35KRY59 plakayı İzmir li arkadaşlar bana ayarlayabilir mi![]()
Başı 06 olsun gerisi önemli değil, Ankaralı değilim![]()
Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.
sahsen uzun sure kullanacagima inandigim araclarima ozel plaka almayi tercih ediyorum, 3-5 ay kullanmak icin fazla para istiyorlar plaka bagisina.
ve en buyuk sacmaliksa, daha once bagis odedigim plakami baska bir aracima tasirken tekrardan bagis veriyor olmak.
doayen!
Bütün plakalarımız 34 ve çoğu 34CANxx. Eğer can değilse mutlaka sonu 08 olur. En önemliside rahmetli dedemden bana kalan 34CAN08 (soyadımız ve memleketim). Ben arabadan çok plakaya önem veren kesimdenim galiba![]()
.
eski arabam 42 EMD 64 ::::: 42 erhan mehmet demirci 1964
yeni arabam 35 ED 745 :::::: 35 erhan demirci 745
plakanın sonunun ne olduğu çok önemli değil ama akılda kalıcı olanı tercih ediyorum. önceden ilk arabamın plakasının tesadüfen "ET" olması sebebi ile diğer iki aracımın plakasını da özellikle "ET" aldım. ancak en son ibizayı aldığımda "BH" alabilceğimi öğrendim. izmime de en yakın o olduğundan bundan sonra izmit dışı aldığım tüm araçların plakasını sonu çok önemli olmamak kaydıyla "BH" alıcam.
ama hiç bir şey yapamazsam bile kesinlele ve kesinlikle aracımın plakası "41" olucak. olmazsa olmazımdır...
Bahadır Ustaoğlu
Plakam 06 olmalı ve 2 rakam 3 harf 2 rakam olmalı 06 xxx yy gibi ayrıca ortadaki 3 harf de okunabilmeli falan filan![]()
06 CAN plakam olsa iyi olurdu. Ahtım var alacağım !![]()
Boştaki istediğim plakayı para vermeden alabilme gibi bi ayrıcalığım varken cok sıradan bir plakam var 06 BU 6591, adanayada izine gittiğimde misafir gibi hissediyorum olmuyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)