Ya adam konuyu açıyor yok bunu yaptık yok burası cilalandı diyor ondan sonra hop satış sonra yeni araba için yine aynısını yap uzar gider:D
İçimde kalmasın yaziyim bari ne kadar da al satçı bir erkek:hehe::hehe::hehe:
Printable View
Ya adam konuyu açıyor yok bunu yaptık yok burası cilalandı diyor ondan sonra hop satış sonra yeni araba için yine aynısını yap uzar gider:D
İçimde kalmasın yaziyim bari ne kadar da al satçı bir erkek:hehe::hehe::hehe:
tam konusuna gelemişim
50 TL ye şakşakçılık yapılır :) ölü diriltilir bebekler bebeği yapılır
fiyatta anlaşılır iki kamyon kuzenim var araç durumuna göre fiyat konuşulur 7 günde araç satılmazsa para almıyoruz
şakşak bizim işimiz :D
Bir önce ki sayfada arkadaş değinmiş. Bende "hedehödö plakalı araç bizde", "şu aracı biz aldık", "araç bize geçti" gibi diyaloglar var.
Yav kaç kişisiniz siz bu aracın bir sahibi yok mu bu jargonu ben mi anlamadım birtek. :)
Ulan yenide aracımın konusunu açtım ilk sahibiyim satmayı falan düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın.
özellikle 1.7 ler....
Evet katılıyorum ve hep dikkatimi çekiyor.
Önce aracı tanıtım konusu açılıyor, bir kaç hafta sonra satış konusu açılıyor.
Artı olarak ben bu forumda fiyatı uygun bir ilana denk gelmedim.
Birkaç gün önce konu açtım herkes fiyatlardan şikayetçi ama satarken öyle değil.
Yazin isimleri desek kimse yazmaz :))
en sevdiğim: aracım çok acil satılık yazıp piyasanın 3-4bin üstüne fiyat çekilmesi. Sıfır samimiyet
bir de aracımı satmıyorum var , yeni viral reklamımız :D
maddi sıkıntıdan dolayıdır canım,yoksa neden millete saplamak istesinler ki :)
Ben şuna hastayım "ARACI BİLEN BİLİYOR" Bir boktan haberim yokmuş diyorum kendi kendime..
Yapabilene helal olsun
vespacı arkadasın ustune tanımam o tek mesajda hem motoru tanıttı hem ılanı verdı :D
Bildirin maliyeye şu isim soy isimli şahıs araç alım satımı yapıyor diye incelemeye alınsınlar :)
bu arada düzenlenmiyor mesajlar, yanlıs anlasılma olmasın. şu vespacı arkadas icin yazdım