Artik gecerli plaka aldigim icin pek takmiyorum![]()
Artik gecerli plaka aldigim icin pek takmiyorum![]()
ben plakalarımda 6 rakaminin olmasina dikkat ediyorum
son 3 arabam 34 xx 666 - 34 xx 6665 ve su anki 34 xxx 06 ile bitiyor...
Arkadaşım mersinden araç aldı ve plakayı degiştirdi. Kadıköyde canlı bomba diye durdurmasinlar diyebenimde araçlarımın plakası soyadım BUĞAN olmasindan dolayı 34 BGN .. alırım.
takıntım yok ama mutlaka değiştirim ikini el alırsam. ilk dışı plaka ise asla bir kere arkadasımın arabasını kullandım bmw 1 ve 33 plaka taksimden asagı inerken polis tek beni aldı cevirmeye sonrası ***** direk kalantör ogrenci damgasını yapıstırdı polis saolsun sonrası yalvarma yakarma olarak geçti![]()
1881 - 193∞
Plakanın güzelliği önemli ben ona bakarım...
Efe olum işlermi zayıf![]()
![]()
![]()
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Ehliyeti aldigim sene 33vjh33 plakayla 1 sene istanbula geldim gezdim toplasan 2 3 kere cevirmeye aldilar onlarda rutin kontrollerde caddenin falan sikintili zamanlariydi , mersinin bence oyle fazla ezilecek bir yani yok bu kadar ustune gitmeyin![]()
takıntım yok istanbulda yaşıyorum her plakayı kullanırım daha önce 48 de kullandım 55 te kullandım 06 da kullandım benim için plakanın bir önemi yok.ama yabancı plaka olduğu zaman misal istanbulda samsun plakayla gezerken polislerle felan pek sıkıntı yaşamıyordumbide laz taklidi yaptımmı tam oluyordu
)))
Hakkı Can Eryüzlü...
Plaka sayılarının yakışmama takıntısı tek bende değilmişaraba alırken 41 plaka haricine bakıyorum plaka değiştirmek için aldığım zamanda direk 41 e çeviriyorum ya ac-ca-at üç seriden birini alırım eğer 34 plakası güzelse kalabilir onun dışında başka plaka ile gezmem ama değerinide etkilediğini düşünmüyorum
![]()
01 memleketim number oneasaleti yeter 01 TS 161
TrabzonSpor ve 61 trabzon plakası tesadüf tabikide
![]()
Başı sonu önemli benim için. 06 xxx 26 alıyorum. Tüm plakalarımın harf grubu olabilecek en saçma kombinasyonlar.
edit : düzeltme olmadığı için devam ediyorum bizim adanada plaka 34 ise arabayı diğer arabalardan 3-5 bin tl daha aşağı satmak zorunda kalırsın 34 plakadan nefret ediyoruz toplumca nedenseve mutlaka yabancı plaka alırım özel plakaya çevirmek için ortadaki harfler önemli benim için
Genelde bende kendi ilimin plakası olan 59 Tercih ediyorum ve sonundaki rakamlar seri olmalı hepside öyle olmuştur.. Ama olmassa'da 34 plakayıda çok kullandık İstanbul bize yakın olduğu için Tekirdağ ilinde 34 plakalı araç çok var ya 34- yada 59- bizim için uygundur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)