Eski aracım 52 plakaydı ama 61 plakayı seviyordum appde güzel duruyordu arabayı da trabzondan denk getirince plakayı da değiştirmedim ve 61 kaldı![]()
Eski aracım 52 plakaydı ama 61 plakayı seviyordum appde güzel duruyordu arabayı da trabzondan denk getirince plakayı da değiştirmedim ve 61 kaldı![]()
BMW E90 320d LCI
Manisalı olmama rağmen 35 plakaya ayrı bir sempatim var çok hoş duruyor.İleride almak istediğim plaka da 35 GTA XX olurdu.![]()
bugüne kadar plakalarım hep güzel denk geldi, 34 CIA xx, 34 xxx 61, 34 TR xxx, 34 xxx 99
üç harfli plaka gerçekten güzel duruyor benim gözümde. son aracımı sıfır aldım sırf hiç üç harfli olması için bi anlamı olmadığı halde ikamet değiştirdim. kısmet olursa bi dahakine başı 61 almayı düşünüyorum
Normalde plaka takındım yoktur. araclara göre plaka almaya özen gösteririm ama hep güzel plakalar denk gelmiştir.Son plakam 06 RZL XX
)
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Aracımla uyumlu olucak plaka. Daha çok hoşuma gidiyo
Eski aracım golfte plaka gf ydi
Şu anki corsa dti'ımda wtf![]()
06 xxx ve ismime göre uyumlu olmazsa kısa zaman içinde arabayı satasım geliyor. 34 plaka araca hele hiç binemem kendimi taksici gibi hissediyorum.![]()
Plaka hastalik,01 olmazsa olmaz.
th205
jh205
fr205 205 gti larim,
gd207 207rc
Ye224 ismimin bas harfleri( plaka yuzunden 1 ay showroomda bekledi)
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
07 olmazsa araba bizim değilmiş gibi hissediyorum. 07 plakaya şekil olarakta çok yakışıyor bence illaki 07 <3
DR. OWL
35 LD ile başlamazsa sıkıntı yapıyor. Araç alındıktan bir hafta içinde takarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)