User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: 2015 İŞ fİkİrlerİ neler yapilabİlİr ? Neler yapiyoruz ?

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende uzun zamandır düşünüp duruyorum, bulunduğum bölgenin ihtiyaçlarını çok iyi analiz ettim. Yalan yok ayakkabıcılıktan, bayan iç camasırına, bebek giyimden, teknoloji işine kadar bu bölgede neye ihtiyaç var diye uzun uzun araştırdım. Ardından aklıma son derece lüks ve görseli iyi bir Emlak Danışmanlık ofisi açıp lüks konut satma işi yapmak geldi, ki kum gibi emlakçı vardır burda fakat hiç biri zarar etmez. Dedim "tamam açıyorum ofısı" ardından düşündüm, dedim ki "ulan ben ne anlarım emlaktan inşaattan evden daıreden?" şimdi son kararımı verdim, gene lüks görünümlü içi son derece güzel deyim yerindeyse banka şubesi gibi bir VW özel servisi açıyorum. Burda gerçekten bu açığı gördüm bunun yanı sıra honda ve bmw servisi de çok büyük ihtiyaç bu bölgede. Özellikle yazın nefes bile alamıcam çalışmaktan diye düşünüyorum. Sımdı yapacağım 2 eksik kaldı, 2 adet usta ile anlaşmak. Kalfa, takım, Lift vs vs sorun değil onların araştırmasını yaptım, tek eksiğim adam gibi 2 usta ile anlaşmak. Cevrenı iyi analiz et ne eksıkse hemen tedarik et.
    bbm pin :2B244451

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende uzun zamandır düşünüp duruyorum, bulunduğum bölgenin ihtiyaçlarını çok iyi analiz ettim. Yalan yok ayakkabıcılıktan, bayan iç camasırına, bebek giyimden, teknoloji işine kadar bu bölgede neye ihtiyaç var diye uzun uzun araştırdım. Ardından aklıma son derece lüks ve görseli iyi bir Emlak Danışmanlık ofisi açıp lüks konut satma işi yapmak geldi, ki kum gibi emlakçı vardır burda fakat hiç biri zarar etmez. Dedim "tamam açıyorum ofısı" ardından düşündüm, dedim ki "ulan ben ne anlarım emlaktan inşaattan evden daıreden?" şimdi son kararımı verdim, gene lüks görünümlü içi son derece güzel deyim yerindeyse banka şubesi gibi bir VW özel servisi açıyorum. Burda gerçekten bu açığı gördüm bunun yanı sıra honda ve bmw servisi de çok büyük ihtiyaç bu bölgede. Özellikle yazın nefes bile alamıcam çalışmaktan diye düşünüyorum. Sımdı yapacağım 2 eksik kaldı, 2 adet usta ile anlaşmak. Kalfa, takım, Lift vs vs sorun değil onların araştırmasını yaptım, tek eksiğim adam gibi 2 usta ile anlaşmak. Cevrenı iyi analiz et ne eksıkse hemen tedarik et.
    Sakaryada mı?
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

arifba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Remon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz yeni nesil olarak birazda şanssızız. Eskiden sektörlerde bu kadar yükselme yoktu işi açan patlayıp gidiyordu. Şimdi sektörlere bakıyosun rekabet var ve bütün iş gücü çözülmüş vaziyette. imkansız değil bir sektöre tutunmak ama kolayda değil maalesef.
    Ek olarak eskiden paran bittimi mecbur kapatıp hayatını bir şekilde idame ettiriyordun. Şimdi kredi vs vs bi bakmışsın hem dükkan gitmiş hemde 500 içerdesin

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parası olan varsa gelsn urfada bı cafe acsn cafe yok adam gbı memur cok adam sosyallik arıyo canlı muzık yok ya daha nedıyım gel paranın amk
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al-sat isi kucuk sehirlerde hala daha mantikli. soyle ornek vereyim aydinda yasiyorum. hala daha ayni arabayi 35 plaka yerine 09 plaka ve aydindan biraz daha fazlasina almaya niyetli cok insan var. hatta bu cakal yalan dolan isler arttikca duyuldukca insanlar ayni arabaya daha fazlasini vermeye razi oluyor

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır, adapazarı merkezde hersey mevcut orda böyle bir plan işlemez. Sanayıler hayli hayli yeter zaten.
    bbm pin :2B244451

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parası olan varsa gelsn urfada bı cafe acsn cafe yok adam gbı memur cok adam sosyallik arıyo canlı muzık yok ya daha nedıyım gel paranın amk
    Abi o bölge tehlikeli heryer canlı bomba kaynıyor kimse risk almak istemiyor oralarda )))

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üniversite hastanelerdeki su, kola, bisküvi makinaları var mesela o makinalardan alıp bu tarz yerlere kurulabilir 1 part time adam çalıştırırsın hergün eksilen ürünleri tamamlar, 1 tane de muhasebeci tutarsın. hiçbir riski yok bence yeni açılacak üniversite hastanelere konulabilir

M.degirmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuanlık kendi meslegimiz olan diş protez işine giricez ufak çaplı bir lab kurup yavaş yavaş büyümek hedefimiz.
    Alıntı Godless Commie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Geçen gün ölçüme gittim, yedek tekerden bile 1200 Hp aldık. O da, takılı bile değilken.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)