Fotoğraflara bakınca çok kötü oldum, Allah rahmet eylesin çok küçükmüş, mekanı cennet olsun, Allah ailesine güç kuvvet versin...
Printable View
Fotoğraflara bakınca çok kötü oldum, Allah rahmet eylesin çok küçükmüş, mekanı cennet olsun, Allah ailesine güç kuvvet versin...
Allah rahmet eylesin..
Allah cc rahmet etsin ailesine sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin, sabır versin ailesine,
4. fotodaki anne babanın halini görmek ve gaza basarken dikkat etmek lazım. Allah rahmet eylesin, yakınları sabır versin.
cok gencc bee :(
Kaza anı kaydı çok kötü be ALLAH sabır versin :/.
Gerçekten çok üzücü bi olay, Allah kalanlara güç, sabır versin. Gaza basarken milyon sefer daha düşünmeliyiz. Çok genç yaşta aramızdan göçmüş, anne ve babaya Allah dayanma gücü versin.
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin :(
allah rahmet eylesin
lütfen emniyet kemerinizi takın, çocuklarınızı çocuk koltuğuna oturtun.
Çok feci bir ölüm, Allah geride kalanlarına sabır versin, toprağı bol, mekanı cennet olsun hayatının baharında gencecik bir kardeşimiz, çok zor...
Gencecikmiş Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
Genç ölüm çok ama çok zor Allah ailesine sabır ihsan eylesin.
Emniyet kemeri takılı olsaydı bu satırların hiçbiri yazılmayacaktı :(
Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin çok üzüldüm gencecik bir kardeşimiz yazık olmuş.
Mynetteki haberi görünce yıkıldım resmen, o şekilde bir foto konur mu arkadaş ya, bu adamın ailesi yakını var yarın bir gün açıp görecek yazık.
Allah rahmet eylesin...
Mekanı cennet olsun. Takmıyorsunuz hadi tamam da bari gazlarken takın şu emniyet kemerini.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun