User Tag List

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
254 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Sahilde Mangal Yakmayın İmza Kampanyası

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orda mangal yapmaktan nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum.
    Her yer duman, kalabalık, döt döte ..
    Adapazarı'nda yaşıyorum sık sık İstanbul'a gidiyorum.
    Sahil yolunda yavaş gidip etrafı seyretmeye bayılıyorum.
    Bu mangalcılar olunca sanki sahilde yangın çıkmış gibi oluyor.
    Nasıl nefes alabiliyor oradakiler çözemedim. Sağ iki şerit iptal oluyor bir de.
    Çok sıkıntı çook..
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    [QUOTE=Aranel Ciryatan;7891276]Aynen öyle. Adam bir gibi gidiyor Suadiye sahilde don paça denize giriyor yada adaya gidiyor. Sonra akşam ohhh gölgede kalmış arabasını alıp gidiyor ki çok efsane bir olay yaşadık. Bizim apartmanın otoparkı daha da vahim çünkü.

Şimdi bizim apartmanın otopark apartmanın çevresine paralel olduğundan araçları tren gibi düzüyoruz ve çıkacağımız zaman apartmanca birbirimizi yılladır tanıdığımız için anahtar alıp arabayı çekiyoruz falan. 2 tarafı var otoparkın ve bir pazar öğlen evden çıkacağım apartmanın 2 tarafına da yabancı araba park etmiş. 1 tanesi hala her hafta sokaktaki başka apartmanların otoparklarına araba park ediyordu. Dünkülerden 1 tanesi yani. Neyse o pazar çıkaramadık apartmanca arabaları. Kişiler geldiğinde tatlı dille uyardık bak arkadaşım burası apartman otoparkı buraya park edilmez. Hiç bir şey söylemeden özür bile dilemeden arabaya doluşup gittiler. 1 hafta sonra aynı manzara bu sefer daha sert uyardık kişiyi. Bu sefer otoparka değil ama girişine bırakmış arabalar zar zor çıkıyordu. Sonuç 3. hafta sanırım işte bu hafta. Gelecekler diye beklediğim 3 araç zaten bunlar normalde ama dün 2 si geldi. Başka yabancı araçlarda geldi ama insanlar bakıp apartman otoparklarını görüp sokakta yer varsa oraya bırakıyor. Bu 2 hayvanat maalesef insan diyemiyorum. Gelip yine park ettiler araçları.

Buda bizim otoparkın çizimli anlatımı. Neden dellendiğimi daha iyi anlarsınız Sokak dedim bu arada çevre apartmanlara da yapıldığı için yanlış anlaşılma oldu.

[/QUO

araçlar için bomba ihbarı yapın sakallı işidçiler arabalarını bıraktı diyin özel tim gelsin camları kapıyı bacayı kırıp indirsin bak bi daha gelebiliyolarmı.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Direkt apartmanın otoparkına parketmiş bu çizime göre
    keşke 155'ten çekici çağırsaydın, daha etkili olurdu. hem arabasını bulamazdı hem de dünya kadar ceza öderdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O kadar sorunsa mantar bariyer yaptırırsın. Bariyeri de açık tutarsınız sürekli olur biter.

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direkt apartmanın otoparkına parketmiş bu çizime göre
    keşke 155'ten çekici çağırsaydın, daha etkili olurdu. hem arabasını bulamazdı hem de dünya kadar ceza öderdi
    Sokak arasiymis diye ilgilenmediler. Çok önceden aramistim.

Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar sorunsa mantar bariyer yaptırırsın. Bariyeri de açık tutarsınız sürekli olur biter.
    Toplantida konustuk yapilacak insallah. Baska masraflar varmis oncelikli
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke çektirseydiniz arabaları sağlam bir girseydi araç sahiplerine
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevabınızı şimdi gördüm sokak arası diye ilgilenmemeleri de ayrı bir durum tabi...
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu benim yüzümden dağıldı bence tekrar mangal durumuna dönelim. Üstlerde bir arkadaş mesire alanı durumunu yazmıştı. Kesinlikle haklı. Bizde mangal yakıyoruz sonuçta bizde insanız bizde yemek istiyoruz. Fakat bunun için Taşdelen, Çekmeköy, Ümraniye'de mesire alanları var ve giriş 5 TL bilemedin 10 TL olsun. Ama maalesef bizim insanımız her şey bedava olsun istiyor. Bide televizyonlarda İstanbul sadece deniz kenarından ibaretmiş havası var. Tüm diziler boğazda yalılarda. Tüm araba sahneleri sahillerde. İnsanlar doğal olarak bunu yaşamak istiyor. Bu akşam bisiklete bineceğim, sırf örnek olsun diye kamerayı bisiklete sabitleyebilirsem tüm yol video çekmeyi planlıyorum bakalım neler göreceğiz beraber
    SimRacersTR.Net

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bide bu ara çingeneler acayip çoğalmışlar. Özellikle sahil yolunun Fenerbahçe'ye yakın olan kısmında geceleri de yatıp kalkıyorlar galiba sıralı beş altı tane transit duruyor. Ulan çocukları çırılçıplak ortada koşturuyor, para istiyor, birşey yerken yediğinden istiyor, geçen hafta abi koladan versene diye yerdeki birayı kaptı üç yaşında anca vardır velet zor kaptım kafaya dikmeden Mangalı, dumanı, bir yana güvenlik zaafiyeti üst seviyede sahil boyunca artık. Ya zabıta yada polisin en olmadı özel güvenliğin orada aktif olarak devriye atması şart. Ama sadece bisiklet yolundan olmaz iç kısımdaki yürüş yolundan geçmeleri lazım. çok değil 2 sene önce gidip adam akıllı kafa dağıtacak mekan durumundayken artık sahil sinir germekten başka işe yaramaz oldu.

Birde o sahilde oturan gevşek tipler o para isteyen, darbuka çalan çocuklara haddinden fazla yüz verdiğinden artık iyice yüzsüz halde bir çoğu. Ulan sümük gibi yapışıyor gitmiyor dibinden. Ben para vermeden yolluyorum ama yanımdaki gruba bir bakıyorum adam oturtmuş yanına yarım saat yüz veriyor şımartıyor bunları. E hal böyle olunca da adamlar beleşe yaşamaya alışıp senden o parayı almayı kendine hak görüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bide bu ara çingeneler acayip çoğalmışlar. Özellikle sahil yolunun Fenerbahçe'ye yakın olan kısmında geceleri de yatıp kalkıyorlar galiba sıralı beş altı tane transit duruyor. Ulan çocukları çırılçıplak ortada koşturuyor, para istiyor, birşey yerken yediğinden istiyor, geçen hafta abi koladan versene diye yerdeki birayı kaptı üç yaşında anca vardır velet zor kaptım kafaya dikmeden Mangalı, dumanı, bir yana güvenlik zaafiyeti üst seviyede sahil boyunca artık. Ya zabıta yada polisin en olmadı özel güvenliğin orada aktif olarak devriye atması şart. Ama sadece bisiklet yolundan olmaz iç kısımdaki yürüş yolundan geçmeleri lazım. çok değil 2 sene önce gidip adam akıllı kafa dağıtacak mekan durumundayken artık sahil sinir germekten başka işe yaramaz oldu.

Birde o sahilde oturan gevşek tipler o para isteyen, darbuka çalan çocuklara haddinden fazla yüz verdiğinden artık iyice yüzsüz halde bir çoğu. Ulan sümük gibi yapışıyor gitmiyor dibinden. Ben para vermeden yolluyorum ama yanımdaki gruba bir bakıyorum adam oturtmuş yanına yarım saat yüz veriyor şımartıyor bunları. E hal böyle olunca da adamlar beleşe yaşamaya alışıp senden o parayı almayı kendine hak görüyor.
    Dün akşam sırf o yapışan tiplerle uğraşmamak için Suadiye sahilde oturduk. Daha rahattı tam otelin oradaki büyük boşluk alan. Bide mangalcılar olmayaydı yol kenarında iyiydi aslında üzerimiz falan mangal koktu hep.
    SimRacersTR.Net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ooo cingene isi cok fena bi de minibus yoluna da cikiyolar ara ara, marketlerin onunde pusu kurup anneme falan salca oluyolar teyze bize tavuk alsana yemek ismarlasana falan annem de cocuklarla ugrasiyo zaten ogretmen, bisey diyemiyo kizamiyo gecen bi tanesiyle eve kadar yurumus tavuk alican mi almicam alican mi almicam diye ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam sırf o yapışan tiplerle uğraşmamak için Suadiye sahilde oturduk. Daha rahattı tam otelin oradaki büyük boşluk alan. Bide mangalcılar olmayaydı yol kenarında iyiydi aslında üzerimiz falan mangal koktu hep.
    Dün bende indim sahile önce fener tarafına baktım *** gibi migrosun oraya zaten bu yaz hiç oturmadım, ileri devam ettim suadiye tarafında da dumandan durulmuyor. Çıktım başka yere gittim. İki üç hafta sıkı denetim şart. Biraz uğraşsa belediye mi artık polis mi kim bakıyorsa bu kadar rezil hale gelmezdi. Sanırsın bağcılar sahil anasını satayım ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün bende indim sahile önce fener tarafına baktım *** gibi migrosun oraya zaten bu yaz hiç oturmadım, ileri devam ettim suadiye tarafında da dumandan durulmuyor. Çıktım başka yere gittim. İki üç hafta sıkı denetim şart. Biraz uğraşsa belediye mi artık polis mi kim bakıyorsa bu kadar rezil hale gelmezdi. Sanırsın bağcılar sahil anasını satayım ya
    Aslında yol kenarına araba park edilmese sorun biraz azalır. Kadiköy ve İBB tüm ara sokaklardan para alıyor Suadiye,Erenköy,Caddebostan tarafında. Sahile park yapanlardan da alsınlar o zaman. Onlara neden bir ceza yada ücret kesilmiyor?
    SimRacersTR.Net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında yol kenarına araba park edilmese sorun biraz azalır. Kadiköy ve İBB tüm ara sokaklardan para alıyor Suadiye,Erenköy,Caddebostan tarafında. Sahile park yapanlardan da alsınlar o zaman. Onlara neden bir ceza yada ücret kesilmiyor?
    aslında daha etkili olabilecek çözüm park ettirmemek. O sağ şeritteki arabaları çekseler köprü gişesi gibi para basarlar

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mangal olayına bisy diyemem ama bazı görgö kuralları yada en azından mangal için alanlar olabilir.

Ama en önemli sorun halk plajlarında deynekçi diye tabir ettiğim kişilerin kişi başı para alması çok dokunuyor yasal haklarımızda hiç bir engel yok orada denize girmemiz için yani hiç bir şekilte talepte bulunamazlar. Ama gel gelelimki ögrenci tam diye ayırmışlar. şezlong fln ücretli olsa içim gam yemicek ama milletten sahile girmek için para istiyorlarmış.
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı sansar34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mangal olayına bisy diyemem ama bazı görgö kuralları yada en azından mangal için alanlar olabilir.

Ama en önemli sorun halk plajlarında deynekçi diye tabir ettiğim kişilerin kişi başı para alması çok dokunuyor yasal haklarımızda hiç bir engel yok orada denize girmemiz için yani hiç bir şekilte talepte bulunamazlar. Ama gel gelelimki ögrenci tam diye ayırmışlar. şezlong fln ücretli olsa içim gam yemicek ama milletten sahile girmek için para istiyorlarmış.
    Caddebostan Halk Plajı'nın başına konan turnikelerden bahsediyorsun sanırım..
    Büyükşehir Belediyesi'nin *** yemesi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Evrenoz;7892056]Caddebostan Halk Plajı'nın başına konan turnikelerden bahsediyorsun sanırım..
    Büyükşehir Belediyesi'nin *** yemesi..[/QUOTE

Şaşkınbakkal, Caddebostan ve Dalyan tarafı olmak üzere 3 plaj var. Sadece 1 tanesinde turnike var aslında. Çok büyütülüyor bence 1 tanesinin ücretli olması mantıklı. Parasını verip girmek isteyen girer. Diğer plajlarda kotla falan giren tipler oluyor.
    SimRacersTR.Net

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan millet ne doluymuş be 11 sayfa olmuş
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok ince
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bisikletli bi resmini koyar mısın dostum rica etsem?
    zira araba yolunda gördüğümde bizzat aynayı dokundurmak isterim sana.

buyrun, dokundurabilirsiniz tabi ki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)