Hiç sorma acayip nazara geliyor zaten, öglen park ederken ön tamponun sağ ucunu sürttüm deli oldumTam salaklık, ufacık bir yer soyuldu önemli değil, 2mme 5cm ama sinir oldum.. Yarın halledeceğim..
Hiç sorma acayip nazara geliyor zaten, öglen park ederken ön tamponun sağ ucunu sürttüm deli oldumTam salaklık, ufacık bir yer soyuldu önemli değil, 2mme 5cm ama sinir oldum.. Yarın halledeceğim..
Outback 18 jantlarla güzel oldu
![]()
Outback 18 jantlarla güzel oldu
![]()
Levorg çok yakışıklı bir araç, geçen Ankara Bayraktar'da inceledik, hayran kaldık. Nasipse 1.5 ay sonra bizde bir levorg siparişi düşünüyoruz, renk olarak buz mavisi taraftarıyız.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Bu araba değil, başka bir şey... Gördüğüm ilk andan itibaren gönlümde taht kurduran bir tasarıma sahip.
Bugun aracimi aldigimdan beri tam manasiyla kullanma firsati buldum. Bostanci-Kadikoy-Dragos-Bostanci yaptim eve dondugumde 41.9km de idi. Ozellikle bugun depoyu fulledim ve araci tanima maksadiyla dikkatli kullandim. Gun sonunda ortalamam 8.2lt idi. Yolbilgisayari biraz farkli çalisiyor, dururken ayaginizi gazdan cekip gaza basmadan kendi kendine ilerlediginde 50lt gosteriyor ve asagi dusmeye basliyor. Outbackte 2ltden baslayip yukari dogru cikiyor. Arac ataletini aldiktan sonra sehir icinde akarken 70-90 km/h giderken 4.8-5.8lt arasinda gosteriyor.
![]()
Elimden geldigince elbette. Oncelikle dikkatimi ceken klasik CVT hissinden uzaklasmisve bence turunun en gelismisi versiyonu. Normalde CVT sanzimanda scooter hissi vardir, ve gazladiginizda 5000 devire cikar ve siz arabanin hizlanmasini beklersiniz. Araç yeterince guclu oldugundanmidir bu sekilde olmuyor once 3000devirlere cikiyor akabinde aracla beraber hizlarak 5000devire kadar geliyor. Aslinda bu sorulari gidermek icin ilk firsatta bir video cekip yayinlayacagim. CVT nin o çiğ hizlanma hissinden birnebze sıyrilmis. Test yaparken surekli dip gaz yapip hizlanmayi tadmak istedigimizden orantisiz bir kullanim sergiliyoruz. Eger gazi yedirerek basarsaniz hem tuketim hemde hizlanma oldukca başarili.
Benzer bir video bulamadim, CVT ozellikleri elbette mevcut ancak hizlanmak icin dip gaza ihtiyac duyulmadigi icin kullanimi cok daha basarili ve ciğ bir hissiyat mevcut degil.
Levorgda hangisi var bilmiyorum, belki aradaki farki yaratan budur.
şanzıman yorumları youtube da ankara bir arkadaş video çekmişti ordan izledim ben, video esnasında hayran kalmışlardı cvt şanzımana, isteyen olursa özelden link gönderebilirim. araca hayran kaldım bende inşallah piyasada söz sahibi olur.
Ozelden atinca direkt paylasayim dedim videoyu![]()
İzmirde 5-6 tane Levorg gördüm ilginçtir İstanbulda hiç denk gelmedim![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)