User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
193 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: forumdaki ae101 corollacılar ?

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kesin demiyorum bu araç 93 gl iç döşemesi göğüsü bunu gösteriyor kesin bu ruhsattaki araç pert oldu bu kasaya motoru geçirdiler
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

HONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence kesin demiyorum bu araç 93 gl iç döşemesi göğüsü bunu gösteriyor kesin bu ruhsattaki araç pert oldu bu kasaya motoru geçirdiler
    abi kesin demiyorum diyosun ama ''kesin ruhsattaki araç pert oldu'' diyosun araç sahibi arkadaşı sıkıntılara düşüreceksin

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence ruhsattaki bigilerle araç üzerindekileri bi karşılaştırmak lazım

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence ruhsattaki bigilerle araç üzerindekileri bi karşılaştırmak lazım
    frame pulunu çakmışlar zaten japonların orjinali benim koyduğum fotodaki gibi Toyota Motor Corporation diye yazar sabancı yazmaz

Esas belli olabilecek tek yer araçta görünen şase ile konsolun arkasındaki frame üzerinde yazan şase karşılaştırması, başka türlü anlaşılması imkansıza yakın bu işin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    debriyaj bilyasında sorun var ise debriyaja basınca sesi keser mi ?
    prizdirek bilyası hareket halinde uğultu şeklinde gelir bunu söylüyor herkes ancak debriyaj bilyası bozuk ise de uğultu şeklinde ses yaparmı hareket halinde iken bile?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ben yapar diye biliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimisi prizdirek bilyasi debriyaja basinca keser sesi diyor kimisi de debriyaja basinca ses kesilmez durur ya da yürür vaziyette olsa bile uğultu yapar diyor.
    Prizdirek bilyasi sesi viteste ve araç yürür vaziyette iken gelmez mi?

eypcskn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizce 1.6 xl ler nasıl.95 beygir sanırım.çekişten düşermi araç

By_MuGeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba efsane kasa ailesi...
    aracım bu daha zevkli hale getirmek için fikirlerinize ihtiyacım var kafamda deli sorular . . .
    **öncelikle spor filtre düşünüyorum aracımda brc nin regülatörlü tip önce benzinde çalışan 2000 devirden sonra gaza geçen lpg sistemi var verim açısından dolayısıyla filtre borusu filtre girişi yarıya kadar bantlı bu şekliyle spor filtrenin çekiş yada ses yönünden avantajı olmayacağını düşünüyorum öneriniz nedir?
    **ikinci olarak orta susturucu iptali son susturucu oem kalacak (zırıltı spec) ya da başka öneriniz nedir?
    **üçüncü olarak 4-2-1 headers düşünüyorum aracında kullanan var mı ne kadar avantaj sağlar
    **dördüncü olarak sadece önlere 3,5 cm spor yay marka önerisi olan var mı
    **son olarak elimde kormetalin gümüş renkli 5 kollu 4 adet jantı var renk değişikliği yapmayı düşünüyorum BORDO kasa rengine hangi renk jant yakışır ayrıca fren kaliperleri ve kampana ticari sarısı düşünüyorum
    **ŞİMDİDEN DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM FİKİRLERİNİZİN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR. . .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca bu arada araç 1994 corolla xli 114 hp MADE IN JAPAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel olsun

Emre-U - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar.
    Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ae101 lerde atmosferik olarak olağan üstü beklentiler içine girmemenizi tavsiye ederim.
    Naçizane kendimce fikirlerim Hava filtresinden beklentiniz ses mi performans mı önce onu bilmekte fayda var. Eğer sadece ses için hava filtresi kullanıyorum derseniz standart nalburda satılan pimaş borularla filtre kitinizi oluşturabilirsiniz. Eğer perf. Beklentiniz var ise kromdan filtre borularınızı oluşturup en iyi şekilde soğuk havayı alabilecek noktaya yerleştirmenizde fayda var. Kesinlikle ama kesinlikle orijinal filtre borusuyla performans filtrenin kullanımını tavsiye etmem hem performans olarak bir fayda sağlamaz. Hem de boru yalıtımlı olduğu için ses beklentinizde hayal kırıklığı yaşaybilirsiniz.
    Egzoz sistemi olarak 51 lik düz boru kullanabilirsiniz. Fakat düz boru ile alt devirlerinizde kayıp üst devirlerinizde bir canlanma olacaktır. Eğer ben sürekli redline da dolaşmıyorum derseniz 51 lik düz boruya spor tüp susturucu eklemenizde fayda göreceksiniz. İyi bir ustanın elinden çıkmış 4-2-1 headersta mutlak suretle performans açısından size fayda sağlayacaktır.
    Yay olarakta çakma yaylar haricinde Eibach – Voglant – H&R üçlüsünden biriyle huzuru bulursunuz .
    Jant olarakta benim zevkim doğrultusunda ae101 de XXR 527 ve Work emotion cr kai modelleri çok ama çok yakışıklı durduğunu düşünüyorum.
    Aramızda ae101 konusunda daha tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşacaktır.
    Aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-U Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.
    Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ae101 lerde atmosferik olarak olağan üstü beklentiler içine girmemenizi tavsiye ederim.
    Naçizane kendimce fikirlerim Hava filtresinden beklentiniz ses mi performans mı önce onu bilmekte fayda var. Eğer sadece ses için hava filtresi kullanıyorum derseniz standart nalburda satılan pimaş borularla filtre kitinizi oluşturabilirsiniz. Eğer perf. Beklentiniz var ise kromdan filtre borularınızı oluşturup en iyi şekilde soğuk havayı alabilecek noktaya yerleştirmenizde fayda var. Kesinlikle ama kesinlikle orijinal filtre borusuyla performans filtrenin kullanımını tavsiye etmem hem performans olarak bir fayda sağlamaz. Hem de boru yalıtımlı olduğu için ses beklentinizde hayal kırıklığı yaşaybilirsiniz.
    Egzoz sistemi olarak 51 lik düz boru kullanabilirsiniz. Fakat düz boru ile alt devirlerinizde kayıp üst devirlerinizde bir canlanma olacaktır. Eğer ben sürekli redline da dolaşmıyorum derseniz 51 lik düz boruya spor tüp susturucu eklemenizde fayda göreceksiniz. İyi bir ustanın elinden çıkmış 4-2-1 headersta mutlak suretle performans açısından size fayda sağlayacaktır.
    Yay olarakta çakma yaylar haricinde Eibach – Voglant – H&R üçlüsünden biriyle huzuru bulursunuz .
    Jant olarakta benim zevkim doğrultusunda ae101 de XXR 527 ve Work emotion cr kai modelleri çok ama çok yakışıklı durduğunu düşünüyorum.
    gayet açıklayıcı olmuş teşekkür ederim diğer efsane kasa kullanıcılarının da fikirlerini bekliyorum

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bi abimde ae101 corolla döşeme kumaşı var orjinal.
    ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.

ysnaiwa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-U Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.
    Hava filtresi konusuna değinmeliyim. Bilindiği üzere şuan pimaş ısı yalıtım konusunda krom ve diğer metal türlerinden daha iyi yalıtım yapmaktadır ve daha çabuk soğumaktadır. Bilginize...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysnaiwa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hava filtresi konusuna değinmeliyim. Bilindiği üzere şuan pimaş ısı yalıtım konusunda krom ve diğer metal türlerinden daha iyi yalıtım yapmaktadır ve daha çabuk soğumaktadır. Bilginize...
    Ya Krom boruyu amyant sargıyla sardığımızı varsayalım yine mi pimaş önde olur ?

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ae101'de en iyi filtre yalıtımı tom's ile aküyü bagaja alıp filtreyi motor ısısından izole etmektir.Harici pimaş v.b borularda çok çok fark yaratmıyor maalesef..
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ae101'de en iyi filtre yalıtımı tom's ile aküyü bagaja alıp filtreyi motor ısısından izole etmektir.Harici pimaş v.b borularda çok çok fark yaratmıyor maalesef..
    Evet cai hepsinde daha mantıklı ve verimli olduğu aşikar. Fakat araclarimizin çoğunda tüp mevcut. Allah muhafaza tüpün en ufak kacagiyla akunun kivilciminda aya çıkan ilk corollacilar oluruz.

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hic bise olmaz sirali sistem varsa. Acik filtre patlatma olmaz. Performans beklentilerinjz cok ust duzeyde olmasin
    Headers cok fark ediyor 51 lik boru ve orta tup susturucusi olmak sartiyla biraz daha gidiklamak isteyenler ince conta ve port polish birde beyin oldu mu tadindan yenmez

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)