User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
81 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: F30 316i ariza

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhtemelen ateşleme bobin arızası önemli birşey değildir merak etmeyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bobin veya enjektor bencede , yakit pompasi filan degildir

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kosiflerdeki ekselanslari sorunun ne oldugu ile ilgili saat 4-5 gibi beni arayip aciklama yapacaklarmis...

bilemiyorum garantiden mi deigism yapacaklar, yoksa ucret mi taleb edecekler...

yanliz biraz daha bu uslupta bana cevap vermeye devam ederlerse en tepedekine cikip (ki tahmin ediyorsunuzdur kim oldugunu) sorunu oyle cozecegim...

arabayi alirken benzer uslupla yaklasmislardi, bende bahsettigim sekilde hareket edince hemen burjuva usluplarini birakip, "abi ne gerek vardi" esnaf moduna girmislerdi...

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba kimi gördüyse tahrik olmuş şaka bi yana gecmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bobin gitmistir yada dump valve den yapiyor ama durduk yere de dv arizasi vermez bobindir heralde de 12 bin kmde arabanin bobini de gidiyorsa vay halimize, gecmis olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anıl turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kosiflerdeki ekselanslari sorunun ne oldugu ile ilgili saat 4-5 gibi beni arayip aciklama yapacaklarmis...

yanliz biraz daha bu uslupta bana cevap vermeye devam ederlerse en tepedekine cikip (ki tahmin ediyorsunuzdur kim oldugunu) sorunu oyle cozecegim...

arabayi alirken benzer uslupla yaklasmislardi, bende bahsettigim sekilde hareket edince hemen burjuva usluplarini birakip, "abi ne gerek vardi" esnaf moduna girmislerdi...

bizim yazlıkta var onlardan bir tane, hanımın CLA sını servise götürdüğümde karşıma çıkan entel entel konuşan, trt Türkçesini alıp kendince tarz takılan ukala herif
    bir baktım yazlıkta her 3 kelimede bir AMK AMK AMK bildiğin yurdum insanı oluvermiş.

maalesef sahte insan çok, dediğin gibi basacaksın hatırlatacaksın kim olduğunu ozaman hemen tanyeli gibi alıveriyorlar ellerine zilleri başlıyorlar oynamaya

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçta yazılım - box vs var mı? Çok geçmiş olsun.
    Coskun ARIKAN

beci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anıl turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sabahta yazmıştım 1 saat önce aracı teslim ettiler. kosifler samsun bayisi parça garanti kapsamında değişti herhangi talepleri olmadı.araç bozulduğu gün ikame araçta verdiler bilginiz olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçta yazılım - box vs var mı? Çok geçmiş olsun.
    tesekkurler, arac stock...

Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim yazlıkta var onlardan bir tane, hanımın CLA sını servise götürdüğümde karşıma çıkan entel entel konuşan, trt Türkçesini alıp kendince tarz takılan ukala herif
    bir baktım yazlıkta her 3 kelimede bir AMK AMK AMK bildiğin yurdum insanı oluvermiş.

maalesef sahte insan çok, dediğin gibi basacaksın hatırlatacaksın kim olduğunu ozaman hemen tanyeli gibi alıveriyorlar ellerine zilleri başlıyorlar oynamaya
    Alıntı beci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabahta yazmıştım 1 saat önce aracı teslim ettiler. kosifler samsun bayisi parça garanti kapsamında değişti herhangi talepleri olmadı.araç bozulduğu gün ikame araçta verdiler bilginiz olsun.
    az once aradilar, yakittan oldugunu benzin alip 15-20 euro ya iteleyecekleri benzin katkı maddesi ile birlikte yuksek devirde bir sure kullanmami, eger sorun olursa tekrar gelmemi soylediler..

yuksek devirde ben kullanmam arabami genelde, artık vuracam kirbaci vuracam kirbaci dedigim gibi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabi ki kirli yakit muhabbetini yemedim, birde serifalideki mavi servise goturecegim bakalim onlar ne diyecek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakiti nereden aliyorsunuz?

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı gerçekten düşük devirde mi kullanıyorsunuz aldığınızdan bu güne ?

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enjektör arızası. aynısı 525te geldi başımıza. değiştirerek kurtulduk.

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arıza yaşayan herkese geçmiş olsun, sonuçta her araba gibi BMW'lerde bozuluyor, 530d'lerde az sandık kırma motor yenilenmedi 2006-2010 arasında. Efficient Dynamics lerde evet bazı kronik sorunlar oluyor, önemli olan servisin arkasında durup durmaması.

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arabanın motoru peugeot değil mi zaten. Muhtemelen standar Peugeot hatası olan Depollution System Faulty hatası vermiş, yakıt kirliliğinden. Önemli bir şey değil bildiğim kadarıyla.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı gerçekten düşük devirde mi kullanıyorsunuz aldığınızdan bu güne ?
    Ya bu isin sikintisi var degilmi cidden ? Ben sciroccom'da ayni hatayi yaptim. 4. Piston basinc kesti, sandik motor geldi garantiden. Bana soylenen tek sey; devamli dusuk devirde gitmekten kaynakli olduguydu. Simsi bende de F30 var ve yine dusuk devirle kullaniyorum. Aliskanlik bendeki ama basima konu sahibi arkadas gibi bir sikinti gelirse benzin katkisi ile cozebilir miyim ?

Yoksa dusuk devirde kullanan herkes, bu ariza ile karsilasmamak icin yakit katkisini devamli kullanmali midir ?

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya benim anlamadigim nokta;
    *Eyvallah sorun kalitesiz benzinden dolayi diyelim
    -Yahu madem kalitesiz benzinimiz var kalitesiz benzinle arabayi yuksek devirde kullanmak zarardan baska birsey degil boyle sacma sapan bir aciklama olabilirmi ya.Benzin kalitesiz sen yuksek devirde kullan,insanlar bosa 100 oktan veya toluen falan koyuyor depolarina oktan artirmak icin.Hic gerek yokmus baksaniza ozellikle kalitesiz benzinde yuksek devirde kullanacakmisiniz kaliteli yakitta basmayacaksiniz yavas gidin

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla babam 65 yasında aracı (2012 f30 30bin olmadı daha) yüksek devirin d sini görmüyor (tam anlamıyla mülayim spec - genelde eco pro zaten ) görsede ayda yılda bir yada anlık yokus cıkarken falan görüyor ama maşallah derdimiz tasamız yok. birazda sans işi heralde bunlar
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu isin sikintisi var degilmi cidden ? Ben sciroccom'da ayni hatayi yaptim. 4. Piston basinc kesti, sandik motor geldi garantiden. Bana soylenen tek sey; devamli dusuk devirde gitmekten kaynakli olduguydu. Simsi bende de F30 var ve yine dusuk devirle kullaniyorum. Aliskanlik bendeki ama basima konu sahibi arkadas gibi bir sikinti gelirse benzin katkisi ile cozebilir miyim ?

Yoksa dusuk devirde kullanan herkes, bu ariza ile karsilasmamak icin yakit katkisini devamli kullanmali midir ?
    Şöyle bir teorim var . Düşük devirlerde kullanmak bence zararlı, örneğin arac 1200-1800 Devir arası vuruntulu çalışıyor diyelim bu genelde atmo motorlarda durum budur turbo motorlarda 2000 Dd den sonra Turbonun tam türbin doldurmaya başladığını düşünürsek 2500-3000 Dd arası vuruntulu çalısa bilir . Tabi kam milinin derecesi cok etkili bu durumda . Teorik olarak bu devirler arasında motorun yanma odasında silindirler yavas hareket edecektir, yanma sadece bujinin işleviyle değil tam tahliyesi sağlanmamıs yanmıs yakıt işleviyle gerçekleşecektir yani bir bardaktaki sıcak su içilip bitirilmeden aynı bardağa soğuk su koyulacaktır teorim bu ne kadar doğru ne kadar yanlış
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)