bizi de dolandırdı şerefsizler.
1150 lira verip büyükbaşa girdik.
et-kemik toplam karışık 25 kilo et düştü kişi başına...
bizi de dolandırdı şerefsizler.
1150 lira verip büyükbaşa girdik.
et-kemik toplam karışık 25 kilo et düştü kişi başına...
34FN222
FN2 TYPE-R
Valla öncelikle geçmiş olsun ülkemizde o kadar kanı bozuk insan varki biride size denk gelmiş bu ülkede yaşamamız şansa yani![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Kesim yeri dışında yapılan her kesim yasa dışı dırr.
Hiçbir hak talep edemez ve ispatlayamazsiniz.
Kurbanda bir dk başından ayrilmaz diyen rahmetli dedem vardi.demekki laf boşa değilmiş.
Geçmiş olsun allaha havale edin.
Bunun günahı ile cehennemi onlar garantiledi bence
Sizede büyük bir tecrübe oldu.
Geçmiş olsun
Bende diyorum herkez yaziya sikayetci, ben gayet guzel okudum. Meger evren duzenlemis
Gecmis olsun kardeş yapilacak fazla birsey yok en fazla agiz burun girisiceniz kasaba.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Başından sonuna kadar okudum. Yaparlar hiç umurları olmaz. Bu devir böyle devir cidden ne iş olursa olsun başında kazık gibi dikilmek lazım.
Keşke dükkana girer girmez adama tekme tokat gireydiniz belki o zaman anlardı.
Konunun takibindeyim, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
ben aslında üzerinde bile durmazdım. Neden mi? Çok basit. Kurbanı niye kesiyorsun aç fakir insanları nasiplendirip sevap kazanmak için. Sonuçta zaten kendine kesiosan, o kurbanı kesmenin hiç bir sevabı ve anlamı yok. Sen sonuçta islam olgusu içerisinde sevabını işlemişsin o şerefsiz ise fakirin hakkını gasp etmiş. Bırak eğer ceza varsa cezasını o çeksin.
IN BOOST WE TRUST
Kurban etinin yarısından çoğunu kendi dolabına koyup, kalanını fakire (eş dost komşu) verenleri de anlamıyorum. Allah kabul etsin de çoğunluk dini vecibelerini yerine getirmek için kesmiyor zaten. Aa Ali bu sene de kesmiş görüyon mu... Sağa sola reklam amaçlı hep.
Kurbanı ya kendin kesiceksin yada yurtdışına asya afrika bölgelerine yardım edeceksin,yoksa bu tür kurnaz tilkilerin gazabına uğrarsınız
Kurban bayramı fakirlere yardım bayramıdır aslında et mangalı festivali gibi görmemek lzm.millet nofrost buzdolaplarını ağzına kadar doldurup kemikli yağlı kısımları başkalarına verince ibadet ettiğini sanıyor
Allah kabul etsin kestiğimiz ve kestirdiğimiz kurbanlarımızı.
Kurban için çok profesyonel ve islami emir ve geleneklere uygun hijyenik kesim yapan organizasyonlar ve vakıflar var artık.
Kesme yüzme parçalama torbalama yanında çayınızı kahvenizi içip yemeğinizi yiyorsunuz hatta hisselerin eşit dağılımı için
kesim sonrası kurban sahiplerinin eti bölüşeceği kantarlar da koyuyorlar. vs..vs..
Ne olursa olsun siz kurbanın başında durmamanın cezasını bu şekilde ödemişsiniz.
Suçun büyük bölümü kasapta ise -tabi Allah bilir- ama sizde de kusur yok değil...
Allah kabul etsin diyelim.
Kasabı da Allah'a havale etmekten başka çareniz yok.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)