User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Gelir Testi Yaptırdınız mı?

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben babamin ustune gozukuyorum dolayisiyla emekli sandigina bagli. Bisey yaptirmam gerekli mi ?
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

10.lincoln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde nisan 2014den nisan 2015e kadar olan aralıkta 12 ay çalışmadığım zaman mevcut.
    şuanda sorgulama yapıyorum 3.100 tl borç çıkıyor.

ayrıca nisan 2015de işe girdim tekrardan ama hala borç ilermeye devam ediyor. nasıl bir sistem varsa senin işe girdiğini görmüyorlar ve her ay 150 tl + cezası eklenmeye devam ediyor.

her neyse dün zor bela gelir testi için evrakları hazırladım verdim. memur bana " senin üstüne ev ve araba görünüyor " gelir testi yaptırma, eğer eve geldikleri zaman bunları görürlerse borcun 3.100'den 6000e çıkabilir dediler.

ben bu işten hiçbirşey anlamadım. gelir testi yaptırsam üzerime olan mallar yüzünden daha fazla para ödeyeceğim, yaptırmasam her ay 150 tl üstüne ekleniyor.

ne biçim devlet, ne biçim sistem... allah belanızı versin
    34FN222
    FN2 TYPE-R

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    GSS borcunu icat eden edenlere destek veren kim varsa allah belasını versin.

Umut_Akkuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde 2012 de mezun durumda dersaneye gidiyordum uni. için o ara banada gelmişti borç faiz bindi etti 3600 lira olmuştu gelir tespiti yaptırdım 400 küsur bir şeye indi.Geçen ay taksitlendirme yaptırdım haybeye 2 ayda bir ödicez bakalım.Yazık günah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi bide bunun borcu cikarsa hic bir sucum günahım olmadan ustume yapılmış 30.000 lira borcla hayata baslicam yani 5-0 geriden

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10.lincoln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde nisan 2014den nisan 2015e kadar olan aralıkta 12 ay çalışmadığım zaman mevcut.
    şuanda sorgulama yapıyorum 3.100 tl borç çıkıyor.

ayrıca nisan 2015de işe girdim tekrardan ama hala borç ilermeye devam ediyor. nasıl bir sistem varsa senin işe girdiğini görmüyorlar ve her ay 150 tl + cezası eklenmeye devam ediyor.

her neyse dün zor bela gelir testi için evrakları hazırladım verdim. memur bana " senin üstüne ev ve araba görünüyor " gelir testi yaptırma, eğer eve geldikleri zaman bunları görürlerse borcun 3.100'den 6000e çıkabilir dediler.

ben bu işten hiçbirşey anlamadım. gelir testi yaptırsam üzerime olan mallar yüzünden daha fazla para ödeyeceğim, yaptırmasam her ay 150 tl üstüne ekleniyor.

ne biçim devlet, ne biçim sistem... allah belanızı versin
    aynen öyle,muhasebecım uyandırmasa bende yan basmıstım,bagkur vs ödemıyorum açılıs bıle yapmadım bagkura,gelır tesınede gıtmedım kafalarına gore 125 tl den yapmıslar su an bırıkmıs olmus 6000+ gelır testı yapın desem kendi işim araba vs oo gel bakım dıcek ayda 400 yazıcak bu sefer ben hıc bısey anlamadım bu işten ama ödemem de,bankada para tutmayın $ yapın dursun kenarda,arabayıda yapcam anne uzerıne gelsınler alsınlar bakım ne alcaklar amk çakalları.

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlık sistemi paralı hale geliyor, zaten hükümet programında var tüm hastaneler özelleştirilecek, size başka bir örnek veriyim Türkiyede çok büyük ilaç firmaları satıldı hemde değerinin oldukça üzerine.. O zaman millet nasıl seviniyordu şimdi ise o firmaları alan yabancılar misli misli fazlasını devletten geri alıyor...Malesef bazı ilaçlar bulunmuyor nedeni ise devlet hala 2 tl euro kurunu baz alarak ilaç almaya çalışıyor, haliyle bu ürünün ithalatçısı bu paraya ilacı vermiyor ve ülkeye de getirtmiyor.. Bu yüzden de 30 tl lik ilaca 500-600 lira verip vicdansız karaborsacılardan millet parasıyla alıyor..Parası olmayana Allah yardım etsin..Sosyal güvenlik kurumu kar amaçlı bir kurum değildir..Yurt dışında da böyle ne diyim
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DİKKATLE OKUYUNUZ!

Bu arada şunu belirtiyim yarın bir gün eğer bu borcu silmezlerse karşımıza bir şekilde çıkarlarsa şunları unutmayın lütfen. Okuduğunuz halde o dönemlerde hala şahsınıza ait borç eklenmişse veya ekleniyorsa, okuduğunuza dair belgeleri alıp itiraz etme hakkına sahipsiniz arkadaşlar ve abiler bu şekilde borcunuzun bir kısmını şartsız koşulsuz siliyorlar. Benim okuduğum dönemleri çıkartırsak 12 ay gibi bir borcum kalıyor oda ortalama 1300 1500 lira kadar birşey. Yasal olarak hakkımızı aramalıyız.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bunlara yasal hak aramamı dediniz.

HSYK kendi oyun bahçesine çevirmiş bir hükümet.
    Kuvvetler ayrılığı ilkesini tek adama bağlayan bir hükümet.

Ya bunlar geldi ağızlarınıza bal çaldılar.

Aile hekimliği geldi.Herkesin doktoru oldu.
    Sene:2015 Aile hekimleri istifa ediyorlar tek tek

Hastaneler ilaçlar ücretsizdi.
    Sene:2015 G.tümüzden kan alıyorlar şimdi para veriyoruz.

Benden gelirimden prim kesiyor.Benim ihtiyaçlarımı yine benden parasını istiyor.

Ne hukuku bunlar hukukla düzelecek şeyler değil.

Yurtdışına ihraç edilen yaş meyve sebze zehirli diye ülkeme geri gönderiliyor.İmha olacağına iç piyasaya satılıp bize yedirip kanser ediyorlar.

Bu ülkeyi bunlar yönettikçe daha çok güzel şeyler göreceğiz.

Hukuk mu hee hee hukuk var .Adliye binaları yaptık dediler.Onu bile beceremediler.Geçen yağmurda komple sular altında kalmış sistemleri çökmüş adliyenin.

Neyin hukuku bunların yatacak yeri yok.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GSS borcunu icat eden edenlere destek veren kim varsa allah belasını versin.
    al bendende o kadar taa aq hepsının
    5000 tl borc cıkarmıslar banada

MECOO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HONDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin sağlık güvenceniz olduğu icin (sigortalı olarak herhangi bir yerde çalışmanız olduğundan dolayı) eşiniz de sizin sigortanızdan yararlandığından (sgk açısından bakmakla yükümlü grubuna giren eş+çocuk sebebiyle) borç oluşmamıştır.ancak sigortanız olmasaydı borçluydunuz şuan.

Ayrıca forumdaşlar Herhangi bir yerde sigortalı olarak çalışmayan ve ya öğrenci olup da 25 yaşını aşan,( bayanlar icin sıkıntı yok evlenene kadar öğrenci olsalarda olmasalarda anne ve ya babanın sağlık guvencesi üzerinden yararlanırlar) herkese g.s.s borcu cıkıyor.son gün bugündü gelir tespiti için.sgkya olan borcu yapılandırıp ödemenin son günü ise 30 ekim.umarım yararlı olur..
    Cevap için teşekkür ederim, anladığım kadarı ile çalışmadığımız süreler için bu ödeme tutarları çıkıyor, çalıştığımız sürece sıkıntı yok doğrumu bu ?

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MECOO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap için teşekkür ederim, anladığım kadarı ile çalışmadığımız süreler için bu ödeme tutarları çıkıyor, çalıştığımız sürece sıkıntı yok doğrumu bu ?
    Doğru.
    İşin özeti çalıştığında SSK şirket tarafından ödeniyor; çalışmadığında primi kendin ödüyorsun.

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video güzelce özetlemiş , bonus var bide

http://www.sarizeybekhaber.com.tr/so...ideo,1164.html
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memleketteki sisteme bak arkadaş adam zaten çalışmıyor yiycek ekmek bulamıyor belki nerden para bulsunda ssk primi ödesin!

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben böyle saçma bir düzen görmedim. Emeklinin maaşından kesinti yap, asgari ücretliden kesinti yap, arabadan kdv+ötv al, benzine-mazota,sigaraya alkole kadar herşeyden hatta taa ebesinin nikahından bile vergi al sonra birde gel işsiz gençlere göz dik. Zaten üniversitede durumu olmayıp kredi alan insanlar hayata 10-15 bin arası devlete borçlu başlıyor. Hadi onuda geçtim iş sahası yok, iş yok, aş yok ama durduk yere çıkan borç var. Skrler böyle adaleti.

Aöfde kayıtlı olan milyonlarca insanı işsizlik oranını hesaplarlarken öğrenciden saymayıp gerçek oranı söylesinler yer yerinden oynar.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

10.lincoln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En sondaki dayı duygulara Tercüman olmuş.
    34FN222
    FN2 TYPE-R

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla benimde bir 2000-2300 gibi birşey var, 1 sene belki daha önce baktığımda ama kılımı kıpırdatmadım kıpırdatmamda öyle takılsın. ayrıca hastanede falan sorun olmaması lazım bende kaç kere gittim geldim sadece özel polikliniğe gittigim için ekstras 30 lira verdim
    1881 - 193

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faizlerin silinmesi ve yeniden hesaplanması için son gün dündü. Bu kadar insanın farkında olmadığını bileydim ben konu açardım. Ben pazartesi gittim. 3700lira borcum varmış. Faizler düşünce 2000 liralara düştü. 10-12 gün sonra ulucanlarda ödeyecem, sonra her ay 150 150 ödücem. Üstünüze hiç bir şey yoksa aylık 38 lira ödeyeceksiniz. Bir araç bile olsa, yani malvarlığınız varsa 150ye çıkıyor hemen. Ama oradaki adam da ben daha hiç 300 lira (g3) çıkanı görmedim dedi.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5,100 lira çıktı kaymakamlığa gitsem artabilir ailemin mal varlığından gerçi düşebilirde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)