Sadece opsiyon mu gelmis. Araçta herhangi bir makyaj yada degisiklik var mı. Bende almayi dusunuyordum levorg
Printable View
Sadece opsiyon mu gelmis. Araçta herhangi bir makyaj yada degisiklik var mı. Bende almayi dusunuyordum levorg
oha a sutunun, tavanın falan burulmamasını geçtim torpido bile oynamadı yerinden
Alet nalet derler yaa çok sağlam makine oldu bu araba ciddi ciddi param olsa alırım beklemeden.
Arka emniyet kemerinin önemini bir kez daha görmüş olduk
Bayılıyorum bu arabaya ya. Geçen hafta sonu öylesine Bayraktar'a gittim. Belli değil gerçi ama bu Levorg da ekstra 2x.xxx TL aksesuar var. Birkaç şey ve fiyatları dışında gayet güzel aksesuarlar.
Hatırladığım kadarıyla ön spoiler, yan marşpiyel altı spoiler, arka difüzör spoiler, sti vites topuzu vs. bi sürü bişey eklemişler. Birkaç tanesi dışında çok beğendim aksesuarları. İnşallah bir gün almak kısmet olur :)
Ama beyazı ile kırmızısı bambaşka :D
http://i66.tinypic.com/25sahyg.jpg
http://i63.tinypic.com/64foef.jpg
@altugkocer Orijinal rüzgarlar ile STi tampon ve marşpiyel spoilerlar takılmış, ince dokunuş olmuş. Çok şık olmuş :) Ben alsam kesin gri alırım :)
Aynen abi ince ve çok güzel parçalar, ben baya beğendim :) Sadece birkaç parça inanılmaz pahalı. Örneğin ön tampon altı eki 3500 TL idi yanılmıyorsam.
Renk olarak siyah dışında her renk kabulüm :) ama beyaz ve kırmızı çok hoş gözüküyor gözüme. Bir de 2008+ STI ların BBS jantından bulduk mu bal dök yala :D
Kaç para bu araba yaaa :o
95 sanırım fiyatı
Ilk ciktiginda 104.000 binlik etiketi vardi. Nereden nereye.
Eye Sight'li Levorg Testi,
Sadece 8.dk'dan itiabren izleyin. Eye sight nasıl çalışıyor en azından görmüş olursunuz :)
Subaru Levorg m.y. 2017 con Eyesight V3 | Primo test - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=-7MPHmNZEYA
Burada bodoslama giriyormuş arkadan. Peki yandan sadece 2-3 cm çarpacakmış gibi gelse yine de çalışıyor mu sistem? Yandan derken benim sağ ön sinyal, öndeki aracın sol arka sinyaline dokunacakmış gibi durum yani......
Geçenlerde karşıdan gelirken kayak takım setli olarak yaşı 45+ olan bir amca sürüyordu. Geleceğimi gördüm abide. =) Ben de çok seviyorum bu kasayı, ailem genişlerse kesinkez düşüneceğim araçlardan biri =)
Kayseride gördüm geçenlerde, lacivert tonlarında bir renkti. Kalakaldım resmen..
dizeli olsaydı şöyle 1.6 falan , bayağı satardı bu araba
Benim tecrübe ettiğim kadarı ile evet çalışıyor ve hatta çaprazdaki araç aniden duruyor ise var gücü ile frene basıyor. Dur kalk trafikte öndeki ile aramda aşağı yukarı 3m vardı; herif aniden durdu ben frene basana kadar eye sight bastı ve durdurdu. Otoban kullanımında öndekine ayak uyduruyor tehlike sezinlemediği sürece sert fren yapmıyor. Ama tehlike sezinlerse öyle böyle frene basmıyor; ön cama dilenci sümüğü gibi yapışır kalırsın hatta abartmıyorum araçtan inip ulan acaba asfalt mı buruştu diye bakarsın :D :D
Ankara'da gecen persembe 2015 siyah bir levorgu 106500 TL ye verdiler... Ben cuma gittim diger bir 2015 icin konusutum 110000 dediler... Almadim... Bugun gittim bir Golf 7 siparis ettim...
Sadece Golfu satan cocuk efendi ve duzgun oldugu icin... Subarunun servisi yedek parca satisi iyi ama arac satisi problemli... Benim gibi Subaru sever almiyorsa Subaru'da bence bir problem var.
levorgdan daha sert süspansiyona sahip araç var mı acaba sınıfında ?
Böyle milletin yüzüne bakmazlar... Sene sonu oldumu da taklalar taklalar... Stokları eritecez diye.
Bir gun once 106500 e sattigi arabaya bana 110 diyince insan hadi bye bye diyor... :))
o sifir faizli kampanya yapmislar, sana indirimli fiyat veriyor ama o 0 faizli kampanyayi kullanamiyorsun... o liste fiyatindanmis...
5650 tl takas indirimi diyor, o da liste fiyatindanmis..
Diyorum ki boyle satis adetleriniz yukselmez, satisci diyor ki biz zaten satis hedeflerimizi tutturuyoruz...
Durum bu....
motoru biraz daha güçlü olsa tam benlik araba
Valla bir Subaru Satış Danışmanı olarak şöyle diyebilirim. Benimle aynı işi yapan binlerce insan var. Fark yaratılacaksa müşteri ilişkilerinden yaratıldığını herkes biliyordur burada. Bu almaz bu alır demek yanlış bir strateji oluyor. Bazı müşteriler gelir kendi almasa bile, arkadaşlarına akrabalarına araçları sunar, ilgi alakadan memnun kalır vs. Birçok müşterimiz var böyle satış gerçekleştirdiğim. Satış ihtimaliniz showroom a giren her kişi için aynıdır. Evet ülkemizde biraz gelsin eli yüzü düzgün müşteri hemen satışa dönüştüreyim mantığı var. Ki zaten Subaru müşteri kitlesi Premium A+ olmuştur her zaman.
Gelelim Levorg konusuna; Bana göre sports tourer segmentinde bu özellik, donanım ve fiyat bandında bir araç yok. Symmetrical AWD Boxer Eye Sightlı veya Eye Sightsız farketmez. Test aracımızın yakıt tüketimi 10.2 L / 100 km'de bence benzinli AWD tourer bir araç için yakıt verisi de gayet mantıklı. Zaten ben şahsen müşterilerimize Subaru'nun diğer bazı markalar kadar az yakıt sarfiyatını olduğunu söylemiyorum. Her zaman katalog verisinin üstünü konuşmuşumdur. Gerçekçi olmak lazım. Levorg'un fiyatı şu anda eye sightsız ; 126.900 TL Eye Sightlının fiyatı ise 135.900 TL + Traf. Sig. eylül ayı içerisindeki kampanyalarla beraber güzel fiyatlara iniyor araçlar.
İyi haftalar herkese.
Şahsen VW'nin kapısından geçmediğim için nasıl davrandıkları konusunda bir bilgim yok :)
Ne yaşandı tam olarak bilemiyorum; Ankara şubeye gitmediğim için kaç kişi çalışıyor bilmiyorum. Şöyle birşey olmuş da olabilir, o gün Subaru satış görevlileri izindedir, eğitimdedir ...vs yerine Citroen ekibi bakıyordur onlarda konuya çok hakim değiller ise yardımcı olamamış olabilirler.
Şehir içinde çoğu zaman eyesight kapalı geziniyorum. Yola atlayan yayanın yanından frene basmadan geçebilecekken sistem bunu tehlike diye algılayıp önce uyarıyor, sen inatla objeye doğru gidiyorsan da şoför kamikaze herhalde diyerek frenlere asılıyor. Avrupa'da, Japonya'da yola atlayan sonrada yolun ortasında duran yaya yok ki, sistem ne yapsın. Sistem o kadar iyi çalışıyor ki, silik şeritleri bile okuyor. Azıcık izinden çıkıyorsun, sistem silinmeye yüz tutmuş çizgileri algılayıp uyarıyor. Ben bunu ilk yaşadığımda bu benden iyi görüyor demiştim :D :D
Uzun yolda keyfi bambaşka, istediğin hıza ayarlıyorsun önüne biri geçince onun hızında gidiyorsun o herif önünden çekilince tekrar istediğin hıza çıkıyor.
Evet, Auto Motor Sport (Almanya) Mercedes, volvo...vs dahil birçok model ile test yapmış. Subaru'nun eyesight sistemi ipi göğüslemiş :) O ADA sistemi 1999'da Legacy ile piyasaya çıkmıştı. Hangi 10 sene, geliştirmesi ile beraber 17 seneden fazla olacak :)
Bakınız Lancaster ADA
SUBARU LEGACY LANCASTER, LANCASTER ADA catalog - reviews, pics, specs and prices | Goo-net Exchange
Bu sene başında gidip baktık Levorg için,ben ömrü hayatımda babamın bir aracı bu kadar içten incelediğini heveslendiğini görmedim.Şöyle söyleyeyim lapis mavisi rengini görmeden yorum yapmayın.Renk ve donanım olarak efsane olmuş.Bence Marka fanatikliğinin gereği yok aynı donanımda bir VW ile ile arasındaki fiyat farkı aşikar.Zaten Subaru sana ihtiyacın olan her donanımı veriyor,Opsiyon olarak sunmuyor.Bunu ek gelir için kullanmıyor.Ufak bir şanssızlıktan ötürü tercihimizi Forester'dan yana yaptık.Şahsen ben SUV tarzı araçlardan tat almayan biriyimdir.Fakat Forester bu konuda ciddi anlamda ezber bozan bir araç.
Evimizin ikinci Subarusu oldu,diğeri ise 1.5 impreza ben de parçasının pahalı olduğunu vs. düşünüyordum.Diğer araçla kız kardeşim kaza geçirene kadar ( araçta 30bin TL hasar kaydı oluştu kazanın boyutu hakkında fikir sahibi olmanız için söylüyorum) .Kaza sonrası aracı toplarken diğer araçlar ile arasında fiyat farkı olmadığını açıkça görmüş oldum.
Konuyu dağıtmadan tekrar Levorg'a dönecek olursak.Benim gibi Wagon araçlardan hoşlanıyorsanız Türkiye şartlarında gerçekten o donanımla o fiyat normal.Yakıt konusunda Subaru binici kitlesi itibariyle belki çok yakıyor ön yargısı oluşturabilir.Daha önceki araçlarımızla hatta şuanki araçlarımızla karşılaştırıldığında yine daha ekonomik kalıyor Forester.Levorg kullanan biriyle tanışma imkanım oldu kendisinin söylediği şu şanzıman yapısı itibariyle ekonomiyi çok iyi sağlamakta en büyük yardımcı.Eğer aracın ne olduğunun farkındaysanız 11 lt'i geçmeniz mümkün değil.Tabi bu veriyi izah etmek için şöyle söyliyim aracı kullanan kişi eşiymiş.Bayanlar yakıt konusunda bizden daha zalim olabiliyor :)
Test aracınında 10lt ortalamada olduğu söyleniyor.Bence bu sınıf için çok iyi bi değer.
Yanlışım var ise kusura bakmayın,herkese iyi forumlar.
Birkaç günlüğüne eyesight'sız Levorg verdiler, videoları düzenleyip paylaşacağım. Birkaç foto da çektim, ilerleyen günlerde hepsini paylaşacağım. Şansızlığıma hep trafiğe denk geldim, sadece Yavuz Sultan Selim bağlantı yolunda trafiksiz sürebildim. Gün sonunda 100km yol yapmış oldum. Kontak kapadağımıda 9.0lt ortalama tüketim değerini gördüm.
1-2 yerde kısa süreli performanslı kullandım daha doğrusu kick down ile bir 120-130km/h bandına kadar dip gaz gittim sonrasında otoban, sokak araları...vs ağrılıklı dur-kalk trafikte kullandım. Trafiksiz yola çıktığımda ekrandaki anlık tüketim değerleri 5.0lt etrafında gezindi. Uzun yolda sakin kullanımda yakıt kullanımında üzmeyeceği kesin.
Otomobili teslim aldığımda 100tl 95oktan yakıt aldım. Gün sonunda bu hesapla aşağı yukarı yakıtın yarısı gitmiş oldu.
Kendi otomobilimi nasıl kullandıysam aynen öyle kullandım ki zaten yolculuğun yarısından itibaren arka koltukta oğlum yanımda eşim vardı. DJ'leri şimdi daha net anlıyorum, insanın kendi kendisiyle düzgün konuşması çok zormuş. Bugünkü gibi yoğun trafikte Outback Dizel'i kullandığımda gün sonunda en fazla 7.5lt ortalama tüketim değeri görmüş oluyorum.
Diyebilirim ki, Levorg'un özellikle bugün yaşadığım trafik koşullarına göre yakıt tüketimi fena sayılmaz. Yarın şansıma daha az trafik olur ise tüketimi tekrar sıfırlayıp tekrar 100km yol yapıp duruma bakacağım. Her ne kadar Subaru hastası ve sahibi olsamda sizler için olabildiğince objektif olmaya çalışacağım.
Merak ettiğiniz noktalar var ise onlar içinde video çekmeye çalışırım.
Dediğim gibi fotoğraflar ve videoların hepsini toparlayıp buraya aktaracağım. Eşimin de görüşlerini not ediyorum, onun görüşlerini de sizlere aktaracağım :) Şimdilik söylediği, sportif ve albenisi varmış ama Outback'e oranla amortisörleri sertmiş :)