Ben babamin ustune gozukuyorum dolayisiyla emekli sandigina bagli. Bisey yaptirmam gerekli mi ?
benimde nisan 2014den nisan 2015e kadar olan aralıkta 12 ay çalışmadığım zaman mevcut.
şuanda sorgulama yapıyorum 3.100 tl borç çıkıyor.
ayrıca nisan 2015de işe girdim tekrardan ama hala borç ilermeye devam ediyor. nasıl bir sistem varsa senin işe girdiğini görmüyorlar ve her ay 150 tl + cezası eklenmeye devam ediyor.
her neyse dün zor bela gelir testi için evrakları hazırladım verdim. memur bana " senin üstüne ev ve araba görünüyor " gelir testi yaptırma, eğer eve geldikleri zaman bunları görürlerse borcun 3.100'den 6000e çıkabilir dediler.
ben bu işten hiçbirşey anlamadım. gelir testi yaptırsam üzerime olan mallar yüzünden daha fazla para ödeyeceğim, yaptırmasam her ay 150 tl üstüne ekleniyor.
ne biçim devlet, ne biçim sistem... allah belanızı versin
34FN222
FN2 TYPE-R
benimde 2012 de mezun durumda dersaneye gidiyordum uni. için o ara banada gelmişti borç faiz bindi etti 3600 lira olmuştu gelir tespiti yaptırdım 400 küsur bir şeye indi.Geçen ay taksitlendirme yaptırdım haybeye 2 ayda bir ödicez bakalım.Yazık günah.
Simdi bide bunun borcu cikarsa hic bir sucum günahım olmadan ustume yapılmış 30.000 lira borcla hayata baslicam yani 5-0 geriden
aynen öyle,muhasebecım uyandırmasa bende yan basmıstım,bagkur vs ödemıyorum açılıs bıle yapmadım bagkura,gelır tesınede gıtmedım kafalarına gore 125 tl den yapmıslar su an bırıkmıs olmus 6000+ gelır testı yapın desem kendi işim araba vs oo gel bakım dıcek ayda 400 yazıcak bu sefer ben hıc bısey anlamadım bu işten ama ödemem de,bankada para tutmayın $ yapın dursun kenarda,arabayıda yapcam anne uzerıne gelsınler alsınlar bakım ne alcaklar amk çakalları.
Sağlık sistemi paralı hale geliyor, zaten hükümet programında var tüm hastaneler özelleştirilecek, size başka bir örnek veriyim Türkiyede çok büyük ilaç firmaları satıldı hemde değerinin oldukça üzerine.. O zaman millet nasıl seviniyordu şimdi ise o firmaları alan yabancılar misli misli fazlasını devletten geri alıyor...Malesef bazı ilaçlar bulunmuyor nedeni ise devlet hala 2 tl euro kurunu baz alarak ilaç almaya çalışıyor, haliyle bu ürünün ithalatçısı bu paraya ilacı vermiyor ve ülkeye de getirtmiyor.. Bu yüzden de 30 tl lik ilaca 500-600 lira verip vicdansız karaborsacılardan millet parasıyla alıyor..Parası olmayana Allah yardım etsin..Sosyal güvenlik kurumu kar amaçlı bir kurum değildir..Yurt dışında da böyle ne diyim
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
DİKKATLE OKUYUNUZ!
Bu arada şunu belirtiyim yarın bir gün eğer bu borcu silmezlerse karşımıza bir şekilde çıkarlarsa şunları unutmayın lütfen. Okuduğunuz halde o dönemlerde hala şahsınıza ait borç eklenmişse veya ekleniyorsa, okuduğunuza dair belgeleri alıp itiraz etme hakkına sahipsiniz arkadaşlar ve abiler bu şekilde borcunuzun bir kısmını şartsız koşulsuz siliyorlar. Benim okuduğum dönemleri çıkartırsak 12 ay gibi bir borcum kalıyor oda ortalama 1300 1500 lira kadar birşey. Yasal olarak hakkımızı aramalıyız.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Bunlara yasal hak aramamı dediniz.
HSYK kendi oyun bahçesine çevirmiş bir hükümet.
Kuvvetler ayrılığı ilkesini tek adama bağlayan bir hükümet.
Ya bunlar geldi ağızlarınıza bal çaldılar.
Aile hekimliği geldi.Herkesin doktoru oldu.
Sene:2015 Aile hekimleri istifa ediyorlar tek tek
Hastaneler ilaçlar ücretsizdi.
Sene:2015 G.tümüzden kan alıyorlar şimdi para veriyoruz.
Benden gelirimden prim kesiyor.Benim ihtiyaçlarımı yine benden parasını istiyor.
Ne hukuku bunlar hukukla düzelecek şeyler değil.
Yurtdışına ihraç edilen yaş meyve sebze zehirli diye ülkeme geri gönderiliyor.İmha olacağına iç piyasaya satılıp bize yedirip kanser ediyorlar.
Bu ülkeyi bunlar yönettikçe daha çok güzel şeyler göreceğiz.
Hukuk mu hee hee hukuk var .Adliye binaları yaptık dediler.Onu bile beceremediler.Geçen yağmurda komple sular altında kalmış sistemleri çökmüş adliyenin.
Neyin hukuku bunların yatacak yeri yok.
video güzelce özetlemiş , bonus var bide![]()
http://www.sarizeybekhaber.com.tr/so...ideo,1164.html
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Memleketteki sisteme bak arkadaş adam zaten çalışmıyor yiycek ekmek bulamıyor belki nerden para bulsunda ssk primi ödesin!
Ben böyle saçma bir düzen görmedim. Emeklinin maaşından kesinti yap, asgari ücretliden kesinti yap, arabadan kdv+ötv al, benzine-mazota,sigaraya alkole kadar herşeyden hatta taa ebesinin nikahından bile vergi al sonra birde gel işsiz gençlere göz dik. Zaten üniversitede durumu olmayıp kredi alan insanlar hayata 10-15 bin arası devlete borçlu başlıyor. Hadi onuda geçtim iş sahası yok, iş yok, aş yok ama durduk yere çıkan borç var. Skrler böyle adaleti.
Aöfde kayıtlı olan milyonlarca insanı işsizlik oranını hesaplarlarken öğrenciden saymayıp gerçek oranı söylesinler yer yerinden oynar.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
valla benimde bir 2000-2300 gibi birşey var, 1 sene belki daha önce baktığımda ama kılımı kıpırdatmadım kıpırdatmamda öyle takılsın. ayrıca hastanede falan sorun olmaması lazım bende kaç kere gittim geldim sadece özel polikliniğe gittigim için ekstras 30 lira verdim
1881 - 193∞
Faizlerin silinmesi ve yeniden hesaplanması için son gün dündü. Bu kadar insanın farkında olmadığını bileydim ben konu açardım. Ben pazartesi gittim. 3700lira borcum varmış. Faizler düşünce 2000 liralara düştü. 10-12 gün sonra ulucanlarda ödeyecem, sonra her ay 150 150 ödücem. Üstünüze hiç bir şey yoksa aylık 38 lira ödeyeceksiniz. Bir araç bile olsa, yani malvarlığınız varsa 150ye çıkıyor hemen. Ama oradaki adam da ben daha hiç 300 lira (g3) çıkanı görmedim dedi.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)