User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: KVK garanti çakallığı

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum hiç uğraşma, bul kvk yöneticilerinin mail adreslerini, döşen maili ayrıca dönüş alamazsan apple'a da şikayette bulunacağını belirt. mümkünse genel müdür de olsun mailde.

2 güne tamir edilir tlf, denendi çalışıyor

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hic bir sikinti olmaz 1 gun bile olsa bakiyorlar

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara da ki arkadaşlar için söylüyorum.Çepa Avm nin altında lydia servis var.Garantisi olan Iphonlarınızı buraya götürmenizi tavsiye ederim

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTechJr. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi üçü birden tam olarak düşmeye işaret. önden köşeden düşmüştür cam kırılmadan. kasanın arası açılmıştır kameraya toz girmiş pixellerde ölmüştür demişlerdir. hele bide o civarda bi çizik ezik varsa tamam. keşke sadece ölü pixelden yollasaydınız direk değiştirirlerdi. cihazlar refurbished olsada olmasada tamiri yok. apple yedek parça üretmiyor. size sıfır cihaz vermek zorundalar. Apple store sizin işinizi çözer. çözmesi lazım. kvk ile zaten olmaz.
    Tamir yapıyor apple ip6 nın ekranı kırıldı 400 tl gibi bir ücrete yenisini taktı apple. 1128 lira verince size yeni swap dedikler cihazı veriyorlar.

Konuya gelinec kullanıcı hatası diye başınızdan savmışlar. Çünkü yere düşünce kasa açılmış toz dolmuş diye gider sıralama. Apple store a sıra almak yerine pupa gibi resmi bayilerde gönderebiliyor istanbul apple a. Biraz daha zaman alıyor ama en azından sıra ile uğraşmıyorsunuz

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamir yapıyor apple ip6 nın ekranı kırıldı 400 tl gibi bir ücrete yenisini taktı apple. 1128 lira verince size yeni swap dedikler cihazı veriyorlar.

Konuya gelinec kullanıcı hatası diye başınızdan savmışlar. Çünkü yere düşünce kasa açılmış toz dolmuş diye gider sıralama. Apple store a sıra almak yerine pupa gibi resmi bayilerde gönderebiliyor istanbul apple a. Biraz daha zaman alıyor ama en azından sıra ile uğraşmıyorsunuz
    Tamir yapıyor derken siz Store'dan bahsediyorsunuz heralde. Store tamir yapabilir. Store'un yaptığı tamire garanti veriyor Apple. Dolayısıyla garantiniz bozulmuyor. Apple'ın direk bir tamir şekli yok diye biliyorum ama eminde değilim. Store'un tamir yapma şeklininde şöyle olduğunu duymuştum birinden; satılmamak üzere yurt dışı cihaz getirip parçalayıp, parça olarak kullanıyorlarmış. Tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bana hiç bir şekilde el değmiyorlar diyende oldu.

Önemli olan arkasında durmaları ya. Tamirde olsa, refurbished'da olsa çözümü en kısa ve hızlı yolla sunduktan sonra bence sorun yok.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTechJr. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamir yapıyor derken siz Store'dan bahsediyorsunuz heralde. Store tamir yapabilir. Store'un yaptığı tamire garanti veriyor Apple. Dolayısıyla garantiniz bozulmuyor. Apple'ın direk bir tamir şekli yok diye biliyorum ama eminde değilim. Store'un tamir yapma şeklininde şöyle olduğunu duymuştum birinden; satılmamak üzere yurt dışı cihaz getirip parçalayıp, parça olarak kullanıyorlarmış. Tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bana hiç bir şekilde el değmiyorlar diyende oldu.

Önemli olan arkasında durmaları ya. Tamirde olsa, refurbished'da olsa çözümü en kısa ve hızlı yolla sunduktan sonra bence sorun yok.
    Tamir yapıyor apple storelar. Ama dediğim gibi ekran için sanırım sadece. Diğer durumlarda değişim cihazı veriyorlar. 2.el ürün takma durumları olduğunu sanmıyorum ekran sonuçta.

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamir yapıyor apple storelar. Ama dediğim gibi ekran için sanırım sadece. Diğer durumlarda değişim cihazı veriyorlar. 2.el ürün takma durumları olduğunu sanmıyorum ekran sonuçta.
    Tabi oda mantıklı. Apple adını lekeletmez öyle yada böyle bir şekilde temasta olduğu şirketle. Ama işte çakallıklar da olabiliyor. Bunu diyen arkadaş 7-8 yıllık iPhone tamircisi. Çıktığı günden beri kesip biçiyor ondan duyunca haliyle itimat ettim.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım necatıbey de teleservıce gonder onlar bakıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)