User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: İzmire araba almaya gittik kandırıldık ASTRA GTC 09 DR 219

Ekrem_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun benzer bir durum benimde başıma gelmişti acaba bu dayı yeğenlerden biri Caner mi adı? Aynı tezgah banada yapılmıştı başka bi araçla yok dayım almanyada yok temiz araba şöyle çizik var böyle çizik var ben kapora vermemiştim vazgeçip geri dönmüştüm

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    'arabam ok gıbı' cart curt vb konuştuk anlaştık dukkanı bır gun kapatıp, geç yatıp sabahın korunde kalkıp bahçeşehırden sakarya ya araba bakmaya gıttım, araba feleğın çemberinden donmuş çıktı...

'gel bak 1 parça boya var başkada bışeyı yok' eyw, gene sabahın korunde kalktım uçak bıletı aldım samsuna gıttım abımle beraber, evet arabada boya yok ama motor ıstıyor, feleğın çemberınde 2 tur donmuş...

dukkanı kapatmam demek 250tl
    uçak bıletlerı 550tl
    yemek 100tl
    taksıler 150tl
    donuş bıletı 350tl

toplam 1400tl, samsunda şu aralar alım satım ışı revaçta, herkes kendını galerıcı sanıyor, bıldığın enayı arıyorlar..

yalan soylemenın ne manası var? geldım gordum beğenmedim almadan sove söve gerı dondum, geldım dıe alacağımı mı sanıosn?

ben zaten o masrafı göze alarak geliyorum 350tl donuş bıletınden mı korkucam..

Allaha havale edıorm, o arabanın hayrını gormesın ve ınanıyorum kı harcadığım para fazlasıyla ondan çıkacak...

bu ıl ıçı ıl dışı muhabbetı deıl, tamamen karakter meselesı..

ben aracımı satınca fıyatta anlaşıyorum, aracı gosterıyorum 100tl mı 500tl mı masrafı mı yada başka bışeyı mı var onuda duşuyorum al arabanın hayrını gor dıyorum..

ınat ettım ve gene ıl dışında bır araç buldum, sabahın korunde kalktım kırklarelıne gıttım 2007 model 83.000 de dızel kazası boyasız tertemız araba alıp geldım, ıstedığımden ve hayal ettığımden çok daha temız bır araç buldum, ınş sızde bıran once kafanıza gore bır araç bulursunuz...
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucuzda olsa şehirdışına araç bakmaya gitmiyorum. Çok geçmiş olsun.

brave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun ....

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    'arabam ok gıbı' cart curt vb konuştuk anlaştık dukkanı bır gun kapatıp, geç yatıp sabahın korunde kalkıp bahçeşehırden sakarya ya araba bakmaya gıttım, araba feleğın çemberinden donmuş çıktı...

'gel bak 1 parça boya var başkada bışeyı yok' eyw, gene sabahın korunde kalktım uçak bıletı aldım samsuna gıttım abımle beraber, evet arabada boya yok ama motor ıstıyor, feleğın çemberınde 2 tur donmuş...

dukkanı kapatmam demek 250tl
    uçak bıletlerı 550tl
    yemek 100tl
    taksıler 150tl
    donuş bıletı 350tl

toplam 1400tl, samsunda şu aralar alım satım ışı revaçta, herkes kendını galerıcı sanıyor, bıldığın enayı arıyorlar..

yalan soylemenın ne manası var? geldım gordum beğenmedim almadan sove söve gerı dondum, geldım dıe alacağımı mı sanıosn?

ben zaten o masrafı göze alarak geliyorum 350tl donuş bıletınden mı korkucam..

Allaha havale edıorm, o arabanın hayrını gormesın ve ınanıyorum kı harcadığım para fazlasıyla ondan çıkacak...

bu ıl ıçı ıl dışı muhabbetı deıl, tamamen karakter meselesı..

ben aracımı satınca fıyatta anlaşıyorum, aracı gosterıyorum 100tl mı 500tl mı masrafı mı yada başka bışeyı mı var onuda duşuyorum al arabanın hayrını gor dıyorum..

ınat ettım ve gene ıl dışında bır araç buldum, sabahın korunde kalktım kırklarelıne gıttım 2007 model 83.000 de dızel kazası boyasız tertemız araba alıp geldım, ıstedığımden ve hayal ettığımden çok daha temız bır araç buldum, ınş sızde bıran once kafanıza gore bır araç bulursunuz...
    Hayırlısı olsun kardeşim sonunda bu dertten kurtulmana sevindim.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok ama çok geçmiş olsun amortisörleri sıkıntılı bir gtc asla ama asla düşünmem adamı arabadan soğutur

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun kardeşim sonunda bu dertten kurtulmana sevindim.
    saol abı, yardımların olmasa dertsız başımıza dert alcaktık..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

jnrjames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle çok geçmiş olsun. Araçta söylenmeyen şeyler çıkması can sıkıcı bir durum..

Söyleyeceklerimi lütfen yanlış anlamayında kapora , kaporo vs nedir?

kapora malın siz inceleyene kadar satılmaması için verilen bedel değilmidir? Bişey beğenirsiniz ve durum kesinleşmiştir. siz toplu parayı halledene kadar satıcı başka müşterileri değerlendirmesin diye verilmezmi? Lütfen araçları, satın alma ihtimaliniz bulunan malları kesinleştirmeden kapora vermeyin.

Gidin görün beğenirseniz kapora bırakın, para işini halledincede satın alın. Ha satıcının ahlaksızlığını vs savunmuyorum bu olayı tenzih ederek söylüyorum bunları.

Benim gözümde kapora geri istenebilitesi olan bir para değil.
    dinamomotorsport.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun ben bu olaya şu açıdan bakıyorum kandırmaya çalışanlar kadar aracını tanımayan çok insan var örneğin 3.16 ci aracına chip attırıp 30 bg aldığını düşünen arkadaşım var.Birde ankaradan araba alınmaz falan yazanlar vardı buyrun Ankara'dan gidip de mağdur olan insanlar da var

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 kere izmire araba almaya gidip 3 ündede alakasız arabalarla karsılasıp boş döndüm

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu; "ben İzmir de alacağım araçtan az kalsın kazıklanıyordum" dan "Bu İzmirliler ne *** alayı bozuk araba satıyor" a döndü iyice...
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelmiş geşmiş olsun bunada sükür diyin bence
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük ayıp yapılmış, boya yanıkları vs söylenebilirdi-iyi durumda değil denebilirdi telefonda ufak tefek kusurlar değil siyah araç için. Airbag vs muhabbetide ayrı bir muamma başta söylenmeyip, sonrasında alıcı bulup söylediyse en başından satıcının niyetinin belli olduğunun göstergesi bu durum.

Arabada çok bir sorun yok denmiş fakat ids plus var arabada sırf 2 amortisör 1400tl civarı tutuyor diğerlerinide hesaba katınca bu fiyat seviyesinde bir araba için az sayılmaz masrafı..

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlız yıkanmış foto göndermek iyi taktikmiş, daha neler duyacağız bakalım.

Satıcı rengibi belli etmiş ama % 90 herkes yer bu numarayı bence. Ben de dahil.

O yüzden uzak mesafeye gerek yok. Sakaryadayım en fazla izmit - gölcük - körfez e kadar giderim. O da aracın detaylı fotosunu istedikten sonra.

Cruze baktım yakın zamanda araba fotoda güzel, yanına bi gititik abartmıyorum sağ çamurlukta 25x 25 cm lik macun boşluğu var. İçi ahır.

Dedim ayıp değil mi birader bunu koymamışsın fotoya, ya o önemli değil diyor. Vur öldür yani pe.zevengi.

Başın gözün sadakası olsun çıkar bir zaman mutlaka

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun benimde başıma benzeri bir olay gelmişti İzmir-Urla'da sizi anlayabiliyorum ama böyle terbiyesiz satıcılar yüzünden çok arkadaşımızın maddi manevi canı sıkılıyor ne diyim tekrardan geçmiş olsun

gespenster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gormedıgın aracın kaporası olmaz, gıder bakarsın gorursun ıcıne sınmezse almazsın.
    yada cok uzak mesafe ıse tanıdıgın bırını bulur arastırırsın ona gore gıder bakarsın. vsvs

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gespenster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gormedıgın aracın kaporası olmaz, gıder bakarsın gorursun ıcıne sınmezse almazsın.
    yada cok uzak mesafe ıse tanıdıgın bırını bulur arastırırsın ona gore gıder bakarsın. vsvs
    Bakın bravo bir husus daha. Ben aracıma kaparo verilmek istenmesine karşın dahi almayan bir adamım. İsteyen beğenen gelir alır zaten derim.

Niye bu denli cevap verdiğimide söyleyeyim; Hayatımkda ilk defa ama ilk defa biri benim ticaretime laf etti. 40 yıl düşünsem böyle bir şey olacağını düşünmem. Belki hz ömer değiliz ama kendimi bildiğim en dürüst şekilde ticaret yapmaya çalışırım. Kimseye mal kakalamadım. Hep geri verme garantisi ile sattım. Şimdi bunun gibi ithafla karşılaşıncada bayaca bir içerledim.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 parça boyalı olan 2004 model araba 3 parça boyalı cıktı dıye mı bu yazılar yapmayın yahu
    ıkramıda olmus

bende aracımı satarken belırttıgımden 1 parca fazla boyası cıktı mahcup oldum gereklı ındırımı yapıp verdım

ha alıcı alır almaz o ayrı ama arac duz gıdıyorsa mekanıkte sıkıntı yoksa varsın komple boyalı olsun ne cıkar kı buna

bu arada astra ıcın gecmıs olsun keske gelmeden bı konu acaydınız ıllakı bırımız yardımcı olmaya calısırdık

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 parça boyalı olan 2004 model araba 3 parça boyalı cıktı dıye mı bu yazılar yapmayın yahu
    ıkramıda olmus

bende aracımı satarken belırttıgımden 1 parca fazla boyası cıktı mahcup oldum gereklı ındırımı yapıp verdım

ha alıcı alır almaz o ayrı ama arac duz gıdıyorsa mekanıkte sıkıntı yoksa varsın komple boyalı olsun ne cıkar kı buna

bu arada astra ıcın gecmıs olsun keske gelmeden bı konu acaydınız ıllakı bırımız yardımcı olmaya calısırdık
    Edit : aracımın o parcasının boyalı oldugunu bılmıyordum sımdı bırı kalkıp nıye soylemedın vs vs demesın dıye yazıyorum ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)