ararsan var ustunede 10 metrede bir cop konteynri var ama yere atiyor millet copunu. Sonrada fakir fukara edebiyati yapmayin diyorlar bazilari.ya temiz olmanin yada insan olmanin fakirlikle zenginlikle ilgisi yok. Hayvan hayvandir iste net. Bildigin egiticeksin bunlari kopek egitir gibi.. baska bir yol varsa soyleyin.
Bence anti mangal hareketi başlatalım. Bisikletli 50-60 kişilik ekipler olarak gidip mangalları söndürelim su ile :D
hayvanlara hakaret etmeyin lütfen
https://www.youtube.com/watch?v=gOOKX97IhJo
https://www.youtube.com/watch?v=3HB4ctkqYF4
https://www.youtube.com/watch?v=__4y4mpSUxU
Nolucak ki bu seferde belediyeye giydiricekler neden temizlemiyo görevini yapmıyo ben mangalımı pislik içinde yapmak zorundamıyım diye, empati yapabilicek insan zaten en basından yapar, Yiyip içip çöpünü orada bırakacak kadar görgüsüz olana ders vermeye çalışmıssın ne fayda