http://dosya.co/7smg5jv0kn4w/306-gti.xlsx.html
20.000 tl için ayrıntıyı merak edenlere konu ile ilgili excel tablosu linkte sunuldu.
Beyin yazılım evet 20.000 tl nin içine dahildi, fakat kırılan şanzıman toparlanmayan kaporta bitiremedikleri hatta beceremedikleri arabayı başka bir ustaya toplatmak derken beyin ve yazılımın parası otomatik olarak bu gereksiz işlere gitmiş oldu.
Sn. Oz'
sanırım konu ile ilgili birbirimizi yanlış anlamışız. Olayın ucu size gitmeye başladığı, kontrolden çıktığı, aracımızı alamadığımız,sıkıntımızın giderilmediği ve üzerine pişkinlikle devam edildiğini bildirmek takiben sizden yardım istemek için sizi rahatsız etmiştik. Bu konuyu önce eray abi ile görüşmüştüm. En uygunu sizinle görüşmem ve bir araya oturup orta yolu bulmaya çalışmaktı. Bu yüzden sizi rahatsız ettik. Yanlış anlaşılma olmuş sa ki belli ki olmuş, bunun için özür dileriz.
Gelelim asıl ince ama önemli konulardan birine.
12 saat oldu neredeyse fakat hala bu soruya bir yanıt gelmedi.
Gecenin 3'ünde araç sahibinin evinde serkan denen şahsı saf dışı bırakmak için plan yaptın mı ?
Evet özgür yaptın... Sana gelirken gece trafik cezası yedim hatta. Goygoyunu bile yapmıştık sen ödeyeceksin vs. Diye.
Hatta erdinç mesaiden kravat gömlek geldi, dandik kuruyemiş aldı diye dalga geçtik ? Annem içeride uyudu, konular konuşuldu plan yapıldı. Sonra bu yukarıda paylaştığım excel tablosunu erdinç ile birlikte hazırlamadınız mı?
Serkan'dan kurtarın beni allah aşkına demedin mi ? Sizi 6 aydır tanıyormuş bana öyle söyledi. Bak buda yalanmış hep fazla para kazanmak istiyor
o yüzden parçalara sürekli koyup işlere müdahale ediyor demedin mi ?
Gerçi benim konuşmama baştan sona yalan diyorsun, saçma sapan açıklama yapıyorsun...
Tekrar söylüyorum, üstüne basarak hatta altını çizerek.
motor ile ilgili bir sıkıntı, problem yaşamadık.
burada söz konusu olan sizin araca nasıl davrandığınız. Kendi ağzınla kendi ustanın senden habersiz çekmeköye ev bakmaya gittiğini söyledin. Şimdi de test diyorsun.
Hadi diyelim test olsun, hangi testte 58 km yol yapılıp çeyrek depo benzin yenir ? Ben değil sen söyle bana.
Buradaki tüm soru ve soru işaretlerini erdemlikle cevaplayabilirim. Peki ya sen ? Görüldüğü gibi her soruya kaçamak cevap veriyorsun. Buda durumu ortaya konuyor.
Neyse 20.000 tl yi merak eden arkadaşlar için bu excel tablosu araç sahibi ve sözü geçen şahıs Özgür ile birlikte hazırlanmıştır.
Bilgilerinize arz ederim.
Keyifli forumlar...