bebekler bebegi yazincada sansur ciksin hauahahauiauauahha:D :))
Printable View
bebekler bebegi yazincada sansur ciksin hauahahauiauauahha:D :))
Forumdaki arac sorgulamalarinda goruyorum ' arac bizimdir, arac bizdedir ' diyenleri. Bu ne demek? Bir arac alip 10 kisimi kullaniliyor nesir ? :)
aptala ***** olurmuş gibi türevlerin ne günahı var :hehe:
kurunun yaninda yas da yandi
bu konuyu açan arkadaş kendi golfünü nerde satmaya calıstın?
peki " kardeşim resmi kaldıralım araç bizde " nedir ya
konuyla çok ilgi alakam yok ama konu dragon07 nickli arkadaşa baya dokunmuş her mesajında konuyu açan arkadaşa laf sokma çabaları falan
Birbirimizi kandiriyoruz işte kim kanarsa artık.
Turkiyedeki son durumda bu zaten :)
kekonun teki gelecek biryerde ***** site yazcak
sonra ***** görecek
birde konu açacak forumda sorun mu var diye :D
bebekler bebeği yerine pert yazsın :D
Sitede açıklama kısmında sadece bilen bilir açıklamaya gerek yok yazan bi arabayı satın almıştım 7 Parça değişen 1 Parça işlem çıkmıştı
Konuyu açan kişi o golf'e Otomobilleriniz kısmında bir konu açtı , uzun süre binip araca bin türlü aksesuar ekleyip tanıttı ve paylaştı.
Yani araca yapılan işlemleri paylaşma amacıyla kullanıldı, şakşuksuz vs siz ; sonrasında aracını satacak olduğunda da burada konu açtı.
Benim hatırladığım kadarı böyledir , gönüllerde geçen uygun şekil de budur.
Al 19 liraya bir 2003 model aracı , pasta cila jant yay.
5 arkadaş aracı biliyoruz yıllardır bizim asansör boşluğunda besleniyordu desin, sonraki gün 26 liraya ilana gelsin.
Sanırım aradaki fark yeterince açık..
bu ınsanların kafasını merak edıyorm oyazdıklarınızı ılanlara yazanların yanı.
"ABC gti/vti/rs/vts bizdeyken bebek gibiydi." (Üç taklası var.):)
bebekler bebegi ve amcadan kelimelerini
bebekler bebegi - yumusak taklali
amcadan - kasardan
seklinde degistirebiliriz otomatik
SEAT ve Özelliklede Leon Bu pazar Tezgahtarlarına "mal" olduya.. Film orda koptu zaten..!
Keşke 2000 lerdeki gibi sadece bilen alsaydı.. Camiada kirlenmezdi böylelikle..
Kardesim dogru soze ne denir arac sormaya korkuyorum ikinci arabayi alip almama gibi bi ikilemdeyken 2003 1,6 tek kapi clio buldum hesapliydi da paylasamadim burda bilen varmidir diye araba satildi ben yetisemeden 1,6 si bakayim dedim herkesin arabasi kendine kiymetlide o paraya o model arabami olur neyse araba ariyorsan allah yardimcin olsun