Profesyonel bir grup olması şart, her tür müziğe de yatkın olmalı. Yeri gelince fransızca yeri gelince halay vs çalıp söyleyebilmeli.
Ben düğünümde çok düşündüm taşındım, 4 saatine 7500 lira verdim ama tüm misafirlerim ve biz çok memnun kaldık.
Müzik düğünü vezir de eder rezil de. Heleki 5 yıldızlı otelde bir düğünde dj çok kötü oluyor. İyi bir düğün hayal ediyorsanız mutlaka canlı müzik olsun ve iyi bir grupla çalışın. İstanbul için yardımcı da olurum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ben düğün sektöründeyim.
Hatta suan nişan yapıyoruz.
Öyle gruplar geliyor ki
Müzisyen her türlü şey çalmak zorunda
Biji biji den şopara ankaran horona halaya
Yunandan fransiza filan yelpaze fena bizde çok şükür hallediyoruz.
Müzik yemek iyise işler zaten süper ama birisi berbat olsun
Organizasyon çöp malesef
Geçen elektrik gitti jeneratör 10 dk sonra devreye girdi ilkkez
Düğün sahibi küfür etti
Ups gibi sistemlerde olmali müzikte
Muzik kesilmeseydi hiç bir sıkıntı olmazdi.
Müzik bizim ana yemek gibi değerli anlayacağınız adam eglenmek icin para veriyor sonucda
Bunların hepsinin ayrı bir yeri vardır ve hepsi ayrı müzik ister.
Genelde düğünlerde oyun havası ve halay isterler ağırlık olarak.
Organizasyonun boyutu önemli ne ile ilgili olduğu orada karışık bir şeyler yapılabilir. Karşılama müziği, eğlence, ve bitiş gibi.
Toplantı için de daha slow ve kafa şişirmeyecek müzikler olabilir.
Kokteyllerde de Keman olabilir, piyano olabilir. Kanun olabilir olu da olur.
Burada kimin istediği ne için istediği önemli açıkçası.
Düğününüz adına sevindim... Enstrümanlarında profesyonel , bir o kadar da kendini geliştirmekte olan konservatuar öğrenci ile çalışmaya çalışıyoruz mümkün olduğunca. Otellerdeki Dj'ler konusunda haklısınız. Bir çok katıldığım gecenin battığını bilirim dj yüzünden. Tavsiyeler ve yardımlarınız için teşekkür ederim ama şimdilik İzmir ile sınırlıyım
Elektrik olayını attım listeye , teşekkür ederimMüzik tarzlarını arttırmaya çalışıyorum
Evet , önceki sayfada da belirtilen gibi ; ilk öncelik müşteri arz talep listesi... Düğünler konusunda biraz daha kafa patlatmam lazım anlaşılan , teşekkür ederim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)