by.gkn Nickli Üyeden Alıntı
Ya bide bu ara çingeneler acayip çoğalmışlar. Özellikle sahil yolunun Fenerbahçe'ye yakın olan kısmında geceleri de yatıp kalkıyorlar galiba sıralı beş altı tane transit duruyor. Ulan çocukları çırılçıplak ortada koşturuyor, para istiyor, birşey yerken yediğinden istiyor, geçen hafta abi koladan versene diye yerdeki birayı kaptı üç yaşında anca vardır velet zor kaptım kafaya dikmeden :D Mangalı, dumanı, bir yana güvenlik zaafiyeti üst seviyede sahil boyunca artık. Ya zabıta yada polisin en olmadı özel güvenliğin orada aktif olarak devriye atması şart. Ama sadece bisiklet yolundan olmaz iç kısımdaki yürüş yolundan geçmeleri lazım. çok değil 2 sene önce gidip adam akıllı kafa dağıtacak mekan durumundayken artık sahil sinir germekten başka işe yaramaz oldu.
Birde o sahilde oturan gevşek tipler o para isteyen, darbuka çalan çocuklara haddinden fazla yüz verdiğinden artık iyice yüzsüz halde bir çoğu. Ulan sümük gibi yapışıyor gitmiyor dibinden. Ben para vermeden yolluyorum ama yanımdaki gruba bir bakıyorum adam oturtmuş yanına yarım saat yüz veriyor şımartıyor bunları. E hal böyle olunca da adamlar beleşe yaşamaya alışıp senden o parayı almayı kendine hak görüyor.