Octane Nickli Üyeden Alıntı
Ben burada, 'aracınıza ekstra garanti istiyor musunuz?' Sorusundan sonra, hayır derseniz, 'o zaman aracınız için bir güncelleme mevcut, onu yapalım' deyip, araca güncelleme atıldıktan 2 ay sonra şanzımanı titremeye başlayan, yağ yakmaya başlayan vwlar gördüm. 2000 kilometrede kendi kendine beyni yanan passat b8imiz var, garantiden yapıldı ama bize dedikleri şey, 'aracınızın yakıt göstergesi arızalanmış o yüzden gösterge değişecek'. Üç dört gün sonra gelin alın dediler, yedek anahtar çalışmıyor, nedenini sorduğumuzda hemen 'güncelleme var güncelleme' dediler. Biz de dünkü çocuğuz immo kodu yenilendiğinden dolayı öbür anahtara kodlama yapılmadığı için çalışmadığını anlamadık dedik hadi. Dsg bozulur, götürürsün, 'siz bunu ışıklarda sıkışık trafikte boşa almamışsınız hep d'de kullanmışsınız' der garantiye sokmazlar, başka araçla gideriz 'bunu hep n'ye almışsınız o kendi alıyo o yüzden bozulmuştur' deyip garantiye sokmazlar. Bunlar en çok şok olduğum olaylar, niceleri mevcut.
Ben böyle piçlikleri başka firmalarda pek görmedim. Hep doğuş otoya kusur bulurdum, şimdi anladık ki firmanın kendi ne ki distribütörü ne olsun. Bu yüzden dediğiniz gibi diğer firmalardan böyle şerefsizlikler beklemiyorum, neyse odur yani. Ama vw ve vag grup ne yapsa şaşırmam.
Ulan adamlardan zamanında ilk çıktığında gaza gelip manuel scirocco istedik, ben engelli plaka araç alırken, ellerinde yok diye dsg olandan daha pahalıya getirdiler şerefsizler. Sonradan alamamanın çok daha hayırlı olduğunu gördüm, orası apayrı.