Elime bi passat düştü ,2016 trendline,manuel,cam tavan 90 bin km boyasız. Sizce ne eder?kaça almalıyım,kaça satabilirim
2016 polo 1.2 tsı lounge paket cam tavan yok 55 binde yanda tek parça boyalı hasar kayıtsız ederi nedir ?
64-65 gibi satması lazım hızlı şekilde ama far olmayınca biraz yavaş gidiyor.
Sürücü ve yolcu hava yastığı patlak, torpido macunla kapatılmış kaput çamurluklar değişmiş 10 bin kayıtlı bixenonlu koyu gri 2011 roccoyu 59750den ilana koydum 1 günde satıldı, şimdi farsız siyah var 2010 kaput felan boyasız araba satılmıyor 58e. Ramazanında illa bir etkisi vardırda, rocco piyasası garip.
Km'den dolayı giderse gidebilir daha iyi rakamlara, ama bekletebilir de.
Bakalım acelesi yok, ev yatırımı için düşünecekti ama sanırım bu rakamlardan sonra satmayı düşünmez.![]()
Instagram: mutusgarage
Çok parça boyalı motoru yürüyeni yeni yapılmış 106 gti beyaz en fazla kaç para eder. sunroof yok. 98 model
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSi / White Edition / WHİTE EDİTİON HATASIZ 2012 CAM TAVAN BİXENON 160HP FULL sahibinden.comda - 573435534
aracımı ilana koydum fiyat olarak sahbindendeki fiyatlara bakıp ortalama bir fiyat yazdım tabiki pazarlık payı var ancak pek arayan soran yok heralde ramazan diye piyasa durgun diyorum ilan ve fiyat hakkında ki düşüncenizi merak ediyorum
Bizdede aynı durum , ölücüler dışında arayan yok .Arkadaşlarımda lüks araçlarını baya piyasa altına bıraktılar yinede satamayanlar oldu . Allah tan acelemiz yok arabasını satmak zorunda olanların işi zor .. galerilerde , yetkili bayilerde uzun süredir takip ettiğim araçlarda satılmıyor bi kaç ay önceye göre bile ciddi bitik piyasa.
Arkadaşlar şuan piyasa bencede yavaş ama dizel bi nevi ucuz araçlar fena değil, kimsenin beğenmediği 301 i güzel bi kar la 5 günde sattım, benim tavsiyem bu devirde bu tür araçlara yönelin para ihtiyacınız olursa en az zararla nakite çevirirsiniz bende isterim rocco ya binmek ama piyasalar ortada, bu ülkede iyi arabaya binmek gerçekten lüks oldu artık, çok yazık..
TDI Golf 7 120bin km'de bluemotion comfortline. servis kayıtlı mı değil mi öğrenemedim. bir parça değişen 3bin küsür trameri varmış. ederi nedir bu aracın?
2015 Polo 1.2 tsi Dsg boyasız servis bakımlı uzatılmış garanti var 58k km’de. Cam tavanlı beyaz kaça satar ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)