vay bee güzelmiş
bu bir hikayedir. ne bir roman,nede yarışmaya sokulacak bir kompozisyon...
o nedenle illa bir konusunun olması boşluğunun(senin tabirinle bence yok ama) olması problem değil. bunu kedi köpeklede, kuşla ağaçlada yada daha extreme örnek çeşitli tanrılar üzerinede konumlanıp aynı sonuca varılabilirdi. Hikayenin tek konusu SABIR...
Büyüyüp büyümeme durumundan yana sıkıntım yok çok şükürde. bir konu açtım yorum yaptın. hayatımızda sürekli karşımıza çıkan basit ama anlamlı hikayelerden biriydi ama sana söz bu hikayedeki senin tabirinle olan boşlukları doldurup konuda geçenlerin doğum tarihleri, hastaneden onaylı raporları, evlerindeki oda sayısı vs.. birlikte romanlaştırıp tekrardan ekleyeceğim
![]()
sSPAM sanırım babanla aran pek iyi değil
bende babama karşı sabırsızım o da bilgisayar yada elektronikle ilgili bişeyi her gün sorabiliyor anlatmama rağmen...bende artık sbır gösteremiyorum
ama bu yazıyı okuduğumda içim sızladı gidip babama sarılmak geldi içimden..işte olmasaydım sarılırdım da..
yanlış yapıyorum sonra o olmadığı zaman çok üzülcem farkındayım... allah ailelerimize karşı bize evliya sabrı versin ki kalplerini kırmayalım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)