User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Baba olmak...

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay bee güzelmiş

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sSPAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VTEC®,<AYCA>,Serencebey Hikaye hos fakat bosluk var ne cocugun nede babanın yası hastalıgı v.s ile ilgili hic birsey yok o yuzden standart ozellikli 2 insanı dusundugumuzde olay bu sekilde ama deseydi baba alzheimer yada 70 80 yasında v.s o zaman anlamlı bir hikaye olurdu neyse umarım demek istediklerimi anlatabilmisimdir.
    bu bir hikayedir. ne bir roman,nede yarışmaya sokulacak bir kompozisyon...

o nedenle illa bir konusunun olması boşluğunun(senin tabirinle bence yok ama) olması problem değil. bunu kedi köpeklede, kuşla ağaçlada yada daha extreme örnek çeşitli tanrılar üzerinede konumlanıp aynı sonuca varılabilirdi. Hikayenin tek konusu SABIR...

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bir hikayedir. ne bir roman,nede yarışmaya sokulacak bir kompozisyon...

o nedenle illa bir konusunun olması boşluğunun(senin tabirinle bence yok ama) olması problem değil. bunu kedi köpeklede, kuşla ağaçlada yada daha extreme örnek çeşitli tanrılar üzerinede konumlanıp aynı sonuca varılabilirdi. Hikayenin tek konusu SABIR...
    Uzatmanın anlamı yok senin dedigin gibi olsun buyumesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sSPAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzatmanın anlamı yok senin dedigin gibi olsun buyumesin
    Büyüyüp büyümeme durumundan yana sıkıntım yok çok şükürde. bir konu açtım yorum yaptın. hayatımızda sürekli karşımıza çıkan basit ama anlamlı hikayelerden biriydi ama sana söz bu hikayedeki senin tabirinle olan boşlukları doldurup konuda geçenlerin doğum tarihleri, hastaneden onaylı raporları, evlerindeki oda sayısı vs.. birlikte romanlaştırıp tekrardan ekleyeceğim

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyüyüp büyümeme durumundan yana sıkıntım yok çok şükürde. bir konu açtım yorum yaptın. hayatımızda sürekli karşımıza çıkan basit ama anlamlı hikayelerden biriydi ama sana söz bu hikayedeki senin tabirinle olan boşlukları doldurup konuda geçenlerin doğum tarihleri, hastaneden onaylı raporları, evlerindeki oda sayısı vs.. birlikte romanlaştırıp tekrardan ekleyeceğim

sSPAM sanırım babanla aran pek iyi değil
    bende babama karşı sabırsızım o da bilgisayar yada elektronikle ilgili bişeyi her gün sorabiliyor anlatmama rağmen...bende artık sbır gösteremiyorum
    ama bu yazıyı okuduğumda içim sızladı gidip babama sarılmak geldi içimden..işte olmasaydım sarılırdım da..
    yanlış yapıyorum sonra o olmadığı zaman çok üzülcem farkındayım... allah ailelerimize karşı bize evliya sabrı versin ki kalplerini kırmayalım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sSPAM sanırım babanla aran pek iyi değil
    bende babama karşı sabırsızım o da bilgisayar yada elektronikle ilgili bişeyi her gün sorabiliyor anlatmama rağmen...bende artık sbır gösteremiyorum
    ama bu yazıyı okuduğumda içim sızladı gidip babama sarılmak geldi içimden..işte olmasaydım sarılırdım da..
    yanlış yapıyorum sonra o olmadığı zaman çok üzülcem farkındayım... allah ailelerimize karşı bize evliya sabrı versin ki kalplerini kırmayalım...
    OHHHH BEE!!! abi budur olay. çıkarılması gereken ders bu. yemişim alzheimer mış yaşıymış başıymış

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ardacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakma bugünlerde fazlasıyla yanlış kullandığımız ve yazdığımız için düzeltmek gereksinimi hissettim. BAĞZEN olarak yazdığın şey aslında BAZEN olarak yazılır.
    Haber bültenlerindede İstanbul yerine Istanbul denilmesine ısrarla devam edilmesine gösterdiğim tepki gibi bunada gösteriyorum, kusura bakma tekrar.

(yersiz olduğunu düşünenler olacaktır ancak forumda sabit bir şekilde türkçemizi doğru kullanalım diye bir bölümde var, ona güvenerek bu yorumu yaptım.)
    yok yanlış anlamam sorun değil.Uyarınız içinde tşk ederim bundan sonra düzgün yazarım
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah babam sağ olsaydı, köşede otursaydı,
    bir karlı dağ gibiydi, arkamızda dursaydı...

babanız hayattayken kıymetini bilin, onu üzmeyin...
    sana katılıorum kardeşim babasızlık çok zor bişi özellikle babasızlığın nedemek olduğunu bayram günleri daha çok anlıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana katılıorum kardeşim babasızlık çok zor bişi özellikle babasızlığın nedemek olduğunu bayram günleri daha çok anlıyorum
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun sizin babalarınızın. Benim durumum çok daha can sıkıcı var olduğunu biliyorum ve yanımda değil. uzağımdada değil ama görüşmüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun sizin babalarınızın.
    tşk ederim sağol varol...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)