Printable View
oldu hadi yazın ***** site ***** site *****
Bir tanede dengesiz benim kaza yaptığım GP'yi satıyor.
HANDİZ edilerek Sigortadan para alınmıştır yazmış :)
amk millet saplamaya yer arıyor yeminle :)
MAL-UM Site :D
Araç alıp satmak buna göre kar etmek tamam eyvallah da. Piyasanın hakkaten cılkı çıktı. En basitinden sırf şu çakallar gelip de çökmesin diye kimse favoriler konusunda esas alacağı aracı paylaşmıyor. Hatta kimse bulduğu aracı forumda samimi oldukları harici kimse ile paylaşmıyor.
2 aydır araç bakıyorum 17bin bütçem var. 3k hatchback bakıyorum. Özelikle honda ilanlarına bakınca midem kalkıyor. Honda sahipleri alınmasın ama 1.4is 1.6si 1.5ex 1.6ies piyasasını *** götürüyor resmen.Bilen bilirler, semtin dedikoduları, keyfe kederler, parası olana artık lar vsvs.
oynatmama az kaldı ***** site nerde?
***** site muayyer ilan
Mal.um site :D bu tarz mesajlara alışalım.
Ya al-satçılar ***** site yazmıyor ki o da ayrı konu gayet güzel ilan açıyorlar profeyşınıl oldukları için :D
malumat 10 karakter
ma-lum site de yazmıolar direk ilan no yazıolar çünkü aracı da siteyi de satanı da bilen bilir :D
aracı bilen biliyor ne demek?
Bilmeyen *** yesin sussun mu demek? Bir bilene mi sormak lazım demek? Araç, aracı bilenlere satılıktır mı demek? Aracı bilmiyorsan piyasadan değilsin mi demek?
Araç bilinen bir araç alırsan popi mi olursun demek?
Kafamda deli sorular
Teşekkürler rıdvan :icon_tup:
m.a.l.u.m. yazacaklar cıkıcakdır :D
maalum site m.a.l.u.m. site malumm site bunları da banlamak gerek :D kurtuluş yok ama bir yolunu bulur yazarlar veba gibi :D
bu m a l u m site ne oluyor erotik site falanmı :D
***** ***** deneme 1-2
haahahuaha ranthor adamsin :D
hay sizin ***** sitenize...
esasinda su ana kadar yazilmis tum ***** kelimelerini sansurleyebilirim, ama serveri yorar biraz