Dün akşam canlı canlı kırmızısını gördüm. Rahat inceleyim diye yol verip ışıklarda yanına geçtim. Dıştan duruşu sw sevdalılarına boyun kırdırırÇok iddaalı duruyor benim çok hoşuma gitti.
Dün akşam canlı canlı kırmızısını gördüm. Rahat inceleyim diye yol verip ışıklarda yanına geçtim. Dıştan duruşu sw sevdalılarına boyun kırdırırÇok iddaalı duruyor benim çok hoşuma gitti.
imprezanın gelmemesi levorgun satışlarını arttıracağını düşünüyorum, ileride dizel seçeneği yada 2,0 benzin seçeneği gelirse tadından yenmez
escobar ve hakan varmı böyle bir düşünce duyduğunuz?
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Forumun aklına karpuz kabuğunu düşürttük iyimi
bu foruma lazımdı böyle bi yeni yüz alacak olanlara hayırlı olsun diyelim şimdiden![]()
Levorg Avrupa pazarına daha yeni girdiği için henüz bende bu bilgiler yok.
2.0lt GT'nin emisyon değerleri Forester XT ile aynı. (subaru.jp'de baktığımda 280Hp'lik Forester XT ile 300Hp Levorg'un Co2 salınımları aynı gördüm) Belki 300Hp değilde 260 hp olarak 2.0lt GT'yi de seneye Avrupa pazarına sokabilirler.
Bunca güzel yorum bence satış olarak dönmeyecek.
Nedense VW alınıyor parasal konular acildimi
Bende beğendim ama almam alman varken 2. El pazarı varken yani![]()
Walla ceed den çok memnunum ama yinede durumum olursa 2016 da değiştirmek istiyorum.
Sw araca çok alıştık ***** yazında her hafta yazlık yapıyoruz iyi oluyor.
Skoda Octavia Combi VRS düşünüyordum ama ***** son olaylardan sonra vazgeztim. Ama bunu görünce içim gitti. Ama en büyük problem benim için yakıt. Çünkü dizel ceed bile 7.7 lt yakıyor. Tam otomatik. Hızlı gitmesem belki ama bu arabayı alırsam 15 lt aşşa yakmaz bende.
Benzin değilde dizel 1.6 lt olsa süper olur benim için.
Yazılım yapılırsa CVT'ye ters etkisi olurmu kaldıramama gibi ?
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
araç çok pahalı değilmi ya
Artık ikinci elde satış sıkıntısına ben inanmıyorum
2005 model saabı bile bir haftada 3. gelen kişiye sattık
her arabanın alıcısı var üstelik sayıca az sayıdaki araçlar daha çabuk satılıyor.
Bizim komşu hurda anadolu 3 günde sattı çekiciyle götürdüler.
Yani her malın alıcısı var fiyatına verirsen satılıyor
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
CVT şanzıman daki sınır tork a bağlıdır diye biliyorum. yazılım yapılsa da belli bir tork üzerine çıkılmaz sanırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)