Güçsüz araçlarda kullanılan belt&pulley cvt yerine toroid cvt kullanılıyor, en gelişmiş ve en iyi cvt tipidir.
Printable View
Benzer bir video bulamadim, CVT ozellikleri elbette mevcut ancak hizlanmak icin dip gaza ihtiyac duyulmadigi icin kullanimi cok daha basarili ve ciğ bir hissiyat mevcut degil.
Levorgda hangisi var bilmiyorum, belki aradaki farki yaratan budur.
şanzıman yorumları youtube da ankara bir arkadaş video çekmişti ordan izledim ben, video esnasında hayran kalmışlardı cvt şanzımana, isteyen olursa özelden link gönderebilirim. araca hayran kaldım bende inşallah piyasada söz sahibi olur.
Ozelden atinca direkt paylasayim dedim videoyu :)
Maşallah aracınıza.. Çok hoş ve güzel..Bayağı bir yakışıklı bir araç.. Kazasız kullanın..
İzmirde 5-6 tane Levorg gördüm ilginçtir İstanbulda hiç denk gelmedim :)
Hakan senın aracındakı vıtes gecıslerı cok daha konforlu ve bellı degıl nedense...
Levorg dakı begenmedıgım ıkı husus,motorun performansını calan sanzıman ve buyuzden artan yakıt.
Gerı kalan hersey harıka. Fıyatıda 100 lıra olsa,sansı daha fazla olurdu.
Goruntusu ıse rakıplerının cok ustunde...
Vıdeodakı arkadaslar malesef bılgısız ve hazırlıksız cekmısler.Sanırım spontane bır gelısme olusmus.
105 liraydı galiba ilk geldiğinde şimdi 124 lira olmuş
Dün aracı Kayseri'ye yeni açılmış Metiner Subaru'da test ettim, ilgi alaka harika idi.Araca gelecek olursak ben her yanını inceledim impreza ve legacy kullanmış biri olarak bu araç kesinlikle üzerine birşeyler eklenerek piyasaya çıkmış.Duruşu kesinlikle harika, donanım harika, motor harika(performans, vites, araç tipi ve motor karakteri olarak uyum manasında) vitese karşı tereddüt içerisindeydim lakin vites bence çok çok konforlu ve yeteri kadar keyifli.Yüksek hızda panik frende araç 10 cm bile yoldan sapmamıştır.Kontroller iyi koltuklar hem rahat hem sportif.Eksi yanlarıda var tabi, koltuğu daha aşağıda konumlandırabilmek isterdim biraz yüksek geldi, sunroof dar geldi daha geniş olabilirdi.Alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Scoobun kediler içinde faydası büyük, ben arabadan iniyorum onlar çıkıyor sağolsun :) Jaguar amblemi gibi olacak, azıcık büyüğü
http://i1175.photobucket.com/albums/...ps0rm10yla.jpg
Bence bu yıl Subaru Levorg satış rekoru kıracak :)
Donanımı mükemmel, AWD klasik Subaru mükemmel, tipi mükemmel, motoru mükemmel, 1.6 vergi avantajıda var daha ne olsun.
Motor 2 litre olsaydı fiyatı 200K"ya yakın olurdu.
Manuele çevrilme şansı varmıdır reisin? :)
Emınmısınız yahu?110 cıvarına bırakılıyordu,114 ıdı fıyatı.
Seat experience 1.6 dızelın otomatıgı olsa,pıyasayı fena belırlerdı.
Buarada Levorg satıs rekoru kıramaz,sadece kendı markası altında,en cok satan model olur.
Hakan sen bılırsın,dızel otom dusunuluyor mu? Yada bu sanzımanı guncellemek?
Ön siparişte falan 105 ti fiyatı. Hatırlıyorum çok olmadı daha. Bu artış fazla o yüzden
http://www.automagg.com/subaru-levor...ti-105-bin-tl/
şuan kaç adet satılmıştır acaba
2015 yılı içinde toplam 112 adet satılmış
kaynak: http://www.odd.org.tr/web_2837_1/neu...k.aspx?type=73
Makina şahane görünüyor bir an önce canlısını görüp incelemek lazım.
Hakan, ResistAll boncuklanmasını görme şansım oldu dün akşam.
http://i1175.photobucket.com/albums/...psimvu5x9a.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=ieqG1rCpWfg
Resistall için detailing bölümüne ayrı bir başlık açabilirmisin. Oradan takip edelim. Merak ettiğim bir markaydı, bence sonuç gayet güzel, umarım uzun ömürlüdür, ödediğini amorti eder :)
P.S : Levorg'a tütütü maşallah, nazar değmesin :)
Bende merak ediyordum, biraz araştırdım ancak çok fazla bir bilgi yok. Bu kadar az bilgi sunulurken böylesine iddalı garanti beni şaşırtıyor gerçekten. ResistAll
Cal-Tex adlı bir Texas-USA menşehli bir firmanın ürünü. Şimdi ayrı bir başlık açarsam fazla bir hareket olmayacak, ara ara buradan paylaşırım, en kötü whatsapptan atarım sana :)
Sen youtube kanalına yükle ben konuyu detailing'e açarım. Evet bende de aynı bilgiler var ve beklentiyi tavan yapacak söylemlerde bulunuyorlar ama youtube'da bile video yok. Keza aynı şey xzilon içinde geçerli. Onun içinde kaç senedir korkunç meblağlar isteyip karşılığında bu ürün şöyle korur böyle korur diye anlatıyorlardı ama sonucun ne olduğuna dair kimse zahmet edip birşey paylaşmamıştı.
Clatex in öylede saçma sapan web sitesi varki, ne olduğuda anlaşılmıyor. Ne bir resim ne doğru düzgün video.
http://www.ctpc.com/
Gerek Levorg gerekse ResistAll için paylaşımlarımın nedeni bu zaten, insanlar neye para verdiklerini görsün istedim..
Teşekkürler. Levorg 105.000 TL fiyatı vardı gelmeden. Ancak zamlı geldi 110.500TL oldu. Sonra bir zam daha gördü 114.500 oldu. 2016 modeller Mart ayının sonunda geliyor. Onların şu anki fiyatı 123.000 TL bandında olucak ama tabii bir garantisi yok bununda değişkenlik gösterebilir.
iki gun yeni sahrada gordum park halinde levorg.
Araba cok guzel, coook guzel. sokagin basindan girdim burnu bana donuktu ne guzel araba agresif duruyor dedim, ortasina geldim ne kadar genismis at arkasina boardlari bir omur gez banskoya-pamprovaya-alplere kadar git- arkadan gordum tekrar asik oldum.
1,6 dizel- manueli gelse dusunmem alirim sanirim.
Dizel manuale gerçekten gerek varmı bilmiyorum. Şuan depoyu fullediğimden buyana 210km geride bıraktım,ve ağır Uskudar - Bostancı trafiğinde kullanıyorum. Yaklaşık 15kmyi 1saat 15dk geldim, ortalamam şuan 9,4 lt. Depoyu tekrar fullediğimde sonuçları burada paylaşacağım. Dizel seçmekteki maksadımız yüksek tork degerleriyse 250nm ile Levorg bunu zaten veriyor yok yakıt değerleriyse aynı parkurda Outback dizel Manualle 7,5lt otomatik olsaydı 8,5lt desek 1lt gerçekten göz ardı edilecek bir değer. Bu arada durkalk yapmayıp hareket halinde 15km/h ve üzerinde inanılmaz az yakıyor,80-100km/h bandında 4-5lt gibi değerler görüyorum. Dün gece açık trafikte Çekmeköyden Bostancıya geldim ortalamam 5,9lt idi ;)
Levorgda güzel bir özellik var, her kontak kapattığınızda ilk çalıştırdığınızdan buyana ortalamanızı gösterip ekranı kapatıyor.
Aslında bu turbo 1.6lt benzinli motoru XV ve Forester'a da koyarlarsa şahane olur. O lanet trafiğe hangi otomobili koysalar fabrika verilerinin üzerinde yakacaktır. Ben manuel outback ile bir sefer Altunizade'den Buyaka AVM'nin olduğu yere kadar dur kalk trafikte gelmiştim. Biraz da sinir stresin ve sağ ayağın şuursuz hareketlerde bulunması ile güzelim 5.6lt ortalamam 9.0lt'ye fırlamıştı. Dizel outback'te gördüğüm en yüksek değerdi ertesi gün trafiğe bulaşmamıştım ortalamam anca 6,6lt'ya gerileyebilmişti.
XV'de de şimdi hatırlamıyorum ama 5,6lt ortalama görmüştüm; araç 1 gün bende kalmıştı teslim ettiğimde oha o değeri nasıl yaptın diye sormuşlardı. %50 şehir içi %50 e-5 kullanımının ortalaması demiştim. Sakin kullanınca bu köfteler az yakıyor :)
düz vites gelse yeter benim için. Güzel bi model çıkarttı Subaru karşılığınıda alıyor gibi. Güzel bi şansıman Şart.
@escobar üst yönetime Her gelen Manuel viteslisi yok mu diye soruyor desene :D
Bu motora çıkacak modları merak ediyorum.
Levorgdaki sanzimanin CVT olmasina ragmen başarisindan bahsetmiştim. Bu ayki otohaber dergisinde Levorg testi yayinlanislar şanziman ile ilgili ifade kisaca soyle;
"Lineartronic olarak adlandirilan CVT tipindeki otomatik sanziman turunun en iyilerinden biri. CVT lerin agirkanli yapisi Levorgda bambaşka hissetiriyor. Geleneksel tork konvertörlu sanzimanlar kadar akici ve verimli çalisan sanzimanda CVT nin kademesiz yapisinin sağladigi konfoda eklenmiş. Devir yükseltip motor gürültüsünü arttiran alısildik CVT karakteri sunmayan Lineartronic, istenildiginde 6 ileri manual olarakta vites degisimine izin veriyor."
Benim Levorg incelemesinde bahsettiklerim ile ayni parallelikte yazi..
Oncelikle herkese merhaba. Bir yakinim 1.4 tsi 160 highline passat varianti satip levorg almak istiyor. Sizlerin bu karar hakkinda gorusleriniz nelerdir? Simdiden tesekkurler
Levorg çok güzel tüm dergi testlerinde övülen bir model, yakıt tüketimi benim gözümü pek korkutmadı. İkinci elleri 80 85 civarlarına indiğinde bir süre tadına bakmalık düşünüyorum.
Bence mükemmel duruyor araç 2.el piyasası da büyük ihtimalle oluşacaktır üstteki yazılara göre zam yemiş araç 110 tamam da 120k 130lara da değer mi bilmiyorum ..