kırmızı gayet başarılı görünüyor, arka kelebekte kesilen krom göze bakıyor, arka difizörler ve çift çıkış egzozda keza öyle ama basit halledilebilir şeyler
taşırım olarak gayet başarılı, turbo oluşu da cabası bence fiyatta uçuk gelmedi açıkçası.
kırmızı gayet başarılı görünüyor, arka kelebekte kesilen krom göze bakıyor, arka difizörler ve çift çıkış egzozda keza öyle ama basit halledilebilir şeyler
taşırım olarak gayet başarılı, turbo oluşu da cabası bence fiyatta uçuk gelmedi açıkçası.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Levorg'da o paraya çok donanım alınıyor. Silecek ısıtma (kar yağdığında herkes silecek kaldırır buz kazır sen bassarsın düğmeye hem buz çözülür hem silecekler yapışmaz, otomobilden inip uğraşmana gerek kalmaz), bluetooth, SI drive (kuzu veya kurt olabilme özelliği), aux ve 5 usb girişi (oha), anahtarsız giriş ve çalıştırma ( anahtar cepteyken kapı kolunu tutman ile kapılar açılıyor, düşünme payı yok) , led farlar (başka markalarda dünyanın parası) , şerit takip sistemi, uzun far asistanı, kör nokta uyarı, geri giderken kör noktada kalan araç var ise sürücüyü uyarı sistemi, deri döşeme, elektrikli koltuk, çift bölgeli klima, direksiyondan vites değişimi, geri görüş kamerası (park sensörü niye yok diyenler çıkacaktır; geniş orta ekrandan o kameraya alışınca park sensörüne ihtiyaç kalmıyor), koltuk ısıtma...vs vs
Al bu donanımları birde otomobili 4wd yap abuk sabuk bir fiyat çıkacak. Bu otomobil tabiki bu paraya satılmamalı ama ötv yüzünden bu fiyata geliyor.
Ya hep söylüyorum, adam aynı paraya golf almış jetta almış a3 sedan almış. Bu adam aldığı aracı kötüler mi? Diğerlerini kötüler tabi. Bence performans amacı yoksa gayet hoş. Manuel seçeneği olaydı, yakında aftermarketi çıkardı bunun ne biçim olurdu. Ama en azından otomatikte olsa, hangi japon bozulmuşta bu bozulacak, dsgden kat kat iyidir.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
o gördüğün kumandalar manuel değil, otm klima kumandaları. vw de de çeviriyorsun bunda da çeviriyorsun bazı ayarlar için auto modda kullanmazsan eğer. hafıza yok koltukta sadece
Toyota bünyesinde oluşu geri görüş kamerası olup sensör olmamasından belli abiama kamera öyle net ki sanki gece görüşü varmış gibi görülebiliyor hava şartı farketmeden zifiri karanlıkta dahi.
aynı donanımda geçtim 4x4 olmasını, golf vb almaya kalksan 120 bin civarı fiyat verirler sanırım.
corolla d4d premium 95+ fiyatta şuan bence parasına göre gayet makul bir araba, cvt şanzıman da tüketimde hakkaten "ne kadar basarsan o kadar yakar" dedirtir. yoğun dur-kalk trafikte 10lt üzeri ihtimali zor bence
lpdi takmak gerekir sanırım, 8 enjektöre nasıl tüp takılabilirse o şekilde takılabilir.
4 klasik, 4 te direk enjeksiyon için enjektör var çünkü yakıt sisteminde. gt86 motorunun destroked + turboed hali gibi bişey![]()
Arkaya hava kanalı kesin yok mu? Belki ön koltuk altlarına koymuşlardır focusta olduğu gibi.
Donanım gerçekten güzel.
Memleketim için konuşursak ikinci elde değer kaybı VW'den falan daha çok olacaktır gibime geliyor.
Okumadan imzalamam.....
deneme sürüşünü yaptım. torpilli bir sürüş olduğundan 1 saate yakın çeşitli şartlarda kullanma şansım oldu
inanılmaz bir yol tutuşu var yoldan hiç ayrılmıyor yağmurda zorladığınızda bile
Konforu çok iyi hertürlü donanımı var belki sunroof yerine cam tavan olsa daha hoş olabilirdi.
Turbo basınç göstergesi gaz pedalı göstergesi vs. bi sürü şey koymuşlar keyifli olmuş
diz mesafeleri ve bagaj hacmi tam aile aracı
Performans golf gt den biraz daha aşağıda sanzıman ve dört çekerden dolayı sanırım. Yakıt gayet güzel deneme aracı olmasına rağmen 8 li değerlerde idi.
Ben beğendim ailemizin bir sonraki aracı olacak
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
yorumlarda hep olumlu yönlerde. bakalım piyasamızda ne gibi bi yer alacak. genel olarak bir çok arkadaşımızında hoşuna gitmiş. bende aile aracı olarak düşünmedim değil bakalım ilerleyen günlerde neler olacakkullanan arkadaşlarda iyi kötü yorumlarını eklerlerse çok daha iyi olur almaya niyetlenen arkadaşlar için. şu anda sitemizde alan var mı acaba ?
aracın gerek tipi, gerek motorunu, gerekse şanzımanını çok beğendim, tam bir aile aracı, evlenip hemen almalıyım...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
cvt şanzımanı ilk olarak Forester'da 2.0 benzinlide kullandım daha sonra auris yaris corollada kullandım çok memnun kaldıgım çok eglenceli bir şanzıman keza manuel kullanırken okadar hızlı vites degişiyor ki kaptırıyorsunuz kendinizi![]()
SW aşkım kabarmışken bunu görmek hiç iyi olmadı
gücümüz buna yetmez ama sonunda gidip bi sw impreza alacam![]()
Araç şu anda tek paket olarak gelmekte. En yüksek donanım seviyesi olan GT-S paketi ile. Yurtdışı pazarında 2.0T motorları mevcut ancak 1.6T getirebiliyoruz mevcutta. 2.0 gelmesi de planlanmıyor. Donanım, AWD Sistem, amortisör sistemi, ve şanzımanıyla oldukça iddialı ve piyasa şartlarına göre 4x4 bu görselde, donanımdaki bir araç için fiyatı da makul kanımca. Station kasa tipinde olması, alışıldık bir araç olmamasına rağmen beklentimizden daha güzel satıyoruz. İlerleyen zamanlarda da artacağını düşünüyorum açıkçası.
Geri görüş kamerasını gece ışıksız ortamda bile kullansan biri hayrına sokak lambası yaktı bile dedirtiyor.
Arkadaki yolcular için koltuk altından tabiki havalandırma kanalları var; ön koltuk ortasındaki kol dayamanın arkasında ekstradan hava kanalı koyulmamış; onun yerine usb ...vs bağlantıları var. Bence o bağlantılar iki tane uyduruk hava kanalından daha faydalı donanımlar.
2.5 senedir XV kullanıyorum. Tek eksiği motordu, onu da 1.6t ile çözmüşler. Aklım kayıyor valla XV'yi satıp levorga mı geçsem diye.
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)