User Tag List

Sayfa 10/19 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
343 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: SUBARU Levorg

Escobar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arabanın hakkı WRC mavi ya da Kırmızı..
    WRC Mavi rengi mevcut değil. Kırmızı da çok can alıyor.

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Escobar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guneste de bir farkli duruyor namussuz renk

tampon m paket mi desem linc edilir miyim?

yoksa bir tek ben mi benzettim?

Escobar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir miktar hatları benziyor aynen

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar merhaba,

Hali hazırda Subaru Outback 2013 2.0 TD manual kullanıcısıyım. Geçen hafta artık dayanamadım kırmızı bir Levorg satın aldım. Toplamda 3-4 kez test yaptım, gittim geldim sonunda aldım. 208 GTI aracımı sattıktan sonra Levorg aldım, yaş 40a gelmeden sportif faaliyetleri tamamlamak istedim. Test süresince araç genelde soğuk olduğu için gerek motor gerekse yürür size asıl performansları hakkında çok bilgi veremiyor. Levorgun yürürü hem sportif hemde sessiz, en son bu şekildeki yürürü AMG C180de tattım. Koltuklar vücudu iyi sarıyor, 190 cm olmama rağmen arkamda birileri rahat rahat oturuyor. 208 GTI performansı aramıyorum elbette ama sportif kullanım ve kontrol hissi Levorgda çok daha üstün. 208 ile arka koptu kopacak dediğim virajarıgönül rahatlığıyla alıyor ve gerçektende premium sınıf süspansiyon ile sürüşü süslüyor. 3yıldır ve halen kullandığım Outbackten oldukça farklı bir kullanım sunuyor. Sport Tourer sınıfını taçlandıran gerçekten çok güzel bir araç yapmış subaru. Sportif bir sürüş arayan aile babalarının 1 numaralı tercihi olabilir. Herhangi bir 4 çeker station araç olmadığını söylemek isterim.
    Performansıda oldukça yeterli, S moduna aldığınızda daha hızlı gaz tepkimeleri ve düşük devirde daha fazla güç var. Bana tüketimi şimdilik sormayın, arabanın tadını çıkartıyorum. Ancak 9-10lt bandında olacağı düşüncesindeyim.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Orion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

Hali hazırda Subaru Outback 2013 2.0 TD manual kullanıcısıyım. Geçen hafta artık dayanamadım kırmızı bir Levorg satın aldım. Toplamda 3-4 kez test yaptım, gittim geldim sonunda aldım. 208 GTI aracımı sattıktan sonra Levorg aldım, yaş 40a gelmeden sportif faaliyetleri tamamlamak istedim. Test süresince araç genelde soğuk olduğu için gerek motor gerekse yürür size asıl performansları hakkında çok bilgi veremiyor. Levorgun yürürü hem sportif hemde sessiz, en son bu şekildeki yürürü AMG C180de tattım. Koltuklar vücudu iyi sarıyor, 190 cm olmama rağmen arkamda birileri rahat rahat oturuyor. 208 GTI performansı aramıyorum elbette ama sportif kullanım ve kontrol hissi Levorgda çok daha üstün. 208 ile arka koptu kopacak dediğim virajarıgönül rahatlığıyla alıyor ve gerçektende premium sınıf süspansiyon ile sürüşü süslüyor. 3yıldır ve halen kullandığım Outbackten oldukça farklı bir kullanım sunuyor. Sport Tourer sınıfını taçlandıran gerçekten çok güzel bir araç yapmış subaru. Sportif bir sürüş arayan aile babalarının 1 numaralı tercihi olabilir. Herhangi bir 4 çeker station araç olmadığını söylemek isterim.
    Performansıda oldukça yeterli, S moduna aldığınızda daha hızlı gaz tepkimeleri ve düşük devirde daha fazla güç var. Bana tüketimi şimdilik sormayın, arabanın tadını çıkartıyorum. Ancak 9-10lt bandında olacağı düşüncesindeyim.
    Erce, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanasın. Hangi bayiden aldın? Sen buraya üyemiydin yahu Outback duruyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim. Aslında bayadır üyeyim, ama okumayı tercih ediyorum genelde. Outback duruyor, ondan vazgeçmem zor görünüyor. En son bir Mengen - Abant gezisi yaptık, tekrar aşık oldum ona.. Bu kadar her yola gelir bir araç yok benlik bütçeyle.. Levorgu bir test ettim bayıldım, bir süre kullanmazsam biryerlerim şişecekti. Genelde yazdığım subaru forumunda paylaştım aracın fotoları, linki aşağıda paylaşıyorum eğer politikanıza aykırı is silebilirsiniz, gücenmem.

http://subaru4ever.com/index.php/top...cseen.html#new

Abant Gezimiz
    http://subaru4ever.com/index.php/top...cseen.html#new

Levorg kullananlar genelde forumlarda paylaşmamışlar, bende edindiğim tecrübeleri sizlede paylaşmak istedim. ***** bilgi paylaştıkça çogalır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Erce, tüketim fena gözükmüyor

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 gun bende kaldı bu arac,hatta Izmıt'e gıttım geldım. Malesef en buyuk handıkabı sanzıman ve motor.
    Motor gucu verıyor ama sanzıman calıyor. Sanzıman caldıkca sız bır tık daha basıyorsunuz ve sıze 3 lıtre makınadan daha cok yakar hale getırıyor. Hele dur kalk trafıkte fecı.
    Sakın suruslerde 8-9lt,onada peygamber sabrı gerek.
    Bu fıyata 1.6 dızel otom olsa,ucardı,satısları patlardı. Neden bu sanzıman tercıh edıldı bılmıyorum,suan cok daha ıyı calısan sanzıman var Subaru'da.
    Surusu keyıflı.Iscılık yada malzeme kalıtesının yer yer dustugu yerlerı fıyatını goz onune alarak gormemenız gerek. Ruzgar sesı yıne 140 dan sonra epey var malesef.
    Karda kullanmadım ama kullanmaya gerek yok,***** Subaru,kar kureme aracı gıbı gıder.
    Yol tutus guzel,sadece kafadan fazla kayıyor ama okadar olsun.
    Icınde oyuncak cok,ekranlar guzel ama menuye alısmak dert,oyuzden hıc ugrasmadım,yakaladım bır kanal,aynen devam(102.8-100.6)
    Frenle ıyı hatta fazla bıle. Bagajda guzel ama derınlıgı artırılabılırmıs,gereksız bır esya saklama yerı yapmıslar.
    Icı tek renk malesef,dısı mavı yada fume mıss olur. Kırmızıda guzel,bır rengını begenmedım okadar,ısmını hatırlamıyorum.
    On gorunumu tam bır Impreza,arkası bıraz daha calısılsa ıyımıs.
    Kısaca-dızel ve yenı sanzımanla satısları ucar bunun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla konuyu burayada eklemek isterdim ama hakkaten bu işlerin biraz cahiliyim, sonra sinirleniyorum kendime. Evet uzunyolda 6lt süpriz olmaz ama şehir içinde henüz rahat kullanamıyorum 208 GTI il aldığımda 11-12ly yakıyordum sonra birbirimize alıştık 8,5lt de el sıkışmıştık. Levorgda 9-10lt normal olacaktır diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Henüz böyle bir tecrübe yaşamadım. İstanbulda Bostancı-Üsküdar arası en yoğun trafikte hafif performanslı kullanıyorum.( Tabi bu göreceli olabilir) 11,5lt ortalamam var 200kmde.. Şu depoda tadını çıkartayayım sonrasında sırf bilgi maksatlı deneme yaparız. Sport touring alıp ekonomi beklemek bana göre değil, 100kmde 8 lira fazla yaksın dert etmem, sigara içmiyorum ona sayarım. Önemli olan bu fiyata bu donanım bence gayet iyi.. CVT yerine Mazdadaki gibi ZF tercih edilse tabi daha iyi olurdu ama bununlada oldukça mutluyum. Arabada eşim ve 3 yaşında kızım olduğu için riskli işlere zaten pek kalkışmam , cılgın bir performans aramıyorum, yoksa manual 208 GTIdan ayrılmazdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alemsin videoyu nereden buldun hemen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Henüz böyle bir tecrübe yaşamadım. İstanbulda Bostancı-Üsküdar arası en yoğun trafikte hafif performanslı kullanıyorum.( Tabi bu göreceli olabilir) 11,5lt ortalamam var 200kmde.. Şu depoda tadını çıkartayayım sonrasında sırf bilgi maksatlı deneme yaparız. Sport touring alıp ekonomi beklemek bana göre değil, 100kmde 8 lira fazla yaksın dert etmem, sigara içmiyorum ona sayarım. Önemli olan bu fiyata bu donanım bence gayet iyi.. CVT yerine Mazdadaki gibi ZF tercih edilse tabi daha iyi olurdu ama bununlada oldukça mutluyum. Arabada eşim ve 3 yaşında kızım olduğu için riskli işlere zaten pek kalkışmam , cılgın bir performans aramıyorum, yoksa manual 208 GTIdan ayrılmazdım.
    Bence değerler gayet normal, sakin kullanımda o değerler aşağıya iner. Malesef Subaru sülalesine bu ay zam yaptılar. Levorg'da bundan nasibini aldı. Gerçi fiyat emsallerine göre yine fena sayılmaz ama zam olmayaydı iyidi. Outback'i satıp yenisini almak gibi bir düşüncelerin vardı sanırım, satmadığın iyi olmuş. İyi bak ona yenisi 203.000 TL oldu. (Bende bileydim bu kadar değerleneceğini bir tane daha 2015 alır şimdi satardım. )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alemsin videoyu nereden buldun hemen
    Ben seni takip ediyorum da sen beni etmiyorsun
    Yezdan hanım vaktiyle senden çok bahsetmişti, muhtemelen beni de sana anlatmıştır. Aynı takıntılar, aynı kullanım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seni nerede takip edeceğimi bilmiyorumki? Bir Detailingdesin bir burda Ben genelde action tarafındayım. Henüz zamlar bayilere ulaşmadı, ResistAll yaptırırken showroomda fiyatları sordum. Aynı duruyor.

Outbacki satarsam yerine yenisini koyamam artık, 3 yıl oldu bu ay araba hiç üzmedi beni.. Nasib olursa daha benimle canavar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Seni nerede takip edeceğimi bilmiyorumki? Bir Detailingdesin bir burda Ben genelde action tarafındayım. Henüz zamlar bayilere ulaşmadı, ResistAll yaptırırken showroomda fiyatları sordum. Aynı duruyor.

Outbacki satarsam yerine yenisini koyamam artık, 3 yıl oldu bu ay araba hiç üzmedi beni.. Nasib olursa daha benimle canavar.
    Yav %99.9 buradayım. Subaru forumlarında çok hareket yok o yüzden üyeliğim olmasına rağmen eskisi gibi aktif değilim. Outback'i fazla ortaya çıkarma, km yapmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sen bu güzelliğe STi lip taktırt Plakayada uygun yere nazar boncuğu sticker'ı yapıştır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hanımın Picanto ile takılıyoruz şehir içinde. Outbacki satıp Forester XT alacaktım bundan 8ay önce jantları değiştirince resmen değişti araç, kıyamadım sanki bana gül gibi baktım sana neden satıyorsun der gibi baktı, bende vazgeçtim..

Subaru forumunda pek hareket yok, çünkü sorun yok )) cila, paspas göstergede bir yere kadar napalım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)