Sahsen tanimasamda arabasini hep gorurdum,kazaya fiorinoda karismis ve videosu gercekten cok kotu![]()
Allah rahmet eylesin ne diyim ...
Sahsen tanimasamda arabasini hep gorurdum,kazaya fiorinoda karismis ve videosu gercekten cok kotu![]()
Allah rahmet eylesin ne diyim ...
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun..
Kaza videosunu izledim diyen arkadaşlar özelden bi link atabilirlermi rica etsem..
http://www.iha.com.tr/video-adanada-...a-1-olu-67036/ kaza anı yok kaza sonrası var
Simdi hberlerde verdiler kazada aractan firlamis kardesimiz yola savruluyor o sirada karsi seritten gecen iki arac var biri vuruyor digeri altina alip 3 mtre suruklemis cok kotu Allah geride kalanlara sabir versin
şimdi atv haberde izledim kazanın videosunu..direğe vurduktan sonra camdan fırlıyor ve karşıdan geçen aracın altıda 60metre sürükleniyor.. allah rahmet eylein feci bir ölüm..
şu kemerleri şehir içi dışı heryerde takalım arkadaşlar..
Emniyet kemersiz marşa basmam bile
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Ya haksızsan haksızsın diyin lütfen bu haberciler kadar haysiyet yoksunu insanlar yok bu haberi anası babası ve yakınları izliyor feci şekilde can verdi ne demek![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Allah rahmet eylesin;geride kalanlara sabır versin..
Emniyet kemerini takmadan kontağı çevirmeyin arkadaşlar.Bırakın gömleğiniz,tshirt'ünüz kırışsın;o kırışıklık düzeltilir ama sizin canınız asla düzeltilemez.
Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)