fotoları yanlış yüklemişim
![]()
arkadan tahrik önden tahrik filan bu konu çok değişik kategorilere gider aman dikkat!
Madem TT'nin dedikodusu shkodra amcam yine polemiklik konu açmış, bende bir şey ekleyeyim; pistte quattro kullanan arkadaşlar gücü daimi olarak 4 tekerden vermediği kayma durumuna göre ayarladığı için arabanın tamamen sürücü kontrolünde olmadığını söylerler.
Metin hocam konuyu açma amacını açıkça belirtirsen emin ol sıkıntısız bilgi paylaşırız, 'neden Audiler pistte quattro değil?' desen çok keyifli konu olacak, ayrıca kim dediyse sana quattrolar en iyidir en üstündür en büyüktür, konuyu ona ithafen de açabilirsin, 'Ford fiesta neden WRC de 4 çeker, hani en iyisi akadan 'iterdi'?' diye bir konu açılsa sana da saçma gelmez mi?
Çeker - Arabayı çekmesi değildir.
İter - Arabanın itilmesi-kakılması anlamına gelmez.
Çekmek kelimesi tahrikten gelir, tahriğin yani gücün olduğu bölgeyi. İngilizce'deki 'drive' kelimesinin karşılığı olarak kullanılır.
Önden tahrikli - önden çeker
arkadan tahrikli - arkadan çeker
çift tahrikli - 4 çeker şeklinde kullanabiliriz![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
bi dahi anlamındaki de, bi de bu arkadan itiş meselesi
aslında olay arkadan itiş teriminin yanlış olması değil. yanlış olan arkadan itiş, önden çekiş olarak ayırmaktır. çekiş, motorun gücünün yola aktarılması yani ya önden aktarırsın bu gücü ya da arkadan. öncen çekiş, arkadan çekiş.
drive kelimesini ya çekiş ya da itiş olarak çevirmeyi tercih edip iki durumda da aynı kelimeyi kullanmak gerek. ama genel olarak doğrusu:
arkadan çekiş: rear wheel drive
öncen çekiş: front wheel drive
drive: sürmek, çekmek.
Yani lastikler arkada olduğu için arabayı itiyor gibi bir durum yok, dünya'nın hiç bir yerinde bu dediğiniz gibi bir terminoloji de yok.
itiş sanayi terimi olarak kalabilir, doğrusunu bilmekte zarar yok diye düşünüyorum.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Doğrusunu bilmek her zaman iyidir teşekkür ederim ama ben bu olayda dünya standartları veya sanayi terimleriyle yorum yazmadım ve ingilizceden bahsetmedim. Kendi dilimizde bu bahsettiğiniz olay anlatım bozukluğu ve doğrusu bizim dil bilgisi kurallarımıza göre bu dedim.
Yazarken çok yanlış anlaşılabiliyor insan teşbihte hata olmuşsa affola
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Şunuda eklemek isterim audi pistlerde eskiden çok başarılı işler yapıyordu özellikle dtm kategorisinde 90'larda fırtına gibi esmişti.Sebebi ise 4wd çeker sistem kullanmasından dolayı pistte istediği kıvraklığı yakalayabiliyordu taa ki tarihi yanlış hatırlamıyorsam 1993 yada 1994 senesinde yine audinin kazanmış olduğu yarışlardan dtm araçlarında 4wd sistemini kaldırdılar.
Eğer yanlış bilgi aktarımı yaptıysam affola benim bildiklerim bu yönde
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Amcacım araba ilgini ve sevgili anlıyor saygı duyuyoruz da, forumu bırak bence![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)