Geçen hafta Adana da cuma namazına giderken caminin önünde görmüştüm arabasını... Hiç tanımıyorum ama cok üzüldüm..
Allah rahmet eylesin, şehir içi dışı neresi olursa olsun kemer takılı olacak bunu bilir bunu söylerim.
Printable View
Geçen hafta Adana da cuma namazına giderken caminin önünde görmüştüm arabasını... Hiç tanımıyorum ama cok üzüldüm..
Allah rahmet eylesin, şehir içi dışı neresi olursa olsun kemer takılı olacak bunu bilir bunu söylerim.
Allah rahmet eylesin annesine babasına ve tüm sevenlerine sabır versin rabbim..
Herkes 3.vitese bile atmazdı okadar değerliydi arabası onun için falan yazmış face'e, bir bit yeniği var bu kazada falan demişler.. Allah annesinebabasına sabır versin..
acımız çok büyük diyecek bir kelime bulamıyorum sizden ricam lütfen içimizi dahada acıtacak paylaşımlar yapmayın başsağlı dileyen herkesden Allah razı olsun Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin çok kötü :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah face de gördüm
Allah rahmet eylesin, Ailesine sabır versin cidden bu kadar genç yaşta evladı kaybetek çok zor olsa gerek.., Şu emniyet kemerini takın lütfen bari gazlarken kimse size korkak gözüyle bakmaz yada delikanlılığıa *** sürülmez!! bakansada maldır cidden ya. Milletçe bi garibiz ya...
Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır genişliği versin ,kaza çok kötü olmuş Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin çok üzücü.
Allah rahmet eylesin. Ailesine bunun sabrını ihsan eylesin. Çok acı bir kayıp olmuş. Dahada gencecik.....
Allah rahmet eylesin , kemer takılı olsa sıkışırdı falan yazan arkadaşlar varda sıkışsa belkide yaralı kurtulurdu emniyet kemeri önemli arkadaşlar takın.
Allah rahmet eylesin. keşke kemerini taksaydın
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin.
Allah gani gani rahmet eylesin. Geride kalanlarada sabır ihsan eylesin.
Allah rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin. baya kötü olmuş kaza
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.Mekanı cennet olsun